Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

σε όλα τα πράγματα υπάρχουν δυό κατηγορίες
τα έτσι και τα αλλιώς.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Χμ.....

Τώρα μου έπαιξε το αρχείο που προηγουμένως αρνιόταν...

Το ψάχνω...

Για ψάξτο...

ΥΓ: χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει τέτοια αλληλοστήριξη...

Πράγματι...για αυτό άλλωστε υπάρχουν δύο κατηγορίες ηχητικών, hifi & hiend...ο καθένας με τις επιλογές του, ανεξάρτητα ποιό είναι καλύτερο, όπως έγραψα κ παραπάνω. -bye-

Γιατί είναι HiEnd το μηχανάκι σου;;
πλάκα κάνεις...

Γιατί είναι HiEnd το μηχανάκι σου;;
πλάκα κάνεις...

Σε ότι αφορά την τιμή μάλλον ναι.
Σε ότι αφορά τις δυνατότητες μπορεί κ όχι, μπορεί κ ναι.
Σε ότι αφορά τις ηχητικές του ικανότητες μπορεί κ πάλι όχι, μπορεί κ πάλι ναι.
Σε ότι αφορά την κατασκευή του, την ποιότητά του δλδ, ναι.

Όπως έγραψε κ ο supersonic παραπάνω, στα πάντα υπάρχουν δύο όψεις...-bye-

Το μηχανάκι σου έχει πολλή καλή ποιότητα κατασκευής και είναι καρα-value όταν το αξιοποιήσει κάποιος και σαν transport και σαν dac και σαν ενισχυτή...δηλαδή τρεις συσκευές στην συσκευασία της μιας...το συνδέεις με δύο αξιοπρεπή ηχεία και σε μικρό χώρο ακούς πολύ καλά!!!...ο ορισμός του value δηλαδή!!!...και 1.750 ευρώ για HiEnd μηχάνημα δεν...εκτός αν κατέβηκαν δραματικά τα standards του HiEnd...στις παρυφές ναι...να το δεχθώ..

Σαν music streamer-μόνο-παρότι την πολλή καλή ποιότητα κατασκευής(το ξαναγράφω...) είναι υπερεκτιμημένο..ΙΜΗΟ..

Last edited:
Μιχάλη...
Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι hiEnd-άδες που μας διαβάζουν!!!

Τους προσβάλλουμε...

Νάσο, δεν προσβάλλω κανέναν. Την άποψη μου γράφω. Εσύ δλδ ορίζεις το highend με βάση τιμή κ με βάση ποιό σημείο κ πάνω ;
Όπως κ να έχει, έγραψα ξεκάθαρα παραπάνω τις λέξεις μάλλον, μπορεί κτλ.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μιχάλη...
Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι hiEnd-άδες που μας διαβάζουν!!!

Τους προσβάλλουμε...

δεν νομίζω να πάθουν κάτι σοβαρό...

πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι 1790-270=1520 ευρώ γιά να μην πάρει κανείς δυό χαπάκια ή να το παλέψει λίγο είναι 2 ματς.

αλλά...υπάρχουν δυό απόψεις.

Το μηχανάκι σου έχει πολλή καλή ποιότητα κατασκευής και είναι καρα-value όταν το αξιοποιήσει κάποιος και σαν transport και σαν dac και σαν ενισχυτή...δηλαδή τρεις συσκευές στην συσκευασία της μιας...το συνδέεις με δύο αξιοπρεπή ηχεία και σε μικρό χώρο ακούς πολύ καλά!!!...ο ορισμός του value δηλαδή!!!...και 1.750 ευρώ για HiEnd μηχάνημα δεν...εκτός αν κατέβηκαν δραματικά τα standards του HiEnd...στις παρυφές ναι...να το δεχθώ..

Σαν music streamer-μόνο-παρότι την πολλή καλή ποιότητα κατασκευής(το ξαναγράφω...) είναι υπερεκτιμημένο..ΙΜΗΟ..

Δεν ξέρω αν κατέβηκαν τα επίπεδα του highend, αλλά θυμάμαι νήματα στην κατηγορία αυτή με συζήτηση περί bluesky κ.α. τέτοιων συσκευών.
Αλήθεια, γιατί είναι υπερεκτιμημένο ως streamer, αφού παίζει τα πάντα ;
Κ ναι είμαστε εκτός θέματος, απλά απάντησα επειδή με συμπεριέλαβες σε ένα μήνυμα σου παραπάνω.
Καλή συνέχεια.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

δεν νομίζω να πάθουν κάτι σοβαρό...

πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι 1790-270=1520 ευρώ γιά να μην πάρει κανείς δυό χαπάκια ή να το παλέψει λίγο είναι 2 ματς.

αλλά...υπάρχουν δυό απόψεις.

