Logitech Harmony Ultimate

Ετοιμος και ο δεκτης του οτε. Ειχα κανει εγω βλακεια. Τωρα θελω να φτιαξω λιγο τα αγαπημενα και να βρω καλες εικονες. Εσεις τι εχετε βαλει; :P

Παιδια καποια θεματα που θελω να ρωτησω. Αρχικα ενω εχω κανει pair με το ps4 αυτο μετα απο καθε restart θελει εκ νεου pair.
Επισης μερικες φορες δεν αλλαζει αυτοματα το av source στη τηλεοραση.
Στο matrix μπορω να δωσω εντολη πχ: Εχω στο 1Α ΟΤΕ και θελω να δω στο σαλονι ΟΤΕ οποτε πρεπει να ανοιξει το 2Α. Αν ειναι και οι 2 τηλεοασεις στον οτε δεν εχω εικονα, οποτε θελω η εικονα που παιρνει η πρωτη τηλεοραση να παει στο 2. Δηλαδη οταν παταω να δω οτε στο σαλονι το ματριξ να γινεται 1Β ΚΑΙ 2Α.

Και τελος μπορω με ενα rf externder του οποιου το ματακι θα το βαλω στο hub να χειριζομαι το κοντρολ απο σαλονι;

Το matrix που έχεις, σύμφωνα με τον κατασκευαστή επιτρέπει τον ταυτόχρονο διαμοιρασμό σε περισσότερες της μίας τηλεοράσεις απο μία πηγή;

Υποτιθεται ναι αλλα εχω κολληματα. Βεβαια ειναι και μεγαλη η αποσταση μεταξυ των τηλεορασεων και ισως για αυτο. Για αυτο θελω πχ οταν βαζω τον οτε στη τηλεοραση στο σαλονι αυτοματα να αλλαζει και να πηγαινει στη νοβα στο δμωματιο.

έχω και εγώ logitech touch και σκέφτομαι να πάρω το ultimate home. Learn Το air-condition δεν μπόρεσα να το κάνω πάντως αλλά είναι εκπληκτικά τηλεκοντρόλ. Με τελωνείο φίλε αν έρθει με κούριερ θα πληρώσεις, μόνο με ταχυδρομείο για να μην πληρώσεις τελωνείο.Δεν αξίζει το ρίσκο. Παρτο από Ευρώπη και θα είσαι ήσυχος.

Ο χειρισμος του κλιματιστικου θελει προσοχη καθως τα κοντρολ των κλιματιστικων στελνουν batch εντολες. Αυτο που εχω κανει εγω στο harmony one και δουλευει αψογα ειναι να επιλεξω την λειτουργια και να την κανω learn. Δηλαδη επιλεγω 23 βαθμους ψυξη και μεσαια σκαλα και παταω το ον. Αυτο που θα μαθει το harmony ειναι πακετο το 23 βαθμοι ψυξη και μεσαια σκαλα. Δουλευει μια χαρα.

Παιδιά έχω ένα θέμα και θέλω να ρωτησω τους γνώστες αν γίνεται. Ειχα ξαναρωτησει αλλα τωρα ειμαι ετοιμος να το κανω.

Λοιπόν: Σε εναν χωρο ειναι συνδεδεμενοι σε ενα matrix 3 δεκτες (2 οτε 1 νοβα)Το matrix παει σε 2 τηλεορασεις. Η μια ειναι στο σαλονι και η αλλη στο δωματιο. Μεχρι τωρα δε ειχα κανενα θεμα και τα δουελευα κανονικα με τα κοντρο του οτε και της νοβα αντιστοιχα και καποια ασυρματα ir extenders. Απλα θελω να μειωσω τα τλεκοντρολ σε 1 για καθε δωματιο. Το προβλημα μου ειναι πως γινεται το harmony να στελνει το σημα απο το ενα δωματιο στο αλλο; Επισης απο τη στιγμη που εχω δυο ιδιους δεκτες και προφανως θα δεχονται τις ιδιες εντολες του τηλεκοντρολ πως θα γινεται οταν ειμαι στο σαλονι να αλλαζει μονο του δεκτη που ειναι για το σαλονι; Αυτη τη στιγμη εχω βαλει στον δεκτη του σαλονιου το καλωδιο για το ir extender και το εχω κολλησει με μονωτικη ωστε να μη περναει η εντολη αλλά τωρα που δοκιμασα με το δικο μου harmony να αλλαξω καναλι απο το σαλονι, αλλαξε καναλι στον δικο μου δεκτη και οχι στου σαλονιου.

Νομιζω σας μπερδεψα, αν θελετε λεπτομερεις παραπανω πειτε μου.

