Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

άντε!!..καλορίζικο!!!

εμένα πάντως μου άλλαξε το τρόπο που ακούω-πλέον-μουσική!!

Καλές ακροάσεις! :ciao:
Θα συμφωνήσω απόλυτα για την επίδρασή του στον τρόπο αναπαραγωγής της μουσικής.
Ίσως αποτελεί μια απ' τις πιο εύχρηστες μορφές ψηφιακού transport/player, χωρίς ωστόσο
να θυσιάζει την ποιότητα υπέρ της ευχρηστίας.

Θα ηθελα να ρωτησω αν τα καταφερνει καλα στην αναγνωση και αναπαραγωγη μεγαλων συλλογων μουσικης κυριως Flac καθως και αν εμφανιζει πληροφοριες οπως εξωφυλλο και λοιπα

Εφόσον τα flac και οι φωτό είναι σε pc ή NAS, η περιήγηση και η ανάγνωση είναι τάχιστη, όσο μεγάλη και αν είναι η συλλογή.

ολα τελεια, γρηγορα και σχεδόν αυτόματα!
μεσα σε 5 λεπτα γεμισε το σπιτι μουσική!

Καπου εχασα λιγα πριμα και λιγη διαυγεια...
τα ψαχνω προς το παρον. Οχι πως εχω και κανενα πολυ ευαισθητο αυτι...

ολα τελεια, γρηγορα και σχεδόν αυτόματα!
μεσα σε 5 λεπτα γεμισε το σπιτι μουσική!

Καπου εχασα λιγα πριμα και λιγη διαυγεια...
τα ψαχνω προς το παρον. Οχι πως εχω και κανενα πολυ ευαισθητο αυτι...

Σε συγκριση με τι εχασες τα πριμα?

ας πουμε με τον ιδιο κοματι σε CD (σε συγκριση με FLAC στο SBT)

και γενικα, μου φανηκε λιγο πιο "φιμωμενο" το ακουσμα.

Και εγώ σήμερα το παρέλαβα από www.atendo.de αλλά με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Αφού έκανα όλες τις απαιτούμενες συνδέσεις το συνδέω στο ρεύμα αλλά τίποτα. To Touch δεν ανοίγει. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες ηλεκτρολογικές γνώσεις θεώρησα ότι πρόκειται για πρόβλημα του τροφοδοτικού. Έτσι με ένα φτηνιάρικο πολύμετρο προσπάθησα να μετρήσω το ρεύμα στην έξοδο του τροφοδοτικού. Νομίζω πως δεν έκανα λάθος διότι ενώ σε μια μπαταρία το πολύμετρο δείχνει 1.25 V στη έξοδο του τροφοδοτικού δείχνει 0.
Αναζήτησα το τηλέφωνο της τεχνικής υποστήριξης της Logitech στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς λειτουργεί μέχρι τις 18:00, οπότε θα επικοινωνήσω πάλι αύριο.
Στο συνοδευτικό πακέτο υπήρχε και μία επιστολή επιστροφής για περίπτωση βλάβης η οποία είναι αναρτημένη στη διεύθυνση http://www.atendo.de/dokumente/sbs.pdf αλλά επειδή είναι στα γερμανικά δυσκολεύομαι να καταλάβω το περιεχόμενό της αλλά και τον τρόπο συμπλήρωσής της.
Σήμερα έμεινα με την όρεξη της ακρόασης, αύριο θα επικοινωνήσω και πάλι με την Logitech και βλέπουμε.

Πραγματικα κριμα...
οχι πως δεν θα βρεις ακρη, αλλα ειναι σπαστικό να τα ετοιμαζεις όλα και στο τελος να μην μπορεις να το χαρεις εκεινη την στιγμη...

Και εγώ σήμερα το παρέλαβα από www.atendo.de αλλά με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Αφού έκανα όλες τις απαιτούμενες συνδέσεις το συνδέω στο ρεύμα αλλά τίποτα. To Touch δεν ανοίγει. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες ηλεκτρολογικές γνώσεις θεώρησα ότι πρόκειται για πρόβλημα του τροφοδοτικού. Έτσι με ένα φτηνιάρικο πολύμετρο προσπάθησα να μετρήσω το ρεύμα στην έξοδο του τροφοδοτικού. Νομίζω πως δεν έκανα λάθος διότι ενώ σε μια μπαταρία το πολύμετρο δείχνει 1.25 V στη έξοδο του τροφοδοτικού δείχνει 0.
Αναζήτησα το τηλέφωνο της τεχνικής υποστήριξης της Logitech στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς λειτουργεί μέχρι τις 18:00, οπότε θα επικοινωνήσω πάλι αύριο.
Στο συνοδευτικό πακέτο υπήρχε και μία επιστολή επιστροφής για περίπτωση βλάβης η οποία είναι αναρτημένη στη διεύθυνση http://www.atendo.de/dokumente/sbs.pdf αλλά επειδή είναι στα γερμανικά δυσκολεύομαι να καταλάβω το περιεχόμενό της αλλά και τον τρόπο συμπλήρωσής της.
Σήμερα έμεινα με την όρεξη της ακρόασης, αύριο θα επικοινωνήσω και πάλι με την Logitech και βλέπουμε.

