Logitech Harmony Ultimate

Εξαρταται ποιο ειναι το ταβανι στο budget σου. Νομιζω οτι αν αγοραζα τωρα, θα αγοραζα τα companion για να εχω και το hub και να κανω παιχνιδι με το τηλεφωνο μου. Σιγουρα ομως δεν μετανιωσα το 650 που αγορασα προ 3ετιας. Απο την αλλη η διαφορα τιμης μεταξυ companion - 650 ειναι σημαντικη (διπλασια τιμη).

Σιγουρα δεν θα πηγαινα (αυτο ομως ειναι τελειως προσωπικη επιλογη) προς τα 950, ultimate one γιατι οι διαφορες τους σε σχεση με το 650 ειναι απλα εμφανισης και οχι πραγματικης λειτουργικοτητας (το μονο που θεωρω οτι προσφερουν ειναι οτι ειναι επαναφορτιζομενα).

Επειδη ομως ειναι ενα αντικειμενο που χρησιμοποιουμε καθημερινα η προσωπικη αποψη και αισθητικη εχει τεραστια σημασια. Απλα, προσωπικα, ζυγιζω παρα πολυ τον λογο κοστος/αποδοση-features. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω κατι παρα πανω, αλλα θελω ομως να μο υ προσφερει περισσοτερα πραγματα.
:a0210:

https://www.amazon.de/b/ref=lp_11606880031_gbph_tit_s-3_889a_ac8c2294?rh=i%3Aelectronics%2Cn%3A11606880031&ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&node=11606880031

προσφορα ημερας.
hub 60 euro, companion 85 euro αποστολη κανονικα ελλαδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οποιος θελει το Ultimate ας δει το προηγουμενο λινκ που ειχα βαλει, γιατι αυτο το εχει στα 125 (το αλλο το ειχε κατω απο 90)

Απάντηση: Re: Logitech Harmony Ultimate

Εξαιρετική τιμή και για τα δύο, έστω κι αν είναι παλιό μοντέλο, όπως λέει η amazon.

Γενικά - ως κάτοχος Harmony one - θεωρώ ότι πιο πρακτικό είναι ένα IR control. Το θέμα του τηλεχειρισμού με hub, εξυπηρετεί περισσότερο όταν είσαι εκτός range. Τα απευθείας πλήκτρα (πχ σε volume up - volume down) είναι πιο πρακτικά.

Επί τη ευκαιρία, ξέρει κανένας που μπορώ να βρω και να μου αλλάξουν την μπαταρία στο Harmony one? Είχα δοκιμάσει να το ανοίξω, αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρετε, το πρόβλημα με την μπαταρία που από την επαναφορτίσεις φουσκώνει και δεν βγαίνει...

απο περιεργεια.. ποσο καιρο το εχεις και τωρα ποσο γρηγορα τελειωνει η μπαταρια (δηλαδη καθε ποτε θελει φορτιση);

Γενικά - ως κάτοχος Harmony one - θεωρώ ότι πιο πρακτικό είναι ένα IR control. Το θέμα του τηλεχειρισμού με hub, εξυπηρετεί περισσότερο όταν είσαι εκτός range. Τα απευθείας πλήκτρα (πχ σε volume up - volume down) είναι πιο πρακτικά.

Επί τη ευκαιρία, ξέρει κανένας που μπορώ να βρω και να μου αλλάξουν την μπαταρία στο Harmony one? Είχα δοκιμάσει να το ανοίξω, αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρετε, το πρόβλημα με την μπαταρία που από την επαναφορτίσεις φουσκώνει και δεν βγαίνει...

το ultimate εχει και IR πανω εκτος απο το hub.

@avpap το ultimate που εχω κρατάει γυρω στις 4-5 μέρες, αναλογα τη χρηση.

Α οκ. Νόμιζα ότι είχε φτάσει σε τραγική κατάσταση και ήθελες να αλλαξεις μπαταρία. Μετά από ποσα χρόνια χρήσης έφτασε σε αυτήν την κατάσταση;

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Α οκ. Νόμιζα ότι είχε φτάσει σε τραγική κατάσταση και ήθελες να αλλαξεις μπαταρία. Μετά από ποσα χρόνια χρήσης έφτασε σε αυτήν την κατάσταση;

αν λες για το δικο μου, πάντα τοσο ηταν :) 2 χρονια το εχω περιπου και δεν εχει χαλασει η μπαταρια.

