LNBμαχίες: The winner is...

Re: Απάντηση: LNBμαχίες: The winner is...

Για το inverto black ultra θα συνηγορήσω και εγώ. Το έβαλα πολύ πρόσφατα σε gibertini 1,25 κινητό, αντικαθιστώντας ένα sharp (δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή το μοντέλο) και η βελτίωση ήταν ορατή σε συχνότητες του ASTRA 28,2, που έχει δυσκολέψει τελευταία.

Εγω σε πιατο wave frontier T90 μοναχα το ΜΤΙ White κατεβαζει ολα τα καναλια στον Astra 2E. To Inverto Ultra το δοκιμασα αλλα δεν μου κατεβαζει στον συγκεκριμενο δορυφορο ολα τα καναλια.

Μαλιστα,με βαση τις παρατηρησεις των φιλων και τα δυο μοντελα lnb που κατεχω ,καταληγω σαν μια τριτη επιλογη για δοκιμες σε ενα απο τα smart titanium η smart oxid .

ποιο απο τα δυο λοιπον θα ειναι αποδοτικοτερο για τις προδιαγραφες της εγκαταστασης μου;

για το αρχειο,τελικα επελεξα το smart titanium για δοκιμες μαζι με τα αλλα διαθεσιμα.

Σε 60αρι πιάτο της NOVA έχω ένα MTI AP8-T2NRC για Otetv
Υπάρχει κάποιο άλλο lnb που μπορεί να βοήθησει περισσότερο την λήψη/ber ?

Δεν είναι καινούργιο παίδες, το κουτί του έχει αλλάξει.

Δεν υπάρχει 0 db...
Πάτα πάνω στο καινούργιο που σου έγραψα, θα σε πάει στο site της Inverto

καλημερα παληκαρια, να κανω μια παρεμβαση οσο αφορα τη σωστη ρυθμιση lnb, αν ειμαι σε λαθος thread ζητω συγνωμη και ας το σβησει καποιος διαχειριστης,λοιπον εχω ρυθμισει τον hotbird και γυρισα το lnb για την περιοχη μου λιγο προς τα δεξια,10,2 μοιρες λεει αλλα επειδη δε γραφει πανω στο lnb κατι παρα εχει μονο κατι γραμμες εγω το εβαλα στο περιπου, το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει θεμα αν ειναι 11 η 12 η 9 μοιρες γυρισμενο το lnb? δοκιμασα σε 2-3 καναλια και βλεπω οπως και να το βαλω δεν αλλαζει κατι οσο αφορα το σημα, ποια ειναι η αποψη σας? ευχαριστω εκ των προτερων.

Πανε στην πιο αδυναμη συχνοτητα και ξαναδοκιμασε μονο ετσι θα κανης την μικρορυθμιση οι διαφορες ειναι μικρες αλλα πρεπει να γινουν

ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση σου, μπορεις να μου πεις καποιο καναλι για να το δω?

δεν ξερω να σου πω πιο καναλι γιατι απο lnb σε lnb αλαζει και η χειροτερη συχνοτητα .πανε στο μενου με τις συχνοτητες και δες πια ειναι η πιο αδυναμη. Αν σε περιπτωση ολες ειναι δυνατες ,μετακινησε για την δοκιμη σου λιγο το πιατο και οταν τελειωσης φερτο στο κανονικο