Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Dac 100% δεν ειναι.
Διοτι δεν δεχεται απο καπου δικο σου ψηφιακο σημα πχ απο οπτικη ομοαξονικη ή usb. Δεχεται ομως απ ευθειας ψηφιακα αρχεια.

Μήτσε οταν το τροφοδοτείς από την usb με ένα στικάκι , δεν βγάζει σήμα από τις αναλογικές εξόδους ;

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δεν έχω δοκιμάσει

Μήτσε μου ,τα αρχεία που παίρνουμε από το σκληρό[ασύρματα ή ενσύρματα] που είναι wav ,flac κλπ,κλπ δεν τα βγάζει από την αναλογική έξοδο ;Το ότι μέσω software η είσοδος usb έγινε έξοδος usb και τροφοδοτεί τα dac είναι άλλου παπά βαγγέλιο .

Να και κάτι ενδιαφέρον

http://archimago.blogspot.gr/2013/02/measurements-logitech-squeezebox-touch.html

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μήτσε οταν το τροφοδοτείς από την usb με ένα στικάκι , δεν βγάζει σήμα από τις αναλογικές εξόδους ;

Βεβαίως. Αυτή είναι κανονικά η χρήση της USB του. Σηκώνει εσωτερικά έναν LMS και ουσιαστικά "παίζει από τον εαυτό του" χωρίς να τραβάει κάτι από το δίκτυο.

Γνωρίζετε με τι μπορούμε να καθαρίσουμε το μπροστινό μέρος του από το χειριστήριο όπου είναι πλαστικό;

Και γιατί μετά από καιρό, τα πλαστικά αυτά αρχίζουν και κολλάνε;
Μου έχει τύχει και σε άλλα χειριστήρια με αντίστοιχα πλαστικά μέρη πχ από media player..

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αμα δεν βγάλεις το καπάκι και να ξοδέψεις μισο μπουκάλι οινόπνευμα δεν καθαρίζει

παλιότερα ειχα δοκιμάσει να καθαρίσω ενα χειριστήριο με αντισηπτικό χεριών Sterillium αν και καθάρισε, κολλούσε οπως ακριβώς η κόλα που μένει οταν αφαιρούμε απο μια επιφάνια την μονωτική ταινία.

με το οινόπνευμα δεν κολλάει;
μηπως ομως δημιουργηθεί πρόβλημα, επειδή θα εισχωρήσει οινόπνευμα στις επαφές του πληκτρολογίου;

πάντα έβαζα αντισιπτικό στο πανί και ποτέ απευθείας στο χειριστήριο..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Το έβγαλα
το καθάρισα στην αρχή με οινόπνευμα στη συνέχεια χρησιμοποίησα οδοντόβουρτσα και ενα ειδικό υγρό που καθαρίζει τα λίπη [χωρις οινόπνευμα]
του έβαλα τις κρεμούλες,
[;;;]

Τώρα το έχω βάλει μέσα σε ενα μπώλ με νερό και απορρυπαντικό πιάτων για να μουλιάσει
αφαίρεσες το μπροστινό και πίσω πλαστικό και έβαλες μόνο αυτά στο νερό;

..

Το αποσυναρμολογεις πρώτα αν και οι επαφές δεν έχουν πρόβλημα με οινόπνευμα. Γίνεται σαν καινούργιο

εχει χυθεί λιγο υγρό απο μπαταρία (το έιχα αφήσει για χρόνια χωρις να το χρησιμοποιήσω) και δεν κάνει επαφή, τι κάνω σε αυτη την περίπτωση;
ευχαριστώ

attachment.php

κάποια στιγμή και στο duet και στο touch μου βγαίνει αυτή η οθόνη (όχι πάντα - γι αυτό υποθέτω ότι είναι ρύθμιση του logitech media server) όταν επιλέξω ένα κομμάτι για αναπαραγωγή.
παλιά με το που διάλεγα κομμάτι έπαιζε.
Τώρα βγαίνει (στο 70% των περιπτώσεων πάλι δεν ξερώ γιατί όχι πάντα) αυτή η ενδιάμεση οθόνη.

Στις ρυθμίσεις του server στην καρτέλα player/Basic Settings/Defeat Destructive Touch-to-play το ρυθμίζεις σε Do not defeat.

για τους ακροατές spotify να ενημερώσω ότι έχει πάψει εδώ και καιρό η υποστήριξη του spotify by triode που έτρεχε ως 3rd party app.
Πλέον στις τελευταίες εκδόσεις του LMS δεν υπάρχει η εφαρμογή και αντ αυτής ο κόσμος χρησιμοποιεί το spotty.
Το εγκατέστησα προχτές και λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Τόσο πετυχημένο που βγήκε αυτό το μαραφέτι πως και δεν έβγαλαν ένα καινούργιο ακόμα καλύτερο? Βασικά πως δεν έγινε και κανένα πετισιον ονλινε για την ανάσταση του.

Τόσο πετυχημένο που βγήκε αυτό το μαραφέτι πως και δεν έβγαλαν ένα καινούργιο ακόμα καλύτερο? Βασικά πως δεν έγινε και κανένα πετισιον ονλινε για την ανάσταση του.

αφού η εταιρεία που το αγόρασε δεν νοιάζεται.

ευτυχώς υπάρχει άρρωστη κοινότητα

Πέτρο πανεύκολο ήταν