Logitech Harmony One

Να ρωτήσω κάτι. Έχει το ίδιο, δυσκίνητο κατά την άποψή μου, software που έχουν και τα μικρά Harmony; Αυτό που ουσιαστικά είναι μια Java, αν θυμάμαι καλά, εφαρμογή και που πρέπει να είσαι Online για να δουλέψει;
Έχω ένα Harmony, και ένας λόγος που έπαψα να ασχολούμαι μαζί του ήταν αυτός.

Ναι , καπως ετσι ειναι.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν εχει προβλημα με αυτο. Ουτως η αλλως κανα 2 φορες θα ασχοληθεις να το φτιαξεις, μετα τι να κανεις....

Ψυχολογικό τραύμα μου άφησε αυτό το πρόγραμμα,

Αλλά αυτό που είπες είναι σωστό: Αν το προγραμματίσεις με προσοχή και δεν αλλάζεις συνέχεια συσκευές, δεν χρειάζεται αν ασχοληθείς ξανά μαζί του.

Μια ερωτηση....

Στα my devices εχω προσθεσει τις συσκευες μου που ειναι πανω απο τρεις ,οποτε και δεν εμφανιζονται ολες στη πρωτη οθονη αλλα και στις επομενες.

Δεν εχω βρει απο πουθενα να σεταρω με ποια σειρα να εμφανιζονται αυτες, οποτε και να εχω στην πρωτη οθονη τις τρεις που θελω εγω να εχω.
Ξερει κανεις πως κι αν γινεται αυτο?

Τιποτα ε?

Πήρα το Harmony 785. Το προτίμησα γιατί έχει τα κουμπιά με τα τέσσερα χρώματα (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε) που χρησιμοποιούνται σε αρκετές συσκευές που έχω (πχ dreambox). Το έβαλα για να φορτίσει στη βάση του για πρώτη φορά, ανάβει η οθόνη και λέει "On Base Station", έχει ένα slideshow από 3-4 εικόνες, και μετά σβήνει η οθόνη. Νομίζοντας πως ίσως δε φορτίζει, το ανασήκωσα από τη βάση του, όπου είδα πως έχει φορτίσει λίγο, και μετά το ξαναέβαλα στη θέση του. Πως ξέρω πότε ολοκληρώθηκε η φόρτιση; Κάνει κάποιο ήχο, κάτι;

Re: Απάντηση: Re: Logitech Harmony One

Γίνεται με κόστος 13 ευρώ αγοράς ενός IR πομπού usb + ενός χειριστηρίου, πακέτο κ τα δύο μαζί. ΕΔΩ

:a0210:

χμμ.. δυστυχώς δεν κάνει το βασικότερο

power on / off

και απ'οτι διάβασα το PS3 δεν το υποστηρίζει μέσω usb device.

πάντως είναι μια καλή λύση για να χειρίζεσαι τις ταινίες / μουσική από το universal remote σου.