LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Απάντηση: Re: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

πωλειται LNB.............
πληρης απογοητευση το συγκεκριμενο LNB (για τη δουλεια που το ηθελα εγω)
στο δυσκολο transponder στις 28,2 (12324) στο dream ειχα 6,5-6,7 db και το βραδυ σπασιματα
με το νεο LNB δεν επιασε πανω απο 6,3.
το πιατο ειναι 1,2 MABO και το παλιο LNB humax στα 0,3
πωλειται οπως είναι ..............
κριμα
την τοποθετηση δεν την εκανα εγω........ αλλά τεχνικος.
Δεν έχω dreambox αλλά με το ίδιο lnb στις 28.2°E και με παράκεντρη λήψη κατά 5° λαμβάνω άνετα τη συγκεκριμένη συχνότητα. Αν θέλεις, μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή με ένα lnb μάρκας best στα 0,1 lnb που έχω.

Re: Απάντηση: Re: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Δεν έχω dreambox αλλά με το ίδιο lnb στις 28.2°E και με παράκεντρη λήψη κατά 5° λαμβάνω άνετα τη συγκεκριμένη συχνότητα. Αν θέλεις, μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή με ένα lnb μάρκας best στα 0,1 lnb που έχω.

Το best παντως θελει μια μεγαλη κλιση για να ειναι στο μηδεν.Εγω που το 'χα χρησιμοποιησει δεν το βρηκα καλυτερο απο το MTI των 0,1db θορυβου.Αρκετα καλο ομως.

Εχω dreambox 800hd και πιατο gibertini 1m με lnb invacom 0,3 db.
Στο discovery hd στον 28.2 (sky uk) εχω σημα 9-10 db... ειναι καλα ?
Εσεις ποσο σημα εχετε στο συγκεκεριμενο καναλι ?
Σκεφτομαι να παω σε μεγαλυτερο πιατο ή σε αλλο lnb (ή και τα 2)?

Έχω ήδη παροπλίσει και το globo long premium gold edition αλλά και το invacom 0.3 και χρησιμοποιώ αυτό της υπογραφής
μου από το όποιο είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος ,μάλιστα για
το globo έχω μία πρόσφατη σύγκριση εδώ http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=8243.60

Tωρα που το τσεκαρα 10db εχω στο National Geographic HD... sto Discovery HD εχω 8,5 db.
Αυτο το σημα δικαιολογει σπασιματα και freezαρισματα ?
Δυστυχώς δεν έχω hd δέκτη και δεν μπορώ να αναφέρω ισχύ σε db για τις 12324 και την 12344 μπορώ όμως να αναφέρω για 2 άλλες συχνότητες από τις ίδιες δέσμες (φυσικά δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμες αλλά ενδεικτικές)
12012 V 14.4 db 2B North beam
12032 H 14.5 db 2B South beam

όσο για τα σπασίματα ,αυτό έχει να κάνει στα πόσα db είναι η ευαισθησία του δέκτη

Παιδιά, θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας σχετικά με το lnb που συνεργάζεται-αποδίδει καλύτερα με τον dreambox 800 σύμφωνα με την εμπειρία σας από τη χρήση του στην πράξη.
Μετά από αρκετούς μήνες στην κυκλοφορία είναι καλό νομίζω να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για το πιο ( ποια ) συνεργάζεται καλύτερα με τις δεδομένες ιδιαιτερότητες του δέκτη.
Σχεδιάζω σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού με προσθήκη μερικών lnb ακόμα και θα γίνει σχετικά μεγάλη παραγγελία οπότε και η τιμή σε σχέση με την απόδοση θα είναι σημαντική παράμετρος.

καλησπέρα
δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσω πολύ αλλα να σου πω την εμπειρία μου
έχω αρκετά παλιά Humax 0.3db και όταν έβαλα το DM συνεργάστηκαν άψογα,για να καλυτερέψω όμως τον 28.2 Astra (ο 800 έκανε αρκετά νάζια)αφού ρώτησα εδώ έβαλα το λευκό MTI (αρκετά ακριβό όμως) και εκτος ότι ανέβασε την ποιότητα σήματος συνεργάστηκε άψογα με τον 800ari,επίσης και ένα Alps slim που πρόσθεσα μιαχαρα είναι κατέβασε με την μια
ελπίζω να σου έδωσα μια γνώμη

Xρησιμοποιησα το Darkgold 0,1 db lnb στην εγκατασταση μου με μοτερ.Πριν χρησιμοποιουσα το MTI 0,1 db
Τα αποτελεσματα με τον Darkbox HD ειναι

Eins Festival HD απο 75% σε 82%
Arte HD απο 65% σε 70%
Anixe HD απο 61% σε 65 %
ITV HD απο 14% σε 18%
και σε ολα τα καναλια απο μια μικρη ως μια αυξηση των 8%.

Στο παρελθον εχω χρησιμοποιησει inverto,lemon,humax.

αυτο κι αν ειναι νεο λιγες αναφορες απο IPTV οποτε εχεις χρονο για κλειδωματα και τετοια θα με ενδιεφερε να μαθενα

Απάντηση: Re: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Xρησιμοποιησα το Darkgold 0,1 db lnb στην εγκατασταση μου με μοτερ.Πριν χρησιμοποιουσα το MTI 0,1 db
Για πόσο χρονικό διάστημα ήταν σε λειτουργία το mti;

Re: Απάντηση: Re: LNB εν δράσει - ποιο να πάρω?

Για πόσο χρονικό διάστημα ήταν σε λειτουργία το mti;

To ειχα 6-8 μηνες.Δεν εχει τιποτα.Καινουριο ειναι.Απλως, επειδη πηρα τον Darkbox GDS 7000 HD και το ειχε ειπα να το δοκιμασω.
Τελικα μετα τη δοκιμη το αφησα πανω.

Αν θες θα σου στειλω εγω ενα.Θα παραγγειλω καποια πραγματα και οταν τα εχω θα σου στειλω.

δοκιμασα το darkgold lnb(0,1) και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος πειρα 1 με 2 μοναδες σε σχεση με το προηγουμενο:ernaehrung004: