Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Παιδια μια βοηθεια προσπαθω απο τα Νοεμβρη να πετυχω μια λογικη τιμη για το logitech απο το amazon uk αλλα ματαια , καποια στιγμη το εδιναν 130 λιρες αλλα ποτε δεν το προλαβα , ακομα και μεταχειρισμενο το παιρνω ,δεν εχω να διαθεσω πανω απο 150 λιρες , εχει κανεις κανα link?????? η καποιος απο δω μεσα το πουλαει?

Εχεις pm.

Η εκδοση του server πρεπει να ειναι ιδια με την εκδοση του του firmware του touch. Πηρα το zyxel nas nsa310 και οι εκδοσεις ειναι ως εξης...

Δε νομίζω πως χρειάζεται να έχεις ακριβώς τις ίδιες εκδόσεις, αλλά η έκδοση του server επηρεάζει το touch. Αυτό μου είπαν κι από το support της logitech.
Έχω κι εγώ το NSA 310 και είχα κάποια θεματάκια, οπότε συνέδεσα το touch σε ένα server που έτρεχε σε pc. Η έκδοση του server στο pc ήταν μεταγενέστερη, οπότε έκανε αναβάθμιση το touch, με αποτέλεσμα όταν προσπαθούσα να το συνδέσω με το NSA πάλι, ο server στο NSA να σταματάει.
Χρειάστηκε να κάνω reset στο touch για να συνέλθει.
Οπότε αν έχεις προβλήματα κάνε reset στο touch και στη συνέχεια αν χρειαστεί ποτέ να το συνδέσεις σε άλλο server να φροντίσεις να είναι ίδια έκδοση με αυτή που τρέχει στο NSA.

Last edited:
Μεχρι χθες χρησιμοποιούσα το SB έχοντας εγκατεστημένο τον Server σ ένα laptop. Χθες δοκίμασα να εγκαταστήσω το Server σ ένα 2ο laptop το οποίο και άφησα να κάνει scan ώστε να ενημερώσει την βιβλιοθήκη του. Μετά από κάποια ώρα ο Server ολοκλήρωσε το scan όπου κατέληξε σε κάποιες δεκάδες albums, songs, artists Κλπ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι γυρνώντας το SB στη νέα αυτή βιβλιοθήκη δεν βλέπει κανένα album/artist παρά μόνο μπορώ να πλοηγηθώ μέσα στη βιβλιοθήκη μέσω της επιλογής για file scan. Εσβησα και ξανα-δημιούργησα πολλές φορές την βιβλιοθήκη χωρίς να αλλάξει κάτι. Η εφαρμογή στο laptop βλέπει κανονικά ότι έχει αναγνωρίσει albums, artists, ..ενώ το SB σε όλα δείχνει κενή λίστα..

Καμια βοηθεια?

Το είχα συναντήσει κι εγώ αυτό το πρόβλημα.
Νομίζω πως είναι κάποιο θεματάκι που έχει να κάνει με τα artwork των album, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς ποια επιλογή πρέπει να απενεργοποιήσεις.
Πήγαινε στα setting του SB και ψάξτο λίγο.
Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι θα ρίξω κι εγώ μια ματιά μήπως το βρω.

Καλημερα μηπως υπαρχει κανα touch διαθεσιμο και για μας τους πτωχους?Η εστω καποιο site με καλυτερη τιμη?

