Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Μήτσο διαβάζω αυτά που γράφεις και με πιάνει το στομάχι μου ρε!

Γιατί τέτοια γκαντεμιά????

Στεργιο ,ασε τις γκατεμιες κλπ.Η Logitech μας ανοιγει καινουργιους οριζοντες,αυτα που μαθαινεις με την ενασχοληση σου,τουλαχιστον με το duet,ειναι εμπειριες χρησιμες.Μαζι με αυτο μας τονωνει και το ηθικο και μας πεισμωνει γιατι λεμε <που θα παει μεχρι το ξημερωμα θα παιζει>.
Αν και το εχω βρισει και το βριζω συχνοτατα,ειναι γλυκυτατο .Σε διαβεβαιω πιο πολυ σπαζομαι με το ριπαρισμα και τις ανωμαλιες του και τις διαφορες του παρα με το ντουετακι.Και μην μου πει κανεις οτι τα ψηφιακα μεταφερονται ενα προς ενα κλπ,γιατι θα...μαλωσουμε

απλά ρε παίδες, και δε θέλω να νομίζετε ότι το παίζω έξυπνος, αλλά με τα mac που έχω όλα αυτά μου ακούγονται αστεία.
imac στο δωμάτιο, mac mini στο σαλόνι και iphone για τηλεχειριστήριο.

Από όπου θέλω παίζω τις μουσικές μου (shared itune libraries) χωρις ποτέ το παραμικρό κόλλημα, ακούω ιντερνετικό ραδιόφωνο, όλα τζετ.

Αυτό που μένει να κάνω είναι να πάρω 2 airport express (ένα για την κρεββατοκάμαρα, ένα για το μπαλκόνι) για να "πετάω" τη μουσική όπου βρίσκομαι χωρίς να κουβαλάω κάθε φορά...οτιδήποτε.

α ρο νο...

Τελικα μου εβγαλε πρωτα στον υπολογιστη και μετα στο Logitech Squeezebox touch .Κανενα προβλημα δεν ειδα αλλα και τιποτα διαφορετικο .

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τελικα μου εβγαλε πρωτα στον υπολογιστη και μετα στο Logitech Squeezebox touch .Κανενα προβλημα δεν ειδα αλλα και τιποτα διαφορετικο .

Καλημέρα!!!

μου κάνεις ένα κόπο να μας πεις τις εκδόσεις λογισμικού στον Squeezebox server και στο Touch???

σ´ευχαριστώ....

...Τώρα η λογική σου, αν καταλαβαίνω καλά, να μην έχει dac, είναι εκτός του πλανήτη. Υπάρχουν δεκάδες ενήλικες, συνταξιούχοι, γυναίκες, παιδιά που έχουν απλώς έναν ενισχυτή με κόκκινη και άσπρη είσοδο και ούτε ξέρουν τι σημαίνει dac. Αγοράζουν και πρέπει το μηχάνημα να παίζει as supplied. Να μη σου πω ότι γι αυτούς επρεπε να έχει και μεγάφωνο. (φυσικά....το duet ΕΧΕΙ...και τέτοιο στον controller!)...

Μόνο σε νοικοκυρές και συνταξιούχους ενδεχομένως να λείψουν τα... ηχεία? Ακόμα και review περιοδικών πληροφορικής (!!!) καταλογίζουν στο μηχάνημα ακριβώς την ίδια έλλειψη. Μετά απ' όλα αυτά λέω να περιμένω να βγει το επόμενο μοντέλο, ελπίζοντας ότι, εκτός από ενσωματωμένα ηχεία, επιπλέον να μπορεί να φτιάχνει και καφέ... :stupid:

να δω μέχρι τότε πού θα πίνεις καφέ....
(ή πού θα ακούς μουσική):flipout:

Σίγουρα πάντως ξέρω πού αποκλείεται να ξαναδιαβάσω review... :bang:

Όσον αφορά στη συσκευή, σκοπεύω σύντομα να την αποκτήσω, γιατί φαίνεται να προσφέρει πολλά (π.χ. web radio με εύχρηστο interface) και να κοστίζει λογικά. Ειδικά η δυνατότητα απρόσκοπτης συνεργασίας με NAS server, iPod και iPad ακούγεται εξαιρετική, αποφεύγοντας έτσι το on-off της TV, μόνο και μόνο για να πλοηγηθείς στην ψηφιακή μουσική βιβλιοθήκη.

Εκτός όλων των άλλων, πάντα ήθελα μία ψηφιακή κορνίζα με θύρα ethernet, ώστε να μπορεί να "σηκώνει" τις φωτογραφίες από το εσωτερικό δίκτυο και όχι από την (περιορισμένη) δική της μνήμη· το Touch το κάνει και αυτό! ;)

Θα ήθελα μόνο να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και η κορνίζα του να είχε λεπτότερο γείσο. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει περισσότερο σε περιφερειακή συσκευή "κομπιουτερίστικης" desktop λογικής, παρά σε dedicated μηχάνημα ήχου, που θα σταθεί δίπλα και θα κάνει παρέα στο υπόλοιπο σύστημα. Εν ολίγοις, αισθητικές (και μόνο) οι μικρές μου ενστάσεις.