LNB's στενού λαιμού,στενής χοάνης

Για τα Invero black ultra υπάρχει κάποια καλη πρόταση για αγορά τους από ελληνικά καταστήματα;

Re: Απάντηση: LNB's στενού λαιμού,στενής χοάνης

Ευχαριστώ Σεραφείμ,

τα είχα κοιτάξει αυτά μέσω Google απλά μου έκανε εντύπωση που εμφανίζεται μόνο 1 μαγαζί στην Αθήνα και μετά κανά δυο ακόμη στην επαρχία.
Δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της Inverto στην Αθήνα;
Γενικά δεν έχει πολλή ζήτηση η συγκεκριμένη μάρκα;
Οχι τίποτε άλλο αλλά στο forum εχουν ειπωθει τα καλύτερα για τα Inverto και θα περιμενε κανεις να τα βρισκει σχετικά ευκολα...

Υπάρχει ζήτηση για το συγκεκριμένο lnb .
Το γιατί δεν το φέρνουν πάρα πολλοί ,θα μπορούσαν να το απαντήσουν αυτοί που έχουν καταστήματα.
Εκτός από τα δυο καταστήματα που αναφέρει ο Σεραφείμ υπάρχει και στο παρακάτω:
http://www.antoniadis.com.gr/produc...=1829&osCsid=f3765f5098603b702dea54fdaab1cc32

Το έχω βρει και σε άλλα καταστήματα με υψηλότερες τιμές.
Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν το φέρνουν πάρα πολλοί.
Είναι πιο ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα lnb.

Το θέμα πάντως αφορά τα "LNB's στενού λαιμού,στενής χοάνης" .

Σήμερα άλλαξα το Fracarro CDPUTZN twin με το Inverto Multiconnect ,το οποίο το είχα παράκεντρα(με κέντρο τις 19.2°e) στις 9°e .
Μέτρησα τέσσερις συχνότητες για να δω άν υπάρχρι διαφορά σε ποιότητα και ισχύς σήματος.

Συχνότητα..Fracarro twin ..........Inverto Multiconnect
.................Strength- Quality..................Strength- Quality
11881V...............74-62%................................74-62%
11900H...............71-49%................................72-58%
11958V...............74-66%................................75-62%
12092H...............73-60%................................75-65%

Σε άλλες συχνότητες καλύτερα αποδίδει το Fracarro ,σε άλλες το Inverto Multiconnect.

αξιζει να παραγειλω 2 47993 UNI-SINGLE LNBF LYPSI SEL nero
απο ιταλια συνολικο κοστος με μεταφορικα 110e

Πήρα ένα slim Sharp σήμερα .
Νόμιζα ότι ήταν SHARP BS1R9EL100A ,τελικά είναι SHARP BS1R9EL120A και είναι ακριβώς ίδιο εξωτερικά με το 100A.

Σχετικά με τα lnb στενού λαιμού - στενής χοάνης θα ήθελα να παραθέσω τα αποτελέσματα χρήσης του inverto multi connect και του alps σε παράκεντρη λήψη στις 9Ε με κέντρο 19,2 σε gibertini op100 στην Αθήνα.
Η απόδοση στις συχνότητες του C-music και luxtv Hd το inverto είχε quality 62% και 68% αντίστοιχα, ενώ το alps 65% και 72%. Όμως με βροχή η απόδοση του inverto multi έπεσε δραματικά στο 28% και 32% (σπασίματα) ενώ και μετά την βροχή (λίγο πριν την αλλαγή με το alps) ήταν 40% και 43% ενώ το alps μετά την αλλαγή έφτασε στο 60% και 68% αντίστοιχα.
Την μεγάλη πτώση κατά τη διάρκεια και μετά από βροχόπτωση την παρατήρησα και σε ένα άλλο inverto multi που το έχω παράκεντρα στις 4w (amos) με κέντρο 7W

"Χωλαίνουν" τα multiconnect, μόλις ο καιρός πάει να χαλάσει. Η απόδοσή τους πέφτει τόσο όσο δεν έχω ξαναδεί σε άλλο lnb.

"Χωλαίνουν" τα multiconnect, μόλις ο καιρός πάει να χαλάσει. Η απόδοσή τους πέφτει τόσο όσο δεν έχω ξαναδεί σε άλλο lnb.

Μήπως για ενναλακτικό το megasat multifeed ( http://www.hm-sat-shop.de/en/lnb-lnb-single/megasat-multifeed-lnb-single-01db.html ) είναι καλύτερο? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Το παρατήρησα και εγώ με το inverto multi connect όταν βρέχει.
Τα slim Sharp που πήρα πρόσφατα ,τα πάνε σχετικά καλά όταν βρέχει.

Μήπως για ενναλακτικό το megasat multifeed ( http://www.hm-sat-shop.de/en/lnb-lnb-single/megasat-multifeed-lnb-single-01db.html ) είναι καλύτερο? το έχει δοκιμάσει κανείς?
εγω εχω 6 τετοια αλλα τα εχω βγαλει τωρα,ειχα ενα στις 9e αλλα δεν ειχα κοιταξει εαν πεφτει η αποδοση σε σχεση με τα inverto

εγω εχω 6 τετοια αλλα τα εχω βγαλει τωρα,ειχα ενα στις 9e αλλα δεν ειχα κοιταξει εαν πεφτει η αποδοση σε σχεση με τα inverto
Με τι lnb τα αντικατέστησες; Με κάποιο slim; Για να δούμε τουλάχιστον τη απόδοση συγκριτικά, με καλό καιρό

η φωτο ειναι σημερινη γιατι αντικατεστησα το inverto slim στο κεντρο 19.2 με smart titanium,με inverto σλιμ ειναι απο αριστερα το πρωτο μεσα στο καλυμα

Last edited: