Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

σε iOS το squeezebox app τρεχει αψογα, πας search, πληκρολογεις αυτο που θελεις και σε ρωταει που θελεις να κανεις την αναζητηση.
my music, internet radio, Shoutcast, Spotify, youtube..

σε android κινητο (one plus X) το squeezebox app κολλαει στο "free your music"
οχι τοσο free τελικα..

το Squeezer app ταχυτατο αλλα αχρηστο καθως υπαρχει bug και δεν μπορει να υποστηριξει spotify (premium) search...
https://github.com/nikclayton/android-squeezer/wiki/Apps-support-in-Squeezer
https://github.com/nikclayton/android-squeezer/issues/120

υπαρχει καποιο app που να λειτουργει το spotify search σε andoroid κινητο;

το squeezebox app σε android δεν λειτουργει.. κολλαει στο free your music..

το squeezer app (android) ΔΕΝ μπορει να κανει search artist/song κτλ στο spotify.
οποτε δεν μπορεις να ακουσεις απο spotify..

το squeezebox app σε android δεν λειτουργει.. κολλαει στο free your music..

το squeezer app (android) ΔΕΝ μπορει να κανει search artist/song κτλ στο spotify.
οποτε δεν μπορεις να ακουσεις απο spotify..

κάτι δεν κάνεις σωστά.
το squeezbox app είναι η πιό σταθερή εφαρμογή από όλες όσες κυκλοφόρησαν για αυτό ever. Συνεπώς θα την θεωρήσεις ως αναφορά.
Το κόλλημα είναι θέμα του δικτύου σου ή κάτι τέτοιο.
Το squeezer app το έχω απεγκαταστήσει δεν μου άρεσε εξ αρχής.
Αρκετά καλή εφαρμογή είναι το squeeze controller αν και αυτό ώρες ώρες αν δεν βρεί σωστά τις ip σκαλώνει.

spotify ποιά εφαρμογή έχεις? την πράσινη?
δοκίμασε την oem του triode που βγαίνει σε πορτοκαλί χρώμα.
(θέλει λίγο διάβασμα για να περαστεί).

Το επίσημο app από κάποια έκδοση του Android και μετά δεν παίζει. Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Στον LMS που τρέχω εγώ υπάρχουν και οι δύο εφαρμογές του spotify. Αν δεν υπάρχει του triode, απλά προσθετετε το url του triode repository και μετά εμφανίζονται τα plugins του στη διάθεσιμη λίστα κανονικά.

Το επίσημο app από κάποια έκδοση του Android και μετά δεν παίζει. Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

καλά που μου το είπες να μην κάνω update !

κάτι δεν κάνεις σωστά.
το squeezbox app είναι η πιό σταθερή εφαρμογή από όλες όσες κυκλοφόρησαν για αυτό ever. Συνεπώς θα την θεωρήσεις ως αναφορά.
Το κόλλημα είναι θέμα του δικτύου σου ή κάτι τέτοιο.
Το squeezer app το έχω απεγκαταστήσει δεν μου άρεσε εξ αρχής.
Αρκετά καλή εφαρμογή είναι το squeeze controller αν και αυτό ώρες ώρες αν δεν βρεί σωστά τις ip σκαλώνει.

spotify ποιά εφαρμογή έχεις? την πράσινη?
δοκίμασε την oem του triode που βγαίνει σε πορτοκαλί χρώμα.
(θέλει λίγο διάβασμα για να περαστεί).

εχω και τα 2 (πρασινο official, πορτοκαλι triode)
τρεχω android 5.1.1, oxygen 2.1.2 (one plus X)

στο iPhone το squeezebox app τρεχει μια χαρα και δεν εχω αλλαξει κατι ουτε στο LMS ουτε στο router.
απλα ανοιγω την εφαρμογη στο iphone και παιζει απροβληματιστα.

Στον LMS που τρέχω εγώ υπάρχουν και οι δύο εφαρμογές του spotify. Αν δεν υπάρχει του triode, απλά προσθετετε το url του triode repository και μετά εμφανίζονται τα plugins του στη διάθεσιμη λίστα κανονικά.

μαλλον ετσι ειναι.. το ιδιο διαβασα και στα σχολια του squeezbox app στο play store.

