Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

απλα το συνδεεις στο ρουτερ και παιζεις ιντερνετικο ραδιοφωνο κι αν εισαι τυχερος,μπορεις να του βαλεις απ'ευθειας δισκο και να παιζεις μουσικη απο κει.
Τυχερος λεω,γιατι τρωει κολληματα με εξωτερικους δισκους απ'ευθειας στην usb του.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

παιδες υπαρχει τροπος να παιξει το logitech χωρις δυκτιο??
πολυ απλα θελω να τρεχει τον δικο του σερβερ και να μην βλεπει τιποτα απο δυκτια ,γινετε?

Όταν συνδέεις πάνω του αποθηκευτικό μέσο (flash / δίσκο USB ή κάρτα SD) αυτό ακριβώς κάνει, με τους γνωστούς περιορισμούς (τα έχουμε γράψει 100 φορές σε αυτό το νήμα..).

Παιζω με στικακι και καθε λιγο με πετουσε ξεκινουσα τον σερβερ του ,αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.
Τωρα φενεται να εστρωσε το εκανα μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,απλα ηθελα να ακουω μουσικη χωρις να βλεπει το wi-fi μου.
δεν πιανει καλα σημα γι'αυτο δεν θελω να το βλεπει.
αλλο ερωτημα τωρα .. για τροφοδοσια να παω σε κατι τετοιο η εχουμε κατι αλλο?
http://viewitem.eim.ebay.gr/Logitec...graded-Power-Supply-5Vdc-3A/251100925150/item

Ρε παιδια παει να μου σπασει τα νευρα ενω ακουω απο στικακι μεσα σε 5-10 λεπτα με πεταει και θελει να κανω εκκινηση παλι,τον εσωτερικο του server.
Μου βγαζει (Local music service stopped)
Tι κανω λαθος :bigcry:
---καταλαβα για τροφοδοτικο μονο οτι εχει ειπωθει,δεν εχει κατι καινουργιο.

Last edited:
δε προκειται ν'ακουσεις μουσικη ποτε απροβληματιστα με στικακια και δισκους ''καρφωμενους'' πανω του,εις τον αιωνα τον απαντα!
Δικτυακα μονο,τελεία.

οκ καταλαβα,απλα διαβαζοντας οτι πολλοι επαιζαν με στικακι,ειπα μηπως ειχα καποια λαθος ρυθμιση.
Περιμενω να μου ερθει ο Nas που εχω παραγγειλει,να τον ετοιμασω για να λυθουν τα προβληματα μου.

αυτο το μειονεκτημα εχει κανει πολλους να το αποχωριστουν και να καταληξουν σε ενα απο τα πολλα music netwok players που μπορουν να διαβασουν ευκολα απο στικακι ή σκληρο δισκο (και που φυσικα δεν υπηρχαν πριν 3 χρονια) ή να καταφυγουν στην λυση laptop+usb dac.

Κι άλλοι πάλι το αναζητούν λυσσασμένα, ενώ η τιμή του σκαρφαλώνει συνεχώς μετά τη διακοπή της παραγωγής.

380 ευρώ πλέον στο amazon!

θα συνφωνησω με τον τζο,απο την στιγμη που το δουλεψα δεν σκεφτομαι με τιποτα pc η κατι αλλο.
μονο ενα νας να φορτωσω την μουσικη μου...

αυτο το μειονεκτημα εχει κανει πολλους να το αποχωριστουν και να καταληξουν σε ενα απο τα πολλα music netwok players που μπορουν να διαβασουν ευκολα απο στικακι ή σκληρο δισκο (και που φυσικα δεν υπηρχαν πριν 3 χρονια) ή να καταφυγουν στην λυση laptop+usb dac.

και μερικούς ακόμα να μην το πάρουν καν φίλε μου.

Δυστυχώς η δικτυακή αναπαραγωγή έχει καπελώσει τα πάντα... ακόμα και το κόστος...

