LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Thanks!
Είναι και η μοναδική πληροφορία που μου έβγαλε ο Skroutz!

Για λέγε. Τι σε οδήγησε να το επιλέξεις? Δεν μπορεί να το παρήγγειλες στην τύχη. :116:

Alex, ένας άλλος φίλος από τα γνωστά δορυφορικά διαδικτυακά στέκια άλλαξε ένα twin mti λευκό που είχε με το αντίστοιχο twin της globo και παρατήρησε σημαντική βελτίωση. Τη συνέχεια την καταλαβαίνεις εύκολα...

Πρέπει να είναι η ευχάριστη αποκάλυψη της χρονιάς ,δείχνει να βελτιώνει εξαιρετικά κάποιες προβληματικές συχνότητες και να μειώνει το ber .Ελπίζω να συνεργάζεται αρμονικά και με τον dm800 που σύντομα θα αποκτήσω ...
Θα το δοκιμάσω και εγώ σύντομα στις 28 που έχω το λευκό mti με τον 500αρη και θα αναφέρω διαφορές (ελπίζω)
E ρε φιλοσόφου :grandpa:τι όνειρο να έβλεπες ...

Δεν μπορεί να το έχει μόνο ο Φιλοσόφου. Θα δοκιμάσω την τύχη μου σε τοπικά καταστήματα.
Οφείλω να παραδεχτώ ότι μου κέντρισε την περιέργεια παρόλο που λόγω κρύου η διάθεση για δοκιμές είναι μειωμένη.

Σεραφειμ χρονια πολλα, να υποθεσω οτι την ιδια συμπεριφορα θα εχει και το twin? μιας και με ενδιαφερει η αγορα του.

Re: Απάντηση: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Δοκίμασα σήμερα ένα νέο lnb. Μιλάω για το globo long premium gold edition στα 0.1 db. Παιδιά, είναι απλά φοβερό.Ενώ πριν δε λάμβανα κάποιες συχνότητες της fixed και οριακά 2-3 από north beam, πλέον έχω πλήρη λήψη EuroBird 1 & Astra 2!:smile::a0210: Το λευκό mti έκανε ήδη αίτηση πρόωρης συνταξιοδότησης από τις 28.2°E!:grinning-smiley-043
με τι δεκτη γινανε οι δοκιμες Σεραφειμ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Με τον Clarke-tech 3100 plus.

thanx Σεραφειμ

Εμενα με ενδιαφερει το lnb να ειναι και καλο αλλα να ειναι και συμβατο με τον 800αρη γιατι οσα εχω δουλεψει μου κανουνε νουμερα.

Πιστέυω ενα κάποιος μπορούσε να κάνει ενα τεστ με τον 800ρι θα βοηθούσε πολύ κόσμο, γιατι τελικα εχει πολλές "ιδιοτροπίες" στη λήψη...

το παρελαβα σημερα απο φιλοσοφου - 21,5 με ACS. οταν το επιτρεψει ο καιρος το ΣΚ θα το εγκαταστησω και θα ενημερωσω για τυχον βελτιώσεις σε DREAM 800

το παρελαβα σημερα απο φιλοσοφου - 21,5 με ACS. οταν το επιτρεψει ο καιρος το ΣΚ θα το εγκαταστησω και θα ενημερωσω για τυχον βελτιώσεις σε DREAM 800

Μπραβο ρε φιλαρακι. Αναμενουμε τα νεα σου -bye-

Μπραβο ρε φιλαρακι. Αναμενουμε τα νεα σου -bye-

πωλειται LNB.............
πληρης απογοητευση το συγκεκριμενο LNB (για τη δουλεια που το ηθελα εγω)
στο δυσκολο transponder στις 28,2 (12324) στο dream ειχα 6,5-6,7 db και το βραδυ σπασιματα
με το νεο LNB δεν επιασε πανω απο 6,3.
το πιατο ειναι 1,2 MABO και το παλιο LNB humax στα 0,3
πωλειται οπως είναι ..............
κριμα
την τοποθετηση δεν την εκανα εγω........ αλλά τεχνικος.

Για άλλη μια φορά "αποδείξατε" πρώτα σε εσάς και δεύτερο σε όλους τους αναγνώστες αυτού του όμορφου φόρουμ, ότι είστε μερακλήδες και λάτρεις του ... πιάτου !

Το γενικότερο συμπεράσμα που αποκόμισα ωστόσο από αυτό σας το εγχείρημα είναι το ακόλουθο :

- Τα db δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που θα επιλέξει κάποιος το καινούργιο του LNB, όσο το να υπάρχει ισορροπία και καλή σχέση απόδοσης τιμής.

Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, για τις απόψεις καθώς και την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσατε.

Στο επόμενο test LNB drive σας περιμένουν από το κατάστημά μου :

- Edision SL-5 0,2db
- Alps BSTE8-751B 0,3db
- Humax LNB-111 0,2db
- Fagor LNB-201 0,9db
- Sharp BS1R9EL100A 0,3db

Φιλικά
Κωνσταντίνος

πωλειται LNB.............
πληρης απογοητευση το συγκεκριμενο LNB (για τη δουλεια που το ηθελα εγω)
στο δυσκολο transponder στις 28,2 (12324) στο dream ειχα 6,5-6,7 db και το βραδυ σπασιματα
με το νεο LNB δεν επιασε πανω απο 6,3.
το πιατο ειναι 1,2 MABO και το παλιο LNB humax στα 0,3
πωλειται οπως είναι ..............
κριμα
την τοποθετηση δεν την εκανα εγω........ αλλά τεχνικος.

Σε εμένα με dm800 αυτή η συχνότητα (12324V, αυτή με το Discovery HD) είχε σοβαρό πρόβλημα, το οποίο λύνεται αν αντί για την 12324V συντονίζω στην 12332V. Δοκίμασέ το. Το LNB μου είναι το νέο Invacom quad.