LIVE στην Αθήνα, 2008-2009 (όχι συναυλίες)

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Με αφορμή μια νυχτερινή μου εξόρμηση χτες το βράδυ (είχα πάει Λάκη Παπαδόπουλο στον Σταυρό) είπα να ανοίξω ένα τόπικ που να αναφέρεται σε διάφορα live κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Ο Σταυρός φέτος, θα έχει καλό πρόγραμμα οπότε θα το ξαναεπισκευτώ. Ξέχασα να πάρω και φυλλάδιο, αλλά όταν το πάρω, θα ανεβάσω και το πρόγραμμα.
Δυστυχώς όμως, είμαι αναγκασμένος να πω και κάποια πραγματάκια προκαταβολικά.
Το τόπικ αυτό θα έχει αναφορά στα διάφορα live που γίνονται στην Αθήνα σε μαγαζιά, ΑΛΛΑ θα έχει όλων των ειδών τις μουσικές.
Εξηγούμαι: Όταν πάω (εγώ ή όποιος άλλος θέλει να γράφει) στον Πλούταρχο πχ ή στην Πέγκυ, θα υπάρχουν αναφορές και για αυτά.
Όποιος λοιπόν θέλει να χλευάσει, να κοροϊδέψει ή να υποτιμήσει, καλό θα είναι απλά να μην πατάει σε αυτό το τόπικ.
Κριτικές εννοείται θα επιτρέπονται και ως προς τους καλλιτέχνες και ως προς τα μαγαζιά. Ακόμα και κριτικές του στυλ: Ρε Μήτσο, τι μου είπες να πάω Ρέμο, δεν πέρασα καλά, είναι καλοδεχούμενες.
Ξεκινάω με την κριτική.
Το μαγαζί άψογο, με καλό κόσμο, με καλό εξαερισμό και καθαρά ποτά.
Πάμε στα του προγράμματος:
Λάκης, αεικίνητος, έφηβος, με το γνωστό χιούμορ και τον διάλογο με το κοινό.
Τραγούδια παλιά και καινούρια, με μια συμπαθητική μπάντα και 4 κοπέλες σε διάφορες μουσικές κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων. Ξενέρωσα που άκουσα ΑΒΒΑ αλλά δεν πειράζει.. Θα ήθελα τον Γιοκαρίνη στα πλήκτρα αλλά ατύχησα, σήμερα θα είναι απ’ ότι είπε ο Λάκης.
Είπε και 2 τραγούδια, η ΦΩΝΑΡΑ η Ελεονόρα Ζουγανέλη. Μιλάμε για τεράστιο ταλέντο.
Είμαι τυχερός που έτυχε να παρακολουθεί την παράσταση ο Μητροπάνος.
Είμαι τυχερός που άκουσα πρώτη φορά live τον Λάκη μαζί με τον Μητροπάνο, στις τραγουδάρες «Για να σ’ εκδικηθώ» και «Της ζωής τα ηχεία».
Α, ο Μητροπάνος είπε και το «Ο Χάρος βγήκε παγανιά» σε ροκ εκτέλεση. Δεν νομίζω όμως να ξαναπάει.
Με λίγα λόγια, πέρασα ένα πολύ ευχάριστο 4ωρο με τραγούδια που μεγάλωσα, που θυμίζουν άλλες εποχές, αλλά είναι και τόσο σύγχρονα. Μου απέδειξε για μια φορά ακόμα ότι εκτός από τεράστιος συνθέτης, είναι και εξαιρετικός ερμηνευτής.
Ο Λάκης θα είναι για λίγες παραστάσεις ακόμα, οπότε, όσοι πιστοί, προσέλθετε.

Μαζι σου Δημητρη..... εχω δει δυο φορες Live τον Λακη
παντα περνας ωραια ,ειναι σωστος σε ολα του .

ο Σταυρος του νοτου ειναι καλο μαγαζι και εχει παντα
πραγματικους καλλιτεχνες