Logitech Harmony One

Status
Not open for further replies.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,615
Μεταμορφωση
Εχει φορτιστει μονο μια φορα, σε αψογη κατασταση με χρηση μιας μονο ημερας.
Ουτε 15 μερες δεν εχει κλεισει απο την ημερα αγορας του.
Πωλειται απλα διοτι δεν χρησιμοποιειται...
Στα 125ε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ εγγυηση και οχι παραεισαγωγη (απο 200ε και ανω αυτα με την επισημη εγγυηση στην χωρα μας).
Οποιος προλαβει πρωτος το πηρε.Κατα προτιμηση απο Αθηνα για ευκολια συναλλαγης...

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως βιάζεσαι να το πουλήσεις; Δώσε του λίγο χρόνο. Με λίγη εκπαίδευση στο PC σου κάνει τα πάντα και πίστεψέ με γλιτώνεις πολλά σε χρόνο και σε χώρο.

Re: Απάντηση: Logitech Harmony One

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως βιάζεσαι να το πουλήσεις; Δώσε του λίγο χρόνο. Με λίγη εκπαίδευση στο PC σου κάνει τα πάντα και πίστεψέ με γλιτώνεις πολλά σε χρόνο και σε χώρο.

Του εχω δωσει χρονο και εχει ανταποκριθει ΑΡΙΣΤΑ ,εχει μαλιστα συνεργαστει αψογα με ολες τις συσκευες του σαλονιου.Προβολεας/ενισχυτης/bd player/media player/TV/XBOX360.
Το προβλημα ειναι οτι η θηκη φορτιστης δεν μπορει να τοποθετηθει πουθενα κομψα στον χωρο μου.Μονο για αυτον τον λογο δινεται.

Και επίσης θα σε στεναχωρήσω φίλε αλλά στο eshop έχει 135 ευρώ.
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Logitech+Harmony+One

Γνωριζω φιλε μου αλλα στο eshop ειναι παραεισαγωγης.Οποιος προτιμαει ελευθερα.Εξαλλου το δικο μου ειναι πρακτικα καινουργιο (1 φορτιση και μια ημερα χρησης).
Το κανω λοιπον 115ε για οποιον θελει επιπλεον κινητρο.Παρακαλω οχι παζαρια.

Status
Not open for further replies.