εφτασε στα 380? αν και κατοχος του touch για ενα χρονο περιπου τελικα κατεληξα στο οτι δεν με βολεψε και τοσο πολυ για αυτο και χωρισαν οι δρομοι μας. Δεν ειναι τοσο ο ηχος (το ειχα πανω σε dac) αλλα το οτι για να δουλεψει σωστα ηθελε ή καλο nas ή ανοικτο υπολογιστη. Βεβαια η οθονη ηταν καταπληκτικη και ο χειρισμος ευκολος.Μακαρι να ακολουθουσε μια εκδοση με καλυτερο επεξεργαστη και να μπορει να διαβαζει και απο δισκους αλλα και απο δικτυο με dlna και οχι με το προγραμμα της logitech. Μια mkii εκδοση προσαρμοσμενη στο σημερα......κριμα ομως.Τωρα αν ειναι να δωσει καποιος 380 για αυτο και αλλα 250 (τουλαχιστον για nas+hdd) νομιζω ξεφευγουμε αρκετα και υπαρχουν αλλες λυσεις με καλυτερο ηχο (χωρις dac ή πανακριβα πειραγματα).

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τις προάλλες διαπίστωσα ότι δουλεύει μια χαρά με DLNA! Φαίνεται κανονικά σαν συσκευή αναπαραγωγής..

και ποια η χρηση του ετσι;
Δηλαδη τι παραπανω εχεις μ'αυτο;

Στο δικό μου setup είναι πιο γρήγορο το navigation στη μουσική συλλογή μου.. Επίσης έχεις περισσότερες επιλογές σε software διαχείρισης. Για παράδειγμα όσοι έχουν Synology παίζουν κανονικά με το DS Audio.

Στο δικό μου setup είναι πιο γρήγορο το navigation στη μουσική συλλογή μου.. Επίσης έχεις περισσότερες επιλογές σε software διαχείρισης. Για παράδειγμα όσοι έχουν Synology παίζουν κανονικά με το DS Audio.

και γω παιζω κανονικα με DS Audio,τι εννοεις;

Πράγμα που δεν γίνεται με Qnap.
Αλλα το Squeezebox app είναι πολυ πιο εύχρηστο και καλαίσθητο απο το DS Audio.
Πχ πολλες φορες βαζω στο shuffle tracks και οταν βρω κατι ενδιαφερον θελω να ακουσω ολο το αλμπουμ, στο Squezeebox app απλα πατας πανω στον τιτλο και μπορεις να επιλεξεις τον καλλιτεχνη ή τον δισκο...στο DS audio αυτο δεν γινεται και πρεπει να κανεις search με το ονομα του άλμπουμ..

Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει για την εγκατασταση του squeezeboxserver σε imac?Εχω κατεβασει τη σχετικη εφαρμογη ,αλλα το imac αρνειται πεισματικα την εγκατασταση γιατι δεν προερχεται απο εγκεκριμενο προγραματιστη.Προφανως κατι δεν κανω σωστα,εκτος αν η apple θελει την ταυτοτητα και τα στοιχεια του προγραμματιστη του mysqueezeboxserver

Δες τη βοήθεια στο μήνυμα που βγάζει. Θα πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή σε συνδυασμό με κάποιο πληκτρο που δεν θυμάμαι ποιο..cmd νομίζω; Αυτο μόνο τη πρώτη φορα

Δες τη βοήθεια στο μήνυμα που βγάζει. Θα πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή σε συνδυασμό με κάποιο πληκτρο που δεν θυμάμαι ποιο..cmd νομίζω; Αυτο μόνο τη πρώτη φορα

Αυτο κανω και μου βγαζει ενα πινακιδιο ,που γραφει οτι δεν ειναι εγκεκριμενο προγραμμα κλπ ,κλπ.Τo cmd ειναι ο φακελλος που τα περιεχει αν δεν κανω λαθος.Πληκτρο cmd δεν βλεπω να υπαρχει