Μην τρελαίνεστε ρε παιδια, στην απολυτως χειροτερη να εχει ενα πολυ ανεπαισθητο lag καθε φορα που θα μπαινοβγαινει καποιος στα folder.Δεν θα τεθει ποτε θεμα κακης αναπαραγωγης.
Εγώ που τρέχω SBS στον microserver με καλό μέγεθος βιβλιοθήκης (>44.000 κομμάτια) έχω σεβαστό lag σε φακέλλους με πολλά κομμάτια (ή υποφακέλλους).. παρότι έχω φορτώσει την cache του σε RAMDRIVE και ο system disk μου είναι hybrid (SSD + συμβατικός).
Θα ηθελα να ξερω αν παρω ενα i pad η ενα απο τα ταμπλετς (απο τα καλα μοντελα) o χρονος περιηγησης εντος του σκληρου δισκου θα βελτιωθει η θα παραμεινει ο ιδιος. Αυτην την στιγμη το logitech βλεπει το synology 211+, εντος του οποιου εχω ενα δυο σκληρους συνολικης χωριτικοτητας 5 τερα (μονο μουσικη). Αλλα παει αργα εντος των φακελων. Οι εντολες δινονται απο το λαπτοπ μου.
Ο χρόνος περιήγησης από ταμπλέτα είναι συνήθως λίγο πιο αργός απ' ότι είναι από απλό browser στο laptop σου. Είναι ουσιαστικά θέμα του synology, όχι του laptop ή του Squeezebox.
Αν έχεις 5ΤΒ μουσική είναι λογικό να χρειάζεσαι και σοβαρό hardware για τον Squeezebox Server. Το synology είναι λογικό να ζορίζεται.
Μα εγω λεω να του αλλαξω τον ενα απο τους δυο δισκους (τον διαρι) με εναν τριαρι, για να χωρεσει ολη η μουσικη κι εσυ μου λες να τον μειωσω?
Και κατι ακομη, το καινουριο τετραπυρηνο της Asus λετε θα ειναι πιο αργο απο το λαπτοπ η τα ιδια και χειροτερα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.