Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HELP !!!!!

Εγω τωρα διαβασα το thread και τρελαθηκα...Εγω θα ειχα σκηνοθετησει μια μικροδιαρρηξη στο σπιτι με μικροφθορες στους εξωτερικους χωρους (που θα συμπεριλαμβαναν καταστροφη του μετρητη). Οι αστυνομικοι μας ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταγραφαν σαν αυθεντικο το γεγονος και θα ειχα νεο μετρητη. 'Η θα ειχα "σκηνοθετησει" ατυχημα στον προισταμενο της ΔΕΗ της περιοχης μου (:violent-smiley-030:).

Παντως για να σοβαρευτουμε δεν θα ειχα πληρωσει ουτε εναν λογαριασμο με αυτα τα νουμερα... θα ειχα καταθεσει (καθε διμηνο) ενα ποσο ιδιο με αυτον προ δεκαετιας στο Ταμειο Παρακαταθηκων για να μην μου κοψουν το ρευμα και θα ζητουσα δικαστικη διερευνηση του θεματος...

Σκεφτειτε τι μηχανηματα θα αγοραζε καποιος με αυτα τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια...σε πιανει ιλιγγος. :flipout:

Πάντως ένα καλό τριφασικό κιλοβατωρόμετρο δεν κοστίζει πάνω από 500 ευρώ και η τοποθέτησή του μετά το ρολόι της ΔΕΗ είναι πανεύκολη. Ακόμα και αν δεν γίνονται οι μετρήσεις του δεκτές από τη ΔΕΗ μπορείς να μάθεις αν σου κλέβουν ρεύμα. Γιατί το μυαλό μου κάπου εκεί πηγαίνει...
Πάντως η λύση με το μονοφασικό γιατί να μην παίξει...λίγη σύνεση στα φορτία αλλά με τα κερδισμένα χρήματα αλλάζεις σε 6 μήνες όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού με τις πιο ενεργειακά αποδοτικές.

Με ένα πεντοχίλιαρο, κάνεις αυτόνομη εγκατάσταση (ΑΠΕ). Σε μισό χρόνο έχεις απόσβεση και ποτέ πια ΔΕΗ (μόνο πάγιο):BDGBGDB55:.

δεν νομίζω να φτάνουν 5 χιλιάρικα για κάτι τέτοιο, ούτε καν το 3πλάσιο....
Βέβαια εάν αναλογιστεί κανείς το ποσό που δίνει η Τατιάνα, ό,τι και να δώσει σε ένα χρόνο το πολύ το έχει κάνει απόσβεση.

Απάντηση: Re: Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HELP !!!!!

Με ένα πεντοχίλιαρο, κάνεις αυτόνομη εγκατάσταση (ΑΠΕ). Σε μισό χρόνο έχεις απόσβεση και ποτέ πια ΔΕΗ (μόνο πάγιο):BDGBGDB55:.

Δεν φτάνουν με τίποτα 5000 ευρώ. Αν θέλεις σου κάνω και την μελέτη αναλυτικά να δεις ότι για ένα σπίτι με τόσο μεγάλες καταναλώσεις (ψυγεία, κουζίνες κλπ) θέλεις πολλά παραπάνω. Ίσως με 25.000 ευρώ να έκανες κάτι κάλο, αλλά με πολύ ψάξιμο.