Λήξη των εργασιών της Βουλής!!

Ευχαριστώ, send και Μητσο. Εγώ καλύφθηκα και είμαι και ικανοποιημένος, γιατί; διότι αφού θα συνεχισθούν οι διώξεις (αν και ατιμώρητες) θα ξέρω τι νταγερέ βαράει ο καθένας.
Τριγυρνάει και κάτι άλλο στο μυαλό μου. Αν δεν ήθελε κάτι να καλύψει ή έστω φοβόταν το ΠΑΣΟΚ γιατί το έφερε δύο φορές, για να μην το χρησιμοποιήσει; αδύνατο μου φαίνεται. Μην ξεχνάμε ότι υπήρχε και η πολιτιστική πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη τότε που ακούστηκαν πολλά για τον τότε υπουργό πολιτισμού.

Το θέμα με τις διώξεις είναι ότι, από τη στιγμή που δεν δύναται να υπάρξει άσκηση ποινικής δίωξης -η οποία είναι η αρχή της ποινικής διαδικασίας- δεν μπορεί να διερευνηθεί πλήρως ανακριτικώς η ανάμειξη των πολιτικών προσώπων, υπό την έννοια ότι ακόμη και να αποκαλυφθεί παρεμπιπτόντως και στα πλαίσια της προδικασίας για την όλη υπόθεση, ανάμειξη ή ακόμη και ευθύνη πολιτικού προσώπου, η αποκάλυψη αυτή δεν μπορεί να γεννήσει μία νέα ανακριτική κατεύθυνση (για συγκέντρωση στοιχείων για την παραπομπή σε δίκη του συγκεκριμένου προσώπου, τα οποία στοιχεία ενδεχομένως να έδιναν και νέους συμμετόχους κ.ο.κ.), επομένως οι παραπάνω υποθέσεις, εφόσον δεχθούμε ότι όντως υπήρχε εμπλοκη σε αυτές μελών της κυβερνήσεως, ποτέ δεν θα διελευκανθούν πλήρως. Το πολύ που μπορούμε να δούμε, είναι δίωξη όσων δεν καλύπτονται από συνταγματική ασυλία.

Λέτε να πάμε για πτώχευση της Ελλάδος και αυτός να είναι ο λόγος της διακοπής εργασιών της Βουλής; Ακούγεται το σενάριο πάντως στα πραιβετ μπανκινγκ....

Λέτε να πάμε για πτώχευση της Ελλάδος και αυτός να είναι ο λόγος της διακοπής εργασιών της Βουλής; Ακούγεται το σενάριο πάντως στα πραιβετ μπανκινγκ....

Του κ@λου τους τα ενιάμερα που άρχισαν να ανησυχούν και οι ίδιοι υπεύθυνοι για το χάλι...

Δεν είναι καθόλου κακός, για Ευροβουλή, μάλλον πολύ καλύτερος και Ελληνική Βουλή.

vergis.JPG