Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Από περιέργεια, είναι δυνατό το αντίστροφο: να ρυθμίσουμε με το τρίμερ επιθυμητή τάση εξόδου μεγαλύτερη (ας πούμε 9 ή 12V) από την τάση εισόδου (π.χ. 5V)? Το πετυχαίνει αυτό η πλακέτα, ή μπορεί να ζοριστεί/καεί?

Απλα οχι,η ταση εξοδου ειναι μικροτερη η ιση της εισοδου,ποτε μεγαλυτερη.Σε εκεινη την περιπτωση πηγαινουμε σε αλλη διαταξη

Καλημέρα σε όλους....

θα ήθελα παρακαλώ κάποιος που έχει εγκαταστήσει τον Squeezebox Server σε mac και έχει εγκαταστήσει το Lion να μας ενημερώσει αν έχει δει κάποιο πρόβλημα.....

εγώ θα σας ενημερώσω κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα...

Δυστυχως σε μενα οι αναβαθμισεις δημιουργησαν-ουν προβληματα.Με το εβαλα την νεα αναβαθμιση στον δεκτη αρχισε να ανοιγει και να κλεινει μονος του ,περιπου δυο φορες καθε ωρα.Χθες εγινε και η αναβαθμιση του remote και ενω αυτο ηταν ενταξει,αρχισε να ανοιγει και να κλεινει μονο του.Υπ οψιν οτι αναφερομαι στο duet

Μητσε εκεινη ηταν για τον receiver,χθες εκανε αναβαθμιση το remote και πηγε στη 7.6.09[που να μην πηγαινε].Αντε τωρα να τους στελνεις email και να τους λες τι μ.... κανατε παλι.Προσεθεσαν καποιες δυνατοτητες βεβαια ,συγχρονισμο,νεο ρολόι

Oχι μην την κάνεις την αναβαθμιση.Παντως πρεπει να ειναι η μαζοχας αυτος που φτιαχνει το software ή Γερμανος

καλα ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι;
απ'την ωρα που περασα την κωλοαναβαθμιση,ολο κολπα μου κανει,συνεχως το βρισκω ανοιχτο!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Από τη στιγμή που έχουμε τη συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, είναι προφανές πως είμαστε beta testers, δίχως δυνατότητα άρνησης της κάθε ανα(υπο)βάθμισης.

Το δικό μου —ευτυχώς για την ώρα— μόνο έσβησε και επανεκκίνησε αυτοβούλως μια - δυο φορές σε διάστημα τριών ημερών·
μικροπταίσματα δηλαδή.

Το σύνηθες είναι
ότι μετά από μια γενικά σταθερή έκδοση του λογισμικού, βγάζουν μια υποβάθμιση, που αλλάζει τα φώτα στην πλειοψηφία. Ακολουθεί το σχετικό κράξιμο, μια πολύ γρήγορη διορθωτική αναβάθμιση της πρόσφατης υποβάθμισης, που θα κρατήσει μέχρι την επόμενη υποβάθμιση κ.ο.κ.

Η λυση που βρηκα απο χθες,αλλα δεν την ανεφερα μεχρι να την τσεκαρω ειναι οτι σωστη,ειναι
αν επιλεξεις σαν πηγη το p.c [προφανως και το NAS] τοτε μενει σταθεροτατο .Βεβαια οταν κλεινουμε το p.c ,τοτε ...παπαλα.
Αλλιως οταν επιλεγουμε σαν πηγη το mysqueezbox,τοτε ανοιγει και κλεινει ,οποτε του καπνισει.
Εχω πει οτι αυτος που δουλευει στο σχεδιασμο του software εχει βίτσια,γουσταρει να τον βριζουν χιλιαδες ανα την υφηλιο
Οσο δε για να τους γραψεις τα σχετικα ...μεσω email ,μονο πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων δεν ζητουν,υποτιθεται δε οτι εχουν και auto detected

Last edited:
Μια γρηγόρη ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί..Υπάρχει τρόπος να παίξει το touch ή το sqb radio flac 24bit 96Khz;

μα τα παίζει και το duet.

Απλά το touch τα βγάζει και στην ψηφιακή.

Μου βγάζει unsupported sample rate file...
Προσπαθώ να ανάβασω ένα κομματι, αν μπορει κάποιος ας το δοκιμάσει.

Αυτα τα setting έχω.

333644070165200.jpg

και εδω ενα αρχειο Flac 24bit 96khz

Last edited:
Μπα πάλι το ίδιο μου βγάζει.. Αν μπορείς κατεβασε το αρχείο και δοκιμασετο στο δικό σου. Στο pc με foobar μου το παίζει πάντως.

Μπα πάλι το ίδιο μου βγάζει.. Αν μπορείς κατεβασε το αρχείο και δοκιμασετο στο δικό σου. Στο pc με foobar μου το παίζει πάντως.

το παίζει κανονικά.

εχεις αυτά? στο πεδίο flac
flac native
mp3 disabled
pcm flac