Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πάντως το δικό μου HP 2760 [i5] δουλεύει στο ρελαντί με touch,κάπου στο 5 -10% του επεξεργαστή
Κάποια στιγμή θα μπεί ssd + 4gb μνήμη .
Αλλά και με το brix του Εκτορα κανένα πρόβλημα ,ούτε με το παλιό λαπτοπ με core 2 duo

Τελικά κατέληξα στο εξής προσωπικό συμπέρασμα.
Το sbt είναι χρήσιμο εργαλείο αλλά υπο όρους
Στα δικα μου μάτια και για την δική μου χρηση είναι "αχρηστο" αν θέλει για να παίξει γρήγορα άυλα ,ενα κάρο λεφτά για υποστήριξη.
Αν είναι να εχω κομπιούτερ ανοιχτό το βάζω στο dac κατ ευθείαν και καθαρίζω.
Το θεωρώ εξόχως δύσκολο να το συνδέσω με NAS και να διαχειρίζομαι 1 και 2 τερα μουσικής απο την οθονίτσα του.

Άρα προς το παρόν το αφήνω με το στικάκι του επάνω και ας αργεί να βρει τα τραγούδια,χρησιμοποιώ το ράδιο,εκμεταλλευομαι το Spotify (ευχαριστώ Μήτσε ),και το αφήνω στο έπιπλο σαν κορνίζα:Banane0: (άσε που το θέλει η γυναίκα μου γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο!!!!)
Αργότερα θα μου σιάξει o dimdim ότι είναι απαραίτητο.

Προσωπικα εχω σταματησει να χρησιμοποιω το SBT σε local server για να αποφευγω αυτο ακριβως να ανοιγω pc.
Ακουω πλεον αποκλειστικα απο spotify premium μιας και προσωπικα δεν εντοπιζω ακουστες διαφορες μεταξυ mp3 320 και flac στο ιδιο αρχειο. Απομακρυσμενος ελεγχος απο app και ολα καλα.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Προσωπικα εχω σταματησει να χρησιμοποιω το SBT σε local server για να αποφευγω αυτο ακριβως να ανοιγω pc.
Ακουω πλεον αποκλειστικα απο spotify premium μιας και προσωπικα δεν εντοπιζω ακουστες διαφορες μεταξυ mp3 320 και flac στο ιδιο αρχειο. Απομακρυσμενος ελεγχος απο app και ολα καλα.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν ακούς μόνο ραδιόφωνο δε χρειάζεται να ανοίξεις pc

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Οταν ακούς μόνο ραδιόφωνο δε χρειάζεται να ανοίξεις pc
Ισχυει και σε αυτην την περιπτωση ειναι εξισου πρακτικο.

Αλλα και αρκετοι χρηστες με τοπικες βιβλιοθηκες μεσω NAS εχουν βρει πρακτικο τροπο αναπαραγωγης χωρις να χρειαζεται pc.

Ναι ,αλλα για ενα nas της προκοπης που να μην κολλαει σαν το δικο μου το στικακι θες ,χαλαρουα, κανα 500αρικο!
Δεν τρωω ενα μαγκαλι καρβουνα ,αναμενα κιολας:D

Έκανα και την αναβάθμιση (βέβαια δεν μου την ζήτησε μόνο του όπως παλιά,το"εκβίασα"να την κάνει) και όλα καλύτερα!!

εμενα μου γραφει οτι εχω τη τελευταια εκδοση.
Αλλα εχω κανει ενημερωση,ουτε θυμαμαι πριν ποσα χρονια.
Εσας πως σας βρισκει νεα εκδοση;

εμενα μου γραφει οτι εχω τη τελευταια εκδοση.
Αλλα εχω κανει ενημερωση,ουτε θυμαμαι πριν ποσα χρονια.
Εσας πως σας βρισκει νεα εκδοση;

Μόνη της
Λάκη μπορεί να την έκανε και να μη το πήρες είδηση

Πετρο αυτο ηθελα να σε ρωτησω.
Εσενα στην εκανε αυτοματα μεν,αλλα μηπως ειχε κανα δυο χρονια να στο κανει δε(απιθανο μεν,λεω καμμια μακακια να περναει η ωρα δε :) )
Και μενα μου εγραψε στην αρχη οτι ειχα την τελευταια version ,αλλα οταν του ειπα κανε αναβαθμισει αμεσως μου την εκανε.
Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν προσεξα ποια ειχα παλια και ποια εχω τωρα.
Αν εχει την τελευταια και του πεις να κανει αναβαθμιση,αυτο το χαζο, μπορει να σου ξαναπερασει την ιδια???

