LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Re: Απάντηση: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Η απόκριση είναι πολύ καλή χωρίς όμως να κάνει για πραγματική λειτουργεία Windows.
Δλδ??? Αν εγώ το θέλω για HTPC, αλλά θέλω να κάνω κανονικά τις λειτουργίες που κάνω και τώρα στο desktop PC, μπορώ ή θα έχω πρόβλημα???

Ποντιε εκτος απο την αντοχη των μπαταριων του πες μου 2 πραγματα ακομα.

Τι τυπο μπαταριας εχει? Ειναι προσβασιμες ωστε να μπορουν να αλλαχτουν στο μελλον?

και το κυριοτερο τι γινεται με την εμβελεια του.......ποσα μετρα, με τι εμποδια....

αυτα.

α και η τιμη του ειναι αρκετα κατω απο του Πλαισιου....ανοιξτε κανα Σκρουτζ

Απάντηση: Re: Απάντηση: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Δλδ??? Αν εγώ το θέλω για HTPC, αλλά θέλω να κάνω κανονικά τις λειτουργίες που κάνω και τώρα στο desktop PC, μπορώ ή θα έχω πρόβλημα???

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επιφάνεια απλά δεν έχει πλάγια κουμπιά. Δεν θα έχει πρόβλημα απλά θα είναι σαν ένα κλασικό ποντίκι.

Απάντηση: Re: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Ποντιε εκτος απο την αντοχη των μπαταριων του πες μου 2 πραγματα ακομα.

Τι τυπο μπαταριας εχει? Ειναι προσβασιμες ωστε να μπορουν να αλλαχτουν στο μελλον?

και το κυριοτερο τι γινεται με την εμβελεια του.......ποσα μετρα, με τι εμποδια....

αυτα.

α και η τιμη του ειναι αρκετα κατω απο του Πλαισιου....ανοιξτε κανα Σκρουτζ

Και εάν προσέξεις σε κανένα δεν έχει διαθεσιμότητα. Και πήρα και τηλέφωνο και μου είπανε δεν ξέρουμε πότε. Στο multirama που είχε στο mall πριν 2 βδομάδες τα εξαφανίσανε και ακόμα περιμένει. Ούτως ή άλλως όπως είπα το πήρα με έκπτωση οπότε μου ήρθε στα 103 ευρώ (δεν πληρώνω ΦΠΑ).

ενταξει ρε συ καινουργιο πραγμα ειναι ......
και δεν στοκαρουνε ευκολα ποντικια με τιμη 100 ευρω και βαλε.....εκτος αν ειναι σιγουροι οτι θα τα πουλησουνε.

Ειδικα μικρα μαγαζια που χτυπουν τις τιμες .
Μονο μεγαλοκαρχαριες τυπου Πλαισιου στοκαρουνε και για αυτο σου ζητα και 35 ευρω παραπανω.

Εντάξει... δεν νομίζω ότι επειδή δεν έχει πλάγια κουμπιά, είναι και σαν κλασικό ποντίκι. Μικρό το κακό. Εξάλλου από ότι ξέρω τα πλάγια κουμπιά είναι για μπρος πίσω πχ στον IE. Δεν ξέρω αν κάνει και άλλη χρήση.

Κοίτα να δεις. Θα σας πω την άλλη βδομάδα αλλά αρχικά η αίσθηση είναι ότι σε επιφάνεια μεγάλη χρήση θα κουράσει.

ενταξει ρε συ καινουργιο πραγμα ειναι ......
και δεν στοκαρουνε ευκολα ποντικια με τιμη 100 ευρω και βαλε.....εκτος αν ειναι σιγουροι οτι θα τα πουλησουνε.

Ειδικα μικρα μαγαζια που χτυπουν τις τιμες .
Μονο μεγαλοκαρχαριες τυπου Πλαισιου στοκαρουνε και για αυτο σου ζητα και 35 ευρω παραπανω.

Καλα, αφ ενος δεν στοκαρουν μονο μεγαλοκαρχαριες, μην υπερβαλλεις...:D
Αλλα συμφωνω στο οτι ειναι καινουριο προιον και διαρκως σε ελλειψη, οποτε,
λιγοι και εκλεκτοι παιρνουν...:p

Εννοω οτι οι μεγαλοι στοκαρουν γιατι θα το πουλησουν αργα η γρηγορα....οποτε το ρισκο ειναι μηδενικο.

Οι μικροι κρατανε και μια πισινη....ειδικα αν δεν εχουν σταθερη και εξειδικευμενη πελατεια.

Απορίες κι από εμένα:
-Υπάρχει μεσαίο κλικ; (για άνοιγμα tabs στον firefox)
-Αλλάζει η μπαταρία όταν θα τα "κορδώσει";
-Η ευαισθησία του πώς είναι, χάνει frames;

Μετά από συμβίωση αρκετών εβδομάδων μπορώ να αναφέρω τα παρακάτω.
Το ποντίκι είναι εντυπωσιακό και πανέμορφο. Η μπαταρία του κρατάει για πάνω από βδομάδα χρήσης.
Όταν το συνηθήσεις μπορείς να δουλέψεις windows στον αέρα. Το mediaportal το δουλέυεις άνετα.
Μεγάλο μειονέκτιμα η μικρή απόσταση λειτουργείας. Καμμία σχέση με 9 μέτρα. Στα 3 και πολύ είναι.
Απαντώντας στον Jagatic
Δεν έχει μεσαίο κλίκ
Η μπαταρία δεν νομίζω να αλλάζει
Όταν είσαι σε απόσταση που πιάνει η απόκριση είναι τέλεια.

Re: Απάντηση: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Μεγάλο μειονέκτιμα η μικρή απόσταση λειτουργείας. Καμμία σχέση με 9 μέτρα. Στα 3 και πολύ είναι.
Απαντώντας στον Jagatic
Δεν έχει μεσαίο κλίκ
Η μπαταρία δεν νομίζω να αλλάζει
Όταν είσαι σε απόσταση που πιάνει η απόκριση είναι τέλεια.

Οταν το βγαλουν σε bluetooth θα το αγορασουμε λοιπον.......

Τα έχουμε ξαναπεί τα περί εμβέλειας.

Το Bluetooth ειναι μονόδρομος.

Απάντηση: Re: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Φτου!!!!
Εγω ακομη ψαχνω ενα αξιοπιστο ποντικι, για 4-5 μετρα...
Το δικο μου Logitech, μετα βιας πιανει στα 3 μετρα!

To bluetooth το Laser 1000 της Logitech σαν αυτό που δίνει πακέτο με το dinovo.

Re: Απάντηση: Re: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

To bluetooth το Laser 1000 της Logitech σαν αυτό που δίνει πακέτο με το dinovo.
Αυτό παίζει σε Bluetooth μόνο με το Dinovo.

To μοντέλο που δίνει η Logi μόνο του δεν είναι Bluetooth αλλά RF.

Last edited:
Και δεν είναι για να δουλεύει στον αέρα. Παρεπιπτώντος το δώρο της γυναίκας μου για την χρονιά ήταν το Dinovo Edge. Είναι bluetooth και δουλεύει απίστευτα από τον καναπέ μου. Είναι απίστευτα όμορφο και έχει και touchpad οποτέ κάνω με εκείνο την δουλειά μου για την ώρα.