Μήπως υπάρχει κανείς Touch-άκιας από Θεσσαλονίκη, που να μπορεί να δανείσει στον άνθρωπο ένα τροφοδοτικό, να δει αν η βλάβη έχει να κάνει με την τροφοδοσία ή με τη συσκευή? :itsme:

Σας ευχαριστώ πολύ για την διάθεση να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε.
Επειδή η εταιρία ταχυμεταφορών που χρησιμοποιήθηκε ήταν η DHL και διαπίστωσα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα, μήπως γνωρίζετε εάν λειτουργεί ως ταχυμεταφορική για ιδιώτες διότι δεν κατάφερα να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο ότι έχει υποκατάστημα στην Πυλαία στην Θεσσαλονίκη.

tzo σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου.
Σήμερα επικοινώνησα με το support της Logitech και είπαν ότι θα μου στείλουν τροφοδοτικό από Ολλανδία. Ωστόσο θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Εάν μπορείς tzo ας με ενημερώσεις για τον τρόπο επικοινωνίας σχετικά με τη δυνατότητα δοκιμής του δικού σου τροδοφοδοτικού. Ευχαριστώ πολύ.

Δεν ξερω αν ισχυει για όλα, αλλα το δικό μου τροφοδοτικό (ηρθε απο αγγλία) ειχε δυο κεφαλες που μπορεις να του κουμπωσεις. Μια για αγγλική πριζα και μια για αυτες που εχουμε εδω.
Μηπως δεν σου εχει κουμπωσει καλα για κάποιο λόγο αυτή η κεφαλή πανω στο τροφοδοτικό ?

tzo σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου.
Σήμερα επικοινώνησα με το support της Logitech και είπαν ότι θα μου στείλουν τροφοδοτικό από Ολλανδία. Ωστόσο θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Εάν μπορείς tzo ας με ενημερώσεις για τον τρόπο επικοινωνίας σχετικά με τη δυνατότητα δοκιμής του δικού σου τροδοφοδοτικού. Ευχαριστώ πολύ.

Έχεις πμ με τα στοιχεία μου.

Πάρε ένα δικό μου τροφοδοτικό και κράτησέ το όσο χρειαστεί.

Φέρε και το Touch σου αν θες να το δοκιμάσουμε.

Σορρυ για την ασχετη ερωτηση με το θέμα, αλλά τωρα με το SBT ήρθαν στην επιφάνεια λαθη στην οργανωση της μουσικής database μου (artwork που λειπει, λαθη στα tag των τραγουδιων κλπ κλπ)

Ως τωρα χρησιμοποιούσα το songbird για να την "συντηρω" το οποίο εχει διαφορα κουραστικά bugs... Εχετε να προτεινετε κάτι, η να μου "δειξετε" καποια σχετική συζητηση εδώ μεσα να ενημερωθω ?

Ευχαριστω και πάλι

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το TheGodFather, το εξαιρετικό freeware πρόγραμμα που ανέπτυξε ο Θεσσαλονικιός developer Δημήτρης Τουζόζογλου.

Παρέχει: batch renaming/updating of filenames/tags, manual/single file editor, internal player, χρήση freedb.org & allmusic.com, organization και πολλά άλλα.

Τελικά στη δική μου συσκευή Touch διαπιστώθηκε ότι ήταν προβληματικό το τροφοδοτικό. Η λύση δόθηκε χάρις στην παραχώριση από τον _tzo ενός δικού του τροφοδοτικού.
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και δημοσίως, καθώς επίσης και το forum που δίνει σε όλους εμάς τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων αλλά και επίλυσης προβλημάτων.

Τελικά στη δική μου συσκευή Touch διαπιστώθηκε ότι ήταν προβληματικό το τροφοδοτικό. Η λύση δόθηκε χάρις στην παραχώριση από τον _tzo ενός δικού του τροφοδοτικού.
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και δημοσίως, καθώς επίσης και το forum που δίνει σε όλους εμάς τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων αλλά και επίλυσης προβλημάτων.

τι να πω??...μπράβο για την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών μας!!! :award:

...να ενημερώσω για όσους έχουν εγαταστήσει στο iPhone τους ή στο iPad τους το iPeng...ότι κυκλοφόρησε νέα έκδοση λογισμικού από το appstore...η version 1.3.2...