Παιδια μια ερωτηση. Σεταρα στο τηλεκοντρολ κατι commands απο ενα κοντρολ για κατι ledakia. Στο κοντρολ μου εμφανιζει μονο το power ενω εχω σεταρει ακομα δυο commands. Στην εφαρμογη στο κινητο εμφανιζει και τις αλλες 2. Τι μπορει να συμβαινει;

Re: Απάντηση: Logitech Harmony Ultimate

To ultimate one ειναι IR τηλεχειριστηριο. Δεν χρειαζεται hub. Ειναι σαν το 650, απλα πιο ομορφο και με touchscreen. Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει. Για εμενα 2 ειναι οι επιλογες. Ειτε το 650 (αυτο εχω εγω) που τα κανει ολα και εχει και την οθονουλα, για περισσοτερες λειτουργιες (δεν ειναι αφης ομως), ειτε το harmony companion που σου δινει ενα απλο χειριστηριο (για να το δωσεις στη συζυγο :D και τα παιδια) και ενα hub, ωστε να κανεις παιχνιδι με το κινητο/ταμπλετα.

Ευχαριστώ για το info. Μάλλον δίκιο έχεις. Έχω πάρει πριν 8 χρόνια(!) το πρώτο harmony one, το οποίο μ'έχει βολέψει πολύ (και έχει αντέξει την ταλαιπωρία απ'τον μικρό!). Ίσως χτυπήσω σκέτο το hub για τα κινητά που μου αρέσει σαν ιδέα.

Πια είναι η γνώμη σας για το harmony 700 ??? Έχω τώρα το 350 με 8 συσκευές πάνω και μέχρι πριν πέσει κάτω από τα νεύρα μου ήταν άψογο, από τότε που έπεσε κάνει κάποια κολλήματα αλλά πιάνει μετά από λίγο . σκεπτόμουν λοιπόν να το μεταφέρω στην κρεβατοκάμαρα που έχω 4 συσκευές εκεί και να πάρω για το σαλόνι για 8 συσκευές πάλι το 700, τι λέτε ??

To 700 μοιαζει να ειναι το 650 με επαναφορτιζομενη μπαταρια. Το βλεπω discontinued ομως.

To 700 μοιαζει να ειναι το 650 με επαναφορτιζομενη μπαταρια. Το βλεπω discontinued ομως.

Το 650 υποστηρίζει μέχρι 4 συσκευές το 700 8 συσκευές. Στο eBay το βρίσκω σε αρκετά μαγαζιά.

Δουλευουν τον κοσμο :)

https://www.youtube.com/watch?v=kK4XMKXRsUc

ειναι το 650 με ενα μηχανισμο φορτισης επαναφορτιζομενων μπαταριων. Εκτος αν το βρεις στην ιδια τιμη με το 650, εγω θα σου ελεγα να παρεις το 650 (που ειναι σε παραγωγη εδω και χρονια) και οποτε γουσταρεις αγοραζεις ενα φορτιστη μπαταριων. 44ευρω (amazon.de) ειναι με διαφορα η χαμηλοτερη τιμη που το εχω δει ποτε.

Δουλευουν τον κοσμο :)

https://www.youtube.com/watch?v=kK4XMKXRsUc

ειναι το 650 με ενα μηχανισμο φορτισης επαναφορτιζομενων μπαταριων. Εκτος αν το βρεις στην ιδια τιμη με το 650, εγω θα σου ελεγα να παρεις το 650 (που ειναι σε παραγωγη εδω και χρονια) και οποτε γουσταρεις αγοραζεις ενα φορτιστη μπαταριων. 44ευρω (amazon.de) ειναι με διαφορα η χαμηλοτερη τιμη που το εχω δει ποτε.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Αξίζει τον κόπο για κάτι καλύτερο στην σειρά harmony για 8 συσκευές η το 650 για τα συνηθισμένα απλά πράγματα είναι υπέρ αρκετό ??

Εξαρταται ποιο ειναι το ταβανι στο budget σου. Νομιζω οτι αν αγοραζα τωρα, θα αγοραζα τα companion για να εχω και το hub και να κανω παιχνιδι με το τηλεφωνο μου. Σιγουρα ομως δεν μετανιωσα το 650 που αγορασα προ 3ετιας. Απο την αλλη η διαφορα τιμης μεταξυ companion - 650 ειναι σημαντικη (διπλασια τιμη).

Σιγουρα δεν θα πηγαινα (αυτο ομως ειναι τελειως προσωπικη επιλογη) προς τα 950, ultimate one γιατι οι διαφορες τους σε σχεση με το 650 ειναι απλα εμφανισης και οχι πραγματικης λειτουργικοτητας (το μονο που θεωρω οτι προσφερουν ειναι οτι ειναι επαναφορτιζομενα).

Επειδη ομως ειναι ενα αντικειμενο που χρησιμοποιουμε καθημερινα η προσωπικη αποψη και αισθητικη εχει τεραστια σημασια. Απλα, προσωπικα, ζυγιζω παρα πολυ τον λογο κοστος/αποδοση-features. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω κατι παρα πανω, αλλα θελω ομως να μο υ προσφερει περισσοτερα πραγματα.