Ουπς.. βλακεία μου. Προς τον @alkman απευθυνόταν ή ερώτηση που ήθελε να την αλλάξει την μπαταρία. Αλλά χρήσιμη πληροφορία ότι ή μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες υπό ΚΣ.

απο περιεργεια.. ποσο καιρο το εχεις και τωρα ποσο γρηγορα τελειωνει η μπαταρια (δηλαδη καθε ποτε θελει φορτιση);

Πρέπει να το έχω πάνω από 4 χρόνια. Εξαιρετικό από κάθε άποψη. Η μπαταρία του, αν το δουλέψω κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα, θέλει φόρτιση. Δεν βγάζει 2η ημέρα.

Με τη χρήση που του κάνω βγάζω οριακά 2ήμερα. ΟΚ, τίποτε τραγικό, αλλά ευχαρίστως θα του έβαζα μια καινούργια.

Καινούργιο έβγαζε άνετα 5-6 ημέρες

Εμένα το 5ημερο το βγάζει εύκολα ακόμη και μετά από 8 χρόνια. Δεν έχω δοκιμάσει όμως να βγάλω την μπαταρία τελευταία...

Καλησπερα με τον καινουργιο αποκωδικοποιητη της Νοva παρολο που υπαρχει στην database δεν ενεργοποιειται καμια λειτουργια του κοντρολ ή χειρισμος απο το κινητο. Το μονο που καταφερα ηταν να κανω learn το οn-off ωστε να το ανοιγω και να το κλεινω με την φωνη μεσω echo. ο αποκωδικοποιητης μου ειναι ο nova DZS3001IFN. Κανεις με το ιδιο προβλημα?

Καλησπερα με τον καινουργιο αποκωδικοποιητη της Νοva παρολο που υπαρχει στην database δεν ενεργοποιειται καμια λειτουργια του κοντρολ ή χειρισμος απο το κινητο. Το μονο που καταφερα ηταν να κανω learn το οn-off ωστε να το ανοιγω και να το κλεινω με την φωνη μεσω echo. ο αποκωδικοποιητης μου ειναι ο nova DZS3001IFN. Κανεις με το ιδιο προβλημα?

Καλησπέρα φίλε. Για το πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητή δεν γνωρίζω. Μπορείς όμως να μας πεις και δυο λόγια για την συνεργασία harmony-echo?

Το μόνο που έχω καταφέρει με το harmony είναι να ανοίγω και να κλείνω την νόβα μαζί με την τηλεόραση σαν ένα activity. οπότε και η μοναδική λειτουργία που κατάφερα να χειριστώ μέσω του εκο είναι να μπορώ βάζω σε λειτουργία το συγκεκριμένο activity λέγοντας turn on nova και το αντίθετο λέγοντας turn off nova. Μόλις καταφέρω να αλλάξω κανάλι μέσω του hub πιστεύω να μην χρειάζομαι το κοντρολ....Χλωμό το κόβω για την ώρα.....😣

Έχει κανείς πρόβλημα με τον 865 της Nova; Δεν "ακούει" ποτέ, είτε στο άνοιγμα, είτε στο κλείσιμο του activity. Πάντα πρέπει να τον ανάψω ή να τον σβήσω χειροκίνητα, από τις συσκευές όπου ανταποκρίνεται αμέσως

και σε μενα δε λειτουργει. το προσπαθησα απειρες φορες αλλα τιποτα μεχρι που το παρατησα

και σε μενα δε λειτουργει. το προσπαθησα απειρες φορες αλλα τιποτα μεχρι που το παρατησα

Τελικά έβγαλα άκρη! Το πρόβλημα ήταν στα power settings της συσκευής μέσα στο menu του harmony.

Μόλις επέλεξα το "Τurn off when not in use" αντί για το "Keep device always on" που ήταν πριν (μάλλον ξεχασμένο λόγω των tuner που μπλόκαραν) όλα δουλεύουν ρολόι πλέον!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και screenshots για όποιον έχει αντίστοιχο θέμα:

dfa1b0581424e53531b01a1b4ca438c2.jpg

c31a4c5884d2a22900b9ebe411e5c603.jpg

7ed397837bafb0e218d922bfdae641d9.jpg

7fe58ab3b51a92ed01122efa51536a1f.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

η ερωτηση δεν εχει σχεση ακριβως με το ultimate, αλλα πιο πολυ για τον συνδυασμο hub + app κινητου τηλεφωνου.
Απο το app μπορουμε να κανουμε voice search (π.χ. σε android tv);