Δεν είναι ίδια μηχανάκια. Περιλαμβάνει κ άλλα το πακέτο. Κ είναι 1750... -bye-

Ξαναλέω πάντως, ότι το logitech αυτό είναι ευκαιριάρα, όπως έχω ξαναγράψει κ παραπάνω.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Νάσο, δεν προσβάλλω κανέναν. Την άποψη μου γράφω. Εσύ δλδ ορίζεις το highend με βάση τιμή κ με βάση ποιό σημείο κ πάνω ;
Όπως κ να έχει, έγραψα ξεκάθαρα παραπάνω τις λέξεις μάλλον, μπορεί κτλ.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αγοράζει και ακούει αυτό που του "κάθεται" καλύτερα και στην τσέπη και στα αυτιά. Το πρώτο είναι πιο αντικειμενικό από το δεύτερο.

Πιστεύω ότι και τα δυο μηχανάκια έχουν να δώσουν το καθένα στον τομέα του. Εγώ επέλεξα "απλό" transport γιατί θέλω να επενδύσω σε εξωτερικό DAC και στη συνέχεια σε ενισχυτή. Για να είμαι βέβαια ειλικρινής αν ήμουν no budget το naim θα έπερνα και ας καθόταν ο ενισχυτής ανενεργός. Αυτά.

Πάω να συνεχίσω την ακρόαση (Now Playing --> Cal Tjader - Soul Bird-Whiffenpoof). Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που πρέπει να ψάχνουμε. Ώρα για να ακούμε αυτά που αγοράζουμε :operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που πρέπει να ψάχνουμε. Ώρα για να ακούμε αυτά που αγοράζουμε :operator:

Είσαι 100% σωστός !!! :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Δεν είναι ίδια μηχανάκια. Περιλαμβάνει κ άλλα το πακέτο. Κ είναι 1750... -bye-

Ξαναλέω πάντως, ότι το logitech αυτό είναι ευκαιριάρα, όπως έχω ξαναγράψει κ παραπάνω.

αν δεν κάνω λάθος εσύ είπες ότι έκανε 1790.
Φυσικά δεν είναι ίδια μηχανάκια.
Ό,τι έγραψα είναι προσωπική άποψη.
Θέλω να πω ότι εγώ δεν θα το αγόραζα ποτέ, ακόμα και αν έπρεπε να παιδευτώ 1 χρόνο γιά να σετάρω κάτι που κάνει αυτα που κάνει το λότζι.
Αντιπαράθεση δεν υπάρχει.
Ο κάθενας λέει τη γνώμη του.

Για δες τι τύπου είναι τα αρχεία που δεν σου παίζει. Μήπως είναι .cue files;

εγινε μεγαλο μπαχαλο χθες,εβαλα το δισκο για λιγο συμμαζεμα(οχι οτι το χρειαζοταν),αλλαξα και το ονομα του folder που περιειχε ολα τ'αρχεια,χρησιμοποιησα λατινικους χαρακτηρες αντι για ελληνικους,εκανα και μια ανασυγκροτηση και εγινε η μαχη του Δραμαλη μολις τον εβαλα επανω στο σκουιζ!
Αρχισε να κανει απο την αρχη παλι ταυτοποιηση η οποια κρατησε πολυ χρονο,αλλα στο τελος εδειχνε οτι ολα θα πανε καλα αφου επαιξε κανονικα αυτα που δεν επαιζε πριν,αλλα καπου εκει αρχισαν τα οργανα!!
Μου εκανε 3 εκκινησεις λεγοντας μου οτι υπαρχει προβλημα και φαινοταν οτι οσο το προσπαθω να παιξει απο τα folders,τοσο αυτο θα επανακκινουσε,οποτε του εβγαλα το δισκο και τον ξαναβαλα κι επαιξα απο τη δικη του playlist και ηρεμησε.
Κατι παιζει με την τροφοδοσια του δισκου,αλλα εχει και καποια αλλεργια σε ορισμενα αρχεια αγνωστο το γιατι.
Σημειωτεον οτι ολα μου τ'αρχεια ειναι φλακ.

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής αν ήμουν no budget το naim θα έπερνα και ας καθόταν ο ενισχυτής ανενεργός. Αυτά.

περί ορέξεως-εννοείται-πάνω απ´όλα...

αλλά η απόκτηση του ΝΑΙΜ (με ανενεργό ενισχυτή και χωρίς να αξιοιποιηθούν όλα τα άλλα καλούδια του...) είναι κατά την γνώμη μου "σαν να θες να σκοτώσεις μύγα με κανόνι"...νομίζω ότι έγινα κατανοητός :cool:..

ΙΜΗΟ πάντα...

Αν δεν δοκιμασθει ,δεν ειναι ευκολο να απαντησει καποιος.Ο supersonic πρεπει να κανει καποιες δοκιμες με το τροφοδοτικο,πιθανον να μπορεσω και εγω.Μολις υπαρξουν νεωτερα ,θα τα πουμε