ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ COSMOTE 1.000 !!!

Παιδια δεν ισχυουν τα παραπανω σχετικα με το roaming, για την βονταφον τουλαχιστον.

Η βονταφον εχει καποιο προγραμμα που το λεει vodafone passport, και καμια σχεση δεν εχουν οι τιμες που λετε με την σημερικη τουλαχιστον πραγματικοτητα.

ΔΕΝ ισχυει το παραπανω προγραμμα σε ολες τις χωρες του κοσμου, οποτε πριν ταξιδεψετε ενημερωθειτε σχετικα με το ισχυει εκει που θα πατε.

Απάντηση: Re: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ COSMOTE 1.000 !!!

Παιδια δεν ισχυουν τα παραπανω σχετικα με το roaming, για την βονταφον τουλαχιστον.

Η βονταφον εχει καποιο προγραμμα που το λεει vodafone passport, και καμια σχεση δεν εχουν οι τιμες που λετε με την σημερικη τουλαχιστον πραγματικοτητα.

ΔΕΝ ισχυει το παραπανω προγραμμα σε ολες τις χωρες του κοσμου, οποτε πριν ταξιδεψετε ενημερωθειτε σχετικα με το ισχυει εκει που θα πατε.

Όλες οι εταιρείες έχουν πια χαμηλό (σχετικά πάντα) κόστος Roaming στην Ε.Ε. Πάντα όμως εάν είσαι στο δικό τους δίκτυο.
Εκτός Ε.Ε. όχι μόνο είναι τρελές οι χρεώσεις για data αλλά για ρίξτε μια ματιά και για voice. Παράδειγμα στην Αργεντινή το κόστος είναι 4 το λεπτό ανά λεπτό.

Παιδιά τα sites δεν είναι πια τόσο μικρά όσο παλιά. Ενδεικτικά το home page του www.in.gr είναι 1,6 ΜΒ

Δηλαδή για να μπείς στο in.gr με το κινητό σου χωρίς να πατήσεις τίποτε άλλο, θα σου κοστίσει κοντά στο 1 ευρώ! Το browsing για 2 ώρες στο avclub που ανέφερε ο φίλος αν υπολογίσεις 150K τη σελίδα με 1 σελίδα το λεπτό, βγαίνει 18MB δηλαδή κοντά 10 ευρώ!

Τα νεώτερα...
Εχθές έλαβα απαντητική επιστολή από την COSMOTE όπου αφού με "ευχαριστουν μπλα μπλα,μου λενε ότι θεωρούν ότι όλοι οι συνδρομητές τους πτιν κάνουν χρήση κάποιας υπηρεσίας τους,έχουν ενημερωθεί για το κόστος της και ότι με χαρά θα με εξυπηρετήσουν για διακανονισμό.
Για ανάλυση του τρόπου που χρεώθηκα,ούτε κουβέντα φυσικά...
Σήμερα όμως πήρα και μια επιστολή/κοινοποίηση από τον Συνήγορο του Καταναλωτή όπου καλούν την Cosmote να τους ενημερώσει για το τι σκοπεύουν να κάνουν με την καταγγελία μου.

Για να δούμε.

Στην δική μου περίπτωση (είχα ξεπεράσει κατά 800 ΜΒ το data plan του 1GB) μετά από διαμαρτυρία και ανταλλαγές πολλών email , μου έκαναν ένα 20% έκπτωση.
Από τότε έχω 3 προγράμματα στο κινητό να με ειδοποιούν.

Καλά στο εξωτερικό ΟΥΤΕ ΚΑΝ διανοούμαι να ανοίξω internet. Το τσεκάκι το roaming data είναι απενεργοποιημένο.

Στο κινητό έχω ένα πακέτο 120 ΜΒ το μήνα...σπάνια ξεπερνώ τα 40-50 ΜΒ, χρησιμοποιώ όμως πάντα opera mobile όταν είμαι μέσω 3G. Τα υπόλοιπα τα ξοδεύω μέσω skype over 3G για κλήσεις σε σταθερά.

Στο κινητό έχω ένα πακέτο 120 ΜΒ το μήνα...σπάνια ξεπερνώ τα 40-50 ΜΒ, χρησιμοποιώ όμως πάντα opera mobile όταν είμαι μέσω 3G. Τα υπόλοιπα τα ξοδεύω μέσω skype over 3G για κλήσεις σε σταθερά.

Το θέμα Γιώργο είναι ότι σε κανέναν λογαριασμό ή επιστολή τους δεν μου έχουν απαντήσει πόσα @$@@$@$% ΜΒ κατέβασα και έφτασε ο λογαριασμός εκεί που έφτασε.

Ελαφρώς off topic: Χτες μου ήρθε ενημερωτικό SMS από την Vodafone ότι από 1η 8ου ισχύει ο "δωρεάν" χρόνος ομιλίας και το πακέτο data μου σε όλες της χώρες της ΕΕ. Συγκεκριμένα ο "δωρεάν" χρόνος ομιλίας ισχύει και σε 16 ακόμα χώρες.

Αυτό με δωρεάν ενεργοποίηση του Vodafone Passport.

Καλή φάση....

Για την Ε.Ε. το θέμα έχει σχεδόν λυθεί. Αφού πια και χωρίς το vodafone passport αν θες να σηκώσεις το τηλέφωνο να μιλήσεις για 1-2 λεπτά σου έρχεται πιο φθηνά (για παραπάνω όχι). Εκτός Ε.Ε. που δεν υπάρχει μπαμπούλας να απειλεί από πάνω δύσκολα θα υπάρξει τρελή βελτίωση. Δυστυχώς η μόνη λύση παραμένει για τις πανάκριβες χώρες η χρήση κάποιου προγράμματος τύπου skype και πληρωμή για πρόσβαση σε wifi δίκτυο και για τις κλήσεις μας.

Η χθεσινή μου επικοινωνία με τον υπεύθυνα για τα "παράπονα" των πελατών.
"Σας κάνουμε μια εκπτωση 200 ευρώ,αφού όμως πληρώσετε τα 1370 ευρώ του λογαριασμού"
Δηλαδή απλά θα μου πιστώσουν 200 ευρώ όταν και αν εξοφλήσω τον λογαριασμό.
Τον ενημέρωσα ότι έχω στείλει επιστολή στη Προστασία Καταναλωτή-δεν το γνώριζε- και συμφωνήθηκε να περιμένω της απάντηση της COSMOTE και μετά "βλέπουμε".