LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Ηρθε εχθες απο Γερμανια (εδω δεν υπηρχε πουθενα).

Περι συσκευασιας και κατασκευης, οπως τα περιεγραψε κι ο pontios. Ακομα δεν το συνδεσα , το εχω και φορτιζει...;)

Μια ερωτηση για οσους το εχουν η ξερουν.
Το δεκτακι usb που εχει για επικοινωνια με το μηχανημα, αν το βαλεις πισω στο κουτι, δουλευει ικανοποιητικα η θα μου βγαλει τη πιστη ??
Αποτι ειδα στο σαιτ τους λεει οτι ειναι τεχνολογια 2.4 , αλλα ρωτω μηπως κι εχει καποιος δοκιμασει να μου πει !

Εγώ το είχα από πίσω και στα 5 μέτρα κολλάει συνέχεια. Κρίμα που δεν το κάνανε Bluetooth σαν το Edge το οποίο πραγματικά είναι απίστευτο.

Μαλιστα. Προς το παρον ειμαι στα 2-3 μετρα αλλα καλου κακου θα βρω ενα τροπο να το φερω μπροστα ....

Mόλις εκανα παραγγελία για το Dinovo Mini... 130 και είναι αρκετά κομψό και μικρό... Νομίζω ότι είναι το ιδανικό για HTPC...

Aν κι εκτος θεματος, απο που το παραγγειλες?

(υπαρχει αλλο θεμα ανοιχτο για το συγκεκριμενο γκατζετακι ;))

Επι του θεματος. Το μαουσακι ειναι πολυ καλο. Θελει ομως να το συνηθισεις και να το "διαβασεις" καλα. Μπορει να κανει και καποια προσθετα πραγματα με συγκεκριμενες κινησεις του χεριου.
Επαθα πλακα με το σκρολ του :worshippy:

Επ sorry παιδιά... Δεν το είδα το άλλο topic. Επειδή ενδιαφερόμουν και εγώ για το MX Air έκανα μια βαρβάτη έρευνα και είδα και το DINOVO MINI (με το οποίο έπαθα την πλάκα μου). Στο MX Air με προβλημάτισε πολύ η τιμή του και η μικρή εμβέλεια...

P.S: Φίλε Browser το dinivo mini το έκανα παραγγελία από HardShop...

Re: Απάντηση: LOGITECH MX Air™ Rechargeable Cordless Air Mouse

Επι του θεματος. Το μαουσακι ειναι πολυ καλο. Θελει ομως να το συνηθισεις και να το "διαβασεις" καλα. Μπορει να κανει και καποια προσθετα πραγματα με συγκεκριμενες κινησεις του χεριου.
Επαθα πλακα με το σκρολ του :worshippy:

αληθεια λεει.
ειχε ξετρελλαθει...

Έχω κι εγώ αυτό το ποντικάκι εδώ και ένα μήνα περίπου.
Η απόσταση του καναπέ από το PC είναι 3,5μ και δουλεύει άψογα.
Στην αρχή για 3-4 μέρες έβριζα που το αγόρασα αλλά όταν το συνήθισα και τώρα πια που έχουν περάσει αρκετές μέρες θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ καλό.
Μπορείς να κάνεις τα πάντα στον αέρα.
Για χρήση σε HTPC είναι το καλύτερο αλλά για κανονικό PC θα έλεγα οτι δεν ενδείκνυται είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να δουλεύει καλύτερα στον αέρα και όχι τόσο καλά με χρήση όπως τα κλασικά ποντίκια πάνω στο τραπέζι.

Κυριοι για αυτην την εβδομασα σε μεγαλο ιντερνετικο μαγαζι παιζει στα 56!! ευρω.....

Ειχε ξεκινησει ποσο ?