Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

ναι ναι αστό καλύτερα ....

2 νετ δίσκοι , 1 νετ πλειερ , και 6 μηχανάκια λαπτοπισιαμακια κτλ

μονό το logitech λείπει να καταρρεύσει το σύμπαν

καλά βρε έχεις έτοιμη την υποδομή και τώρα που το δαμάσαμε θα κάνεις πίσω?-bye-

επανέρχομαι.
Μιά και χτες τουλάχιστον ήρθε η ένδειξη ότι κάνει ping και είναι ανοιχτές οι θύρες είπα σήμερα με το καλημέρα να μπώ στο ράδιο χωρίς υπολογιστή.
Τζίφος.
Όταν άνοιξα τον υπολογιστή έχασα τα εικονίδια των σταθμών και πάλι.
Ετσι γύρισα πάλι σε hybrid σύνδεση κάνει ping και δείχνει registered αλλά δεν ξεκινάει το player....
ούτε συνδέεται στην mysqueezebox.com ενώ αντίθετ δεν δείχνει σύνδεση με το squeezebox server του υπολογιστή.

Οπότε γιά άλλη μιά φορά γύρισμα σε bridged όπου ξαναήρθαν τα εικονίδια, δίνει ping αλλά φυσικά δεν έχω καμιά όρεξη αύριο να ξαναδοκιμάσω τα ίδια.

Πρέπει να βρεθεί άλλη λύση...

καλά
αυτά τα καημένα τα εικονίδια των ραδιοφωνικών σταθμών είναι τα πρώτα που χάνονται.

Με το που το άνοιξα απόψε πήγαν περίπατο.
ούτε καν ή εικόνα με την κεραία δεν βγαίνει.
Φυσικά στον server στον υπολογιστή το εικονίδιο βγαίνει.

Μετά από αρκετές μέρες δοκιμών και προσπαθειών αλλά και με τη βοήθεια του επίσημου φόρουμ του support team και μπόλικη .... τύχη βρέθηκε η λύση.
Τώρα το θέμα είναι να δούμε πόσο σταθερή θα είναι.

Πάντως σε πλήρη λειτουργικότητα το εργαλείο είναι χάρμα...
σε ...ελλειπή λειτουργικότητα...πολύ καλό.

Πάμε γιά NAS τώρα....:a0210:

συνδυασμός βλακώδους λογισμικού, κρατήματος IP σε εμπλεκόμενες συσκευές, έλλειψη πληροφόρησης και άλλα πολλά.
Αν δεν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ να το λύσεις (και εφ όσον τεχνικά είναι εφικτό) δεν λύνεται παραδοσιακά....

Τώρα πού να εξηγώ...
όποιος έχει κουράγιο διαβάζει....

http://forums.logitech.com/t5/Squee...sb-com-without-PC/td-p/501914/highlight/false

Το μεσημερι μου εκανε καποια <κολπακια>,αλλα με 2 επανεκκινησεις συνηλθε.Επισης εχω ενα προβλημα με τη βαση του remote,οταν το βαζω στη βαση δεν κανει καλη επαφη και κανει επανεκκινησεις.Το ελυσα προσωρινα βαζοντας ενα χαρτακι για σφηνα,να το κραταει σε επαφη,αλλα δεν ειναι λυση.Απο την αλλη να το στειλω πισω για αυτο?
Kαι κατι αλλο ακομη,οταν το δουλευω απο το p.c στη οθονη του p.c η εικονα ,δεν ειναι παντα ολοκληρη,μου λειπει το δεξι ακρο που εχει το τελος του ρυθμιστικου εντασης κ.α,αλλες φορες μου ανοιγει κανονικα

Last edited:
η βάση δουλεύει άψογα.
Με το που το βάζω φωνάζει και το αναγνωρίζει.

Αυτό με την εικόνα δεν το κατάλαβα...

Κατ αρχας η βαση πρεπει να εχει κατασκευαστικο προβλημα,κατι ειναι στραβο και δεν κανει καλη επαφη,η τα ελατηρια των επαφων της βασης ειναι χαλαρα και δεν κανουν καλη επαφη.
Οταν το δουλευω μεσω pc και επιλεγω το<open web control> η εικονα που μου εμφανιζεται στην οθονη του pc ,δεν ειναι παντα πληρης.Της λειπει ,καποιες φορες,το δεξι κομματι που εχει το δεξι κουμπι εντασης και το on-off,αλλες φορες ειναι ενταξει