LNBμαχίες: The winner is...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

Έχω διαβάσει τις μετρήσεις σου και πραγματικά θα ήθελα να δοκιμάσω το DigiSat DX-2100 0.2db αλλά δεν μπορώ να το βρώ.
Όπως θα ήθελα να ξέρω εάν με το inverto black ultra single που έχω παράκεντρα με κέντρο 19,2 στο gibertini op100 και δεν έχω λήψη του Fox Series όλο το 24 ωρο, είναι φυσιλογικό
Είναι δύσκολο να το βρεις το συγκεκριμένο lnb.

Εγώ έχω κεντραρισμένη κεραία 1,70m στον Nilesat για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ξέρω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα σττην νότια Ελλάδα στην λήψη του Nilesat.
Αλλά νομίζω στην παράκεντρη λήψη των Nilesat 101 και 102 δεν θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα ότι lnb και άν βάλεις.

Last edited:
Re: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

πιατο 120χ130 κεντρο 19,2,σημερα αλλαξα στους 39e το inverto premium και εβαλα inverto black ultra single απο 54 καναλια πηγα στα 177 καν.,7w αλλαξα το alps με το inverto black ultra single 170 καν. πηγα στα 241,για μενα το κορυφαιο lnb.σειρα εχει τωρα το κεντρο

στο ηρακλειο με πιατο tecatel 125x145 κινητο , ενα quad lnb sharp ,δεκτη azbox premium plus , diseqc 1.0 4/1 ,positioner vboxII ,δεν ειχα λήψη καμιας συχνοτητας στον eurobird 1 fixed δεσμης ( προφανως μιλαω για τις οριζοντιες ) . σημερα για πλακα ειπα να εφαρμοσω την πατεντα με το κεσεδακι απο γιαουρτι ... τα αποτελεσμα ειναι θεαματικο . εστω με 25 % ποιοτητα κατεβαινουν μερικες οριζοντιες συχνοτητες της fixed δεσμης πχ 11307Η και συνολικη βελτιωση της ληψης .
επισης 19,2 1Η συχνοτητα 12246 απο 35% quality πηγε στο 52% .
θα παραγγειλω ενα AK54-XT2N mti ετσι για να συνεχισω τα πειραματα .
στην ιδια κεραια εχω δοκιμασει και ενα inverto black ultra quad και δεν κατεβαζε καν την 12 246 στον 1Η

Απάντηση: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

Ποιο sharp έχεις;

Με το κεσεδακι προσπάθησα και εγώ, δεν κατάφερα τίποτα όμως.
Ίσως έφταιγε το γιαούρτι!:hmmmm:

Re: Απάντηση: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

Ποιο sharp έχεις;

Με το κεσεδακι προσπάθησα και εγώ, δεν κατάφερα τίποτα όμως.
Ίσως έφταιγε το γιαούρτι!:hmmmm:
total φαγε ειναι ο κεσες :-)
Sharp BS1R8EL400A Universal Quad LNB

αυριο θα το φωτογραφίσω , παντως εχω γινει χαζος αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα .

Το έχω το Sharp BS1R8EL το 200A.
Πράγματι είναι πολύ καλό .

Δοκίμασα στον Astra όλα τα καλά lnb που έχω:Inverto Black Ultra 0.2,MTI AP8-T2NRC ,DigiSat DX-2100,Fracarro twin,Smart Titanium 0,1 και Sharp BS1R8EL το 200A.
Το Sharp BS1R8EL το 200A είχε την καλύτερη απόδοση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

σημερα για πλακα ειπα να εφαρμοσω την πατεντα με το κεσεδακι απο γιαουρτι ... τα αποτελεσμα ειναι θεαματικο . εστω με 25 % ποιοτητα κατεβαινουν μερικες οριζοντιες συχνοτητες της fixed δεσμης πχ 11307Η και συνολικη βελτιωση της ληψης .
επισης 19,2 1Η συχνοτητα 12246 απο 35% quality πηγε στο 52% .

δεν ειχα ξανακουσει για κατι τετοιο!!

total φαγε ειναι ο κεσες :-)
Sharp BS1R8EL400A Universal Quad LNB

αυριο θα το φωτογραφίσω , παντως εχω γινει χαζος αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα .

περιμενω την φωτο σου να δω και να το δοκιμασω και γω. μετα απο καιρο θα αγορασω γιαουρτι!!

και εγω καπου το ειχα διαβασει , πριν πολυ καιρο απλα δεν μπορουσα να το εντοπισω ξανα , για να το εχω ως referance ...