θα το ψαξω, ευχαριστω. Αν βρεις κι εσυ κατι μου λες..
Λοιπόν, πηγαίνεις στα server settings του SB και στο tab advanced. Εκεί έχει ένα dropdownlist με διάφορες επιλογές. Επιλέγεις performance και μετά στην επιλογή Artwork Pre-caching διαλέγεις do not pre-cache artwork.
Ελπίζω έτσι να λυθεί το πρόβλημα.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    47.9 KB · Views: 186
Βαλτε εναν ακομα στην παρεα!!!-bye-
Αρχισα μεν το διαβασμα ,αλλα εχω ψιλοχαθει .......257 σελιδες αντε να βγαλεις ακρη.
Προκαταβολικα λοιπον, ζητω την επιεικια σας αν ρωτησω τιποτις που εχει απαντηθει.
Σε πρωτη φαση παντως τα εκανα θαλασσα με το usb στικακι, αλλα μετα απο απεγνωσμενες προσπαθειες μαλλον κατι καταφερα.
Παντως σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο στην χρηση του...στα μειον και η απουσια ελληνικου μενου
Ο ηχος του θα τσεκαριστει οταν φυγουν οι γυναικες απο το σπιτι:flipout:

Last edited:
Επειδη δεν ευδοκιμησε η αγγελια ζητησης μεταχειρισμενου για λογαριασμο φιλου,αποφασισε να αγορασει ενα.Απο που προτεινετε να το αγορασει?

Για τσεκαρισε αγορα κατευθειαν απο την Logitech...
Αν ισχυει η προσφορα,εχει 210 ευρω....τοσο το πηρα εγω.

Λοιπόν, πηγαίνεις στα server settings του SB και στο tab advanced. Εκεί έχει ένα dropdownlist με διάφορες επιλογές. Επιλέγεις performance και μετά στην επιλογή Artwork Pre-caching διαλέγεις do not pre-cache artwork.
Ελπίζω έτσι να λυθεί το πρόβλημα.

Το προβλημα μου λυθηκε χωρις να το καταλαβω..νομιζω ότι λυθηκε μολις δηλωσα γλωσσα στα basic settings, ευχαριστω πολυ παντως

ευχαριστω για την απαντηση αλλα στο site της εταιρειας δεν υπαρχει καν το μοντελο.......????? μπορεις να στειλεις ενα λινκ με πμ? ευχαριστω προκαταβολικα

Αν εννοεις εμενα φιλε μου δυστυχως....εχασες!!!
Και μενα αλλοι φιλοι καθαρισαν για μενα...εγω ειμαι παντελως ασχετος με αγορες απο Internet.

Κατεβασα μια εφαρμογη απο google play και το χειριζομαι και απο το κινητο....αργει λιγο αλλα εχει πλακα!!!

205 ευρώ το Touch με δωρεάν μεταφορικά με UPS από τo site της ίδιας της Logitech, στους VIP members του site (δηλαδή σε όσους έχουν ξαναγοράσει από το site στο παρελθόν).

205 ευρώ το Touch με δωρεάν μεταφορικά με UPS από τo site της ίδιας της Logitech, στους VIP members του site (δηλαδή σε όσους έχουν ξαναγοράσει από το site στο παρελθόν).
πριν μηνες, η ιδια προσφορα για vip members απο το site εβγαινε 170ε με τα μεταφορικα..αν θυμαμαι καλα..

Εγώ πήρα το S400i, ξυπνητήρι/iPhone dock.

Κρατήθηκα και δεν πήρα 4ο Touch. Όχι τίποτε άλλο, ποιος πληρώνει τη fidelityaudio για αναβάθμιση μετά!

Last edited:
Εγώ πήρα το S400i, ξυπνητήρι/iPhone dock.

Κρατήθηκα και δεν πήρα 4ο Touch. Όχι τίποτε άλλο, ποιος πληρώνει τη fidelityaudio για αναβάθμιση μετά!
και πολυ καλα εκανες, αλλα γιατι s400i και οχι αυτο
που βγαινει 109ε και εχει sqb server και ειναι και ξυπνητηρι...

Γιατί στο υπνοδωμάτιο έχω ήδη ένα Touch με τις προηγούμενες αναβαθμίσεις μάλιστα της fidelityaudio, που λειτουργεί κι εκείνο ως ξυπνητήρι.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95846-Minimal-MartinLogan-setup

Το S400i είναι για το κομοδίνο ως πιο προσωπικό, καθημερινής χρήσης, ξυπνητήρι/iPhone dock/φορτιστής.