το welcome στον κοσμο του android, δυστυχως δεν ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τελικα υπαρχει καποιο android app που να λειτουργει το search στο spotify;

1) squeezebox - ΔΕΝ λειτουργει καθολου σε android 5.1.1
2) squeeze controller - ΔΕΝ εχει search για spotify
3) squeezer - ΔΕΝ εχει search για spotify

το welcome στον κοσμο του android, δυστυχως δεν ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τελικα υπαρχει καποιο android app που να λειτουργει το search στο spotify;

1) squeezebox - ΔΕΝ λειτουργει καθολου σε android 5.1.1
2) squeeze controller - ΔΕΝ εχει search για spotify
3) squeezer - ΔΕΝ εχει search για spotify

φίλε μου υποθέτω ότι έρχεσαι από τον κόσμο του ios.
Το αντίστροφο το λένε πολλοί που ξεκίνησαν από android.
Ανήκοντας στους τελευταίους, ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Ελπίζω να θυμηθώ το βράδυ να τα δοκιμάσω ξανά, διότι εγώ (δυστυχώς ή ευτυχώς) έχω το duet και οι εφαρμογές android είναι ουσιαστικά άχρηστες. Τις έχω, αλλά τις χρησιμοποιώ ελάχιστα.

η αληθεια ειναι οτι το ios ειναι πιο ευκολο και απροβληματιστο.. δεν σε αφηνει να το πειραξεις αλλα στα δινει ολα ετοιμα, ευχρηστα και καλαισθητα.
οι συσκευες ομως ειναι αδιακαιολογητα ακριβες πλεον.

στο android εχεις την ελευθερια να κανεις οτι θελεις, για να το φερεις/στησεις στα μετρα σου ομως πρεπει να αφιερωσεις χρονο.
ο χρονος ειναι πολυτιμος. αν υπαρχει αρκετος ελευθερος χρονος και αρεσκομαστε στο να ψαχνουμε τι και πως, τοτε ειναι η καλυτερη λυση.

προσωπικα θα ηθελα ενα 5'' ios με την ποιοτητα κατασκευης, χαρακτηριστικα και την τιμη του oneplus x. +finger scanner..
δεν γινεται ομως..

βγηκα ομως offtopic.

αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει για καποιο app (android 5.1.1) που να λειτουργει το search στο spotify.
ευχαριστω

Last edited:
η αληθεια ειναι οτι το ios ειναι πιο ευκολο και απροβληματιστο.. δεν σε αφηνει να το πειραξεις αλλα στα δινει ολα ετοιμα, ευχρηστα και καλαισθητα.
οι συσκευες ομως ειναι αδιακαιολογητα ακριβες πλεον.

στο android εχεις την ελευθερια να κανεις οτι θελεις, για να το φερεις/στησεις στα μετρα σου ομως πρεπει να αφιερωσεις χρονο.
ο χρονος ειναι πολυτιμος. αν υπαρχει αρκετος ελευθερος χρονος και αρεσκομαστε στο να ψαχνουμε τι και πως, τοτε ειναι η καλυτερη λυση.

προσωπικα θα ηθελα ενα 5'' ios με την ποιοτητα κατασκευης, χαρακτηριστικα και την τιμη του oneplus x. +finger scanner..
δεν γινεται ομως..

βγηκα ομως offtopic.

αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει για καποιο app (android 5.1.1) που να λειτουργει το search στο spotify.
ευχαριστω
Εγώ κατέβασα απο το play store την εφαρμογή orange squeeze επι πληρωμή και είμαι πολύ ευχαριστημενος και κάνει και κανονικά search στο Spotify. .

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εχει κανείς ιδέα που μπορούμε να βρούμε τα schematics το SBT ?
H Logitech δεν τα δίνει.

Καλησπέρα σε όλους
Παρακαλουθω αυτο Thread απο την αρχη του και ειμαι ευτυχής κάτοχος του Touch απο 2011.
Περάσαμε εναν ερωτα μεγάλο όλα αυτα τα χρόνια.
Συνθέθηκε απο την αρχή με ενα Qnap NAS.
Τον τελευταίο καιρό όμως περνάμε βαθιά κρίση.
Αρνειται να δει το Touch το NAS.
Αρνείται πεισματικά όμως.
Ενω ολο υπόλοιπο δίκτυο βλέπετε μεταξύ του, αλλά και χωρια το καθένα ξεχωριστά, αυτα τα δυο ειναι μαλωμένα.
Βρε απειλές (reset) βρε νουθεσίες (update) τιποτε απολύτως

Εχετε καμία ιδέα?
Να παω σε οικογενειακό συμβουλο?
Σε ψυχίατρο?

Φυσικά

Ετσι επαιζε απροβλημάτιστα ολα αυτα τα χρόνια
Το αστείο ειναι οτι κάπου κάπου τον βλέπει το γαμπρό παιζει μαζι του για ενα απογευμα ας πουμε αλλά μετα ξανα μανα μούτρα.

Ειναι η πρωτη φορά που αρχισαν να μου μπαίνουν σκεψεις μονιμου χωρισμού...

φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει το κλασικό απεγκατάσταση του plugin και ξανά εγκατάσταση?

για κάντο τα πρώτα που δοκιμάζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτά τα απλά βήματα.

και τωρα αρχίζουν τα ωραία.

Γιατι δεν εμφανίζεται η εφαρμογη μεσα στο App Center του NAS????