Live NOVA HD OSFP!!!

αν και δε βλέπω αγώνες χθές που έκανα ζάπινγκ εντυπωσιάστηκα από την εικόνα των sports1-2-3 κλπ. και απόρησα που το autoresolution που ενεργοποίησα πρόσφατα έφερε τόσο θεαματικά αποτελέσματα...

καλά μην παίρνεις φόρα..
μόνο στο mega ο Ολυμπιακός έδειχνε καλά..
τα υπολοιπα είναι μονίμως για τα μπάζα, το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια, οι άνθρωποι εκεί αγνοούν βασικές έννοιες, άρα υπάρχουν τεράστιες αμφιβολίες περί ποιότητας νόβα hd (ο θεός να το κάνει...):antlers:

Και πειρατική κάρτα χρειάζεται ...
......

Δεν κατάλαβα. Αφού τά παμε, δεν τα παμε ; Η κάρτα παίζει σε Dreambox νόμιμα αν δεν είναι παντρεμένη. Η κάρτα αυτή εξασφαλίζεται νόμιμα με την συνδρομή Nova PVR....

Δεν τά παμε;

Θανάσης....

Δεν κατάλαβα. Αφού τά παμε, δεν τα παμε ; Η κάρτα παίζει σε Dreambox νόμιμα αν δεν είναι παντρεμένη. Η κάρτα αυτή εξασφαλίζεται νόμιμα με την συνδρομή Nova PVR....

Δεν τά παμε;

Θανάσης....

???????????????????

Μιλάμε για το τεστ HD κανάλι ...

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως το κανάλι δεν ανοίγει με νόμιμη συνδρομή. Για ποια κολλημένη εικόνα μιλάς; Ανέφερες πως το κανάλι δείχνει εικόνα στις 22:24, δεν άλλαξες την τοποθέτησή σου στο post στις 22:31 και την άλλαξες μετά το δικό μου post, στις 22:48. Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να προσπαθείς να αλλάξεις τις εντυπώσεις μετά τα πρώτα σου post, αλλά είναι φανερό (σε μένα τουλάχιστο) τι ακριβώς συνέβη.
Το κανάλι ανοίγει μόνο σε πειρατικές κάρτες. Μπορεί για λίγα δευτερόλεπτα να εκπέμπεται FTA, οπότε να ανοίγει ακόμα και σε μη συνδρομητές. Αλλά δεν ανοίγει με νόμιμες κάρτες, πολύ απλά γιατί για το CHID του καναλιού δεν έρχονται EMM updates. Και αυτό μπορώ να το γνωρίζω πολύ καλά. Οπότε οι μόνοι που το ανοίγουν είναι οι κάτοχοι πειρατικών καρτών, οι οποίες δεν έχουν περιορισμό στα CHID και ανοίγουν όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως (ακόμα και τα R?? κανάλια που χρησιμοποιούνται από τα κανάλια για τα feed των αναμεταδοτών). Οπότε μπορείτε να καρφώνεστε όσο θέλετε, αλλά μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στα τεχνικά θέματα που δεν τα ξέρω και δεν με αφορούν, ΑΛΛΑ:
1.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΡΤΑ!!!! ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ SERIAL ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ???
2.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!!
3.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ (ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ) ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ!!!

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΕΡΛΟΚ...

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΕΚΕΙ....

Φίλε mclaud.

Όλα αυτά που λέμε είναι για να τα λέμε όπως τα έριξε και ο Malacudi. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, κάνουμε τα χόμπυ μας και τεστάρουμε πράγματα. Νομίζεις πως ο φίλος malakudi ποτέ δεν τέσταρε τα ατεστάριστα; Απλά είπε ότι καρφωνόμαστε χωρίς να το θέλουμε σε ένα φόρουμ το οποίο για τους δικούς του λόγους θεωρεί άκρως απαγορευτικό να μιλάμε για οτιδήποτε βγαίνει απο το ....... κωλαράκι του Dreambox μας (χαχαχα)....

Πέρα απ αυτό, αν και σε προκάλεσε αρχικά, κάπως ο φίλος malacudi νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να το παρατραβάμε. Aς πάρουμε τη συζήτηση που έγινε για πλάκα γιατί πράγματι αν την δείς απο την αρχή είναι της πλάκας !!! (Χαχαχα)

Αράξετε σύντροφοι......

Φίλτατε Athanasis!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και θεώρω ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

Το μόνο θετικό απο αυτήν την ιστορία είναι ότι επιτέλους η Nova ετοιμάζεται να σηκώσει ένα κανάλι HD!!

Την ώρα που όλα σχεδόν τα πακέτα της Ευρώπης και όχι μόνο έχουν από 2-3 HD το λιγότερο!!

Χαλαρώστε κύριοι..
Και όπως γράφει παραπάνω ο Θανάσης, ας πιάσουμε κουβέντες για καρτ σέριγκ, κλειδιά, αντικλείδια, πως προγραμματίζουμε την γκαμα και την τιτα, γιατί στην τελική βρε αδερφέ το χόμπι μας κάνουμε...