οριστε και οι φωτο .
92263830.jpg
081120100411.jpg

Attachments

• 081120100411.jpg
    081120100411.jpg
    125.6 KB · Views: 162
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    51 KB · Views: 147

οριστε και οι φωτο .
92263830.jpg
081120100411.jpg
Έχεις τρυπήσει τον πάτο στο κεσεδάκι κι έχεις βάλει αλουμινόχαρτο περιμετρικά στο χείλος; Μπορούμε να έχουμε και μια φώτο και απο το εσωτερικού της γιαουρτοπατέντας; :BDGBGDB55:

Προσπάθησα να το κάνω και εγώ,είχα τα αντίθετα αποτελέσματα.
Ίσως φταίει το σχήμα από το κεσεδάκι.

Μάλιστα βρήκα αλουμινόχαρτο που από την μία μεριά είναι αυτοκόλλητο και όταν το έβαλα μέσα στο κεσεδάκι παρέμεινε λείο.

Θα δοκιμάσω αύριο με άλλο κεσεδάκι.

Έχεις τρυπήσει τον πάτο στο κεσεδάκι κι έχεις βάλει αλουμινόχαρτο περιμετρικά στο χείλος; Μπορούμε να έχουμε και μια φώτο και απο το εσωτερικού της γιαουρτοπατέντας; :BDGBGDB55:
εχω κανει τρυπα στο πατο του κεσε και εχω επενδυσει εσωτερικα με αλουμινοχαρτο . σκέφτομαι να αντικαταστησω το αλουμινοχαρτο με φυλο αλουμινιου απο κουτακι αναψυκτικου , και να το κολησω με βενζινοκολλα , ετσι θα ειναι πιο ανθεκτικο ...
εχω παντως την εντυπωση οτι ειμαστε λιγο off topic ... ισως να επρεπε να ειχα ανοιξει νεο θεμα .

Last edited:

εχω κανει τρυπα στο πατο του κεσε και εχω επενδυσει εσωτερικα με αλουμινοχαρτο . σκέφτομαι να αντικαταστησω το αλουμινοχαρτο με φυλο αλουμινιου απο κουτακι αναψυκτικου , και να το κολησω με βενζινοκολλα , ετσι θα ειναι πιο ανθεκτικο ...
εχω παντως την εντυπωση οτι ειμαστε λιγο off topic ... ισως να επρεπε να ειχα ανοιξει νεο θεμα .
Πιστεύω πως οτιδήποτε βελτιώνει την απολαβή του lnb είναι εντός θέματος:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

Έκανα δοκιμές σήμερα και έχω βελτίωση,όμως σε διαφορετικές περιπτώσεις από εσένα.

Για αυτό καλύτερα NICKMAN είναι, να ανοίξεις καινούριο θέμα.
Το έφερες εσύ στο προσκήνιο ξανα το θέμα ,καλύτερα να ανοίξεις εσύ το νέο θέμα.

γιατι φιλε μου θα παρω παρασημο ? ανοιξε το το θεμα γιατι εγω εχω μια σχετικη ελειψη χρονου , και το μονο που θα κανουμε ειναι να παρακαλεσουμε ενα διαχειριστή να μεταφερει και τα αρχικα μυνηματα εκει .

ps : ειμαι ανυπομονος να δω και τα δικα σου αποτελεσματα .. οπως και οποιου αλλου φιλου το δοκιμασει ...

Απάντηση: Re: LNBομαχίες:The winner is...Inverto Black Ultra

γιατι φιλε μου θα παρω παρασημο ? ανοιξε το το θεμα γιατι εγω εχω μια σχετικη ελειψη χρονου , και το μονο που θα κανουμε ειναι να παρακαλεσουμε ενα διαχειριστή να μεταφερει και τα αρχικα μυνηματα εκει .

ps : ειμαι ανυπομονος να δω και τα δικα σου αποτελεσματα .. οπως και οποιου αλλου φιλου το δοκιμασει ...
Δεν είναι θέμα παρασήμου.
Είπα μήπως ήθελες να ανοίξεις εσύ το θέμα, επειδή το έφερες ξανα στο παρασκήνιο.

Άνοιξα θέμα εδώ.

Παρέλαβα σήμερα το inverto black pro twin flange. Ανυπομονώ να το τεστάρω. Ελπίζω να γίνει μέσα στην εβδομάδα αυτό.
img0052ao.jpg