Πετρο αυτο ηθελα να σε ρωτησω.
Εσενα στην εκανε αυτοματα μεν,αλλα μηπως ειχε κανα δυο χρονια να στο κανει δε(απιθανο μεν,λεω καμμια μακακια να περναει η ωρα δε :) )
Και μενα μου εγραψε στην αρχη οτι ειχα την τελευταια version ,αλλα οταν του ειπα κανε αναβαθμισει αμεσως μου την εκανε.
Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν προσεξα ποια ειχα παλια και ποια εχω τωρα.
Αν εχει την τελευταια και του πεις να κανει αναβαθμιση,αυτο το χαζο, μπορει να σου ξαναπερασει την ιδια???

Όταν επιλέγεις αναβάθμιση,σου βγάζει πινακάκι πού γράφει ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση και σε ρωτάει ξανά <θέλεις να την ξανακάνουμε ;> ή <όχι>
Μπορείς να επιλέξεις είτε το ένα -είτε το άλλο .Η τελευταία πού βλέπω μόλις τώρα είναι η 7.7.3 r16662
Επίσης πολλές φορές βγάζει μήνυμα <υπήρξε πρόβλημα ,να στείλουμε την αναφορά; > και εκεί επιλέγεις <πάντα ναι> ή <όχι>

Μιχάλη ,εγώ το <πειράζω> πολλές φορές οπότε είναι πάντα αναβαθμισμένο γιατί κάνω reset οπότε αναγκαστικά περνάει την τελευταία αναβάθμιση

Last edited:

Αυτο????

Ναί ,μα γράφει καθαρά ότι έχεις το τελευταίο firmware ,επιθυμείς να το εγκαταστήσεις ξανά ; αν του πείς <ναί> θα το κάνει .
Πάντα βέβαια είναι καλύτερο να κάνεις ένα reset πού και πού και ένα σκανάρισμα στη βιβλιοθήκη μιά φορά στους 5-6 μήνες [αν θέλεις ]

Μαστα!
Πάντως επειδή σε αυτά είμαι και λίγο ψείρας (βέβαια το placebo παραμονεύει κάθε στιγμή ) το εργαλείο έπαιξε καλύτερα(δηλ.σωστά εννοώ ) έστω με την ίδια version.
Χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, άλλα και μια άλλη φορά που είχε χάσει άνευ λόγου και αιτίας το ράδιο ,όταν του έκανα" εξαναγκασμένη " αναβάθμιση ήρθε κανονικά στα ίσια του.
Εχω την εντύπωση ότι το λειτουργικό του πρέπει να ειναι εξαιρετικά ασταθές.

Μαστα!
Πάντως επειδή σε αυτά είμαι και λίγο ψείρας (βέβαια το placebo παραμονεύει κάθε στιγμή ) το εργαλείο έπαιξε καλύτερα(δηλ.σωστά εννοώ ) έστω με την ίδια version.
Χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, άλλα και μια άλλη φορά που είχε χάσει άνευ λόγου και αιτίας το ράδιο ,όταν του έκανα" εξαναγκασμένη " αναβάθμιση ήρθε κανονικά στα ίσια του.
Εχω την εντύπωση ότι το λειτουργικό του πρέπει να ειναι εξαιρετικά ασταθές.

Μιχάλη το λειτουργικό του είναι μια χαρά αν σκεφθείς μάλιστα ότι στήθηκε πρίν 10 χρόνια .
Προχθές πού του έβαλα το teac το βρήκε και έπαιξε αμέσως χωρίς οδηγούς ,χωρίς προβλήματα [πράγμα ανήκουστο για pc]
Δε νομίζω να έπαιξε καλύτερα γι αυτό το λόγο [αν έγινε αυτό] .Μη ξεχνάς ότι όλοι οι σταθμοί δεν έχουν την ίδια ποιότητα .