Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!
FW;;;;Άλλαξε το fw στον Squeezbox server .Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ
FW;;;;Άλλαξε το fw στον Squeezbox server .Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ
7.5.4FW;;;;
7.5.4
Δοκίμασε τη και μετά αλλάζεις προς τα πάνω.Εμένα μόνο αυτή τα έβλεπε όλα και έπαιζε απροβλημάτισταΦαντάζομαι ότι εννοείς την version γιατι αλλιώς θα αρχίσω να βλέπω φαντάσματα
Άλλαξε το fw στον Squeezbox server .Το ίδιο προβλημα είχα και εγώ
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τον SBServer (τουλάχιστον όσον αφορά στη σύνδεση με το mysqueezebox). Δοκίμασε ας πούμε να ακούσεις τα favorites σου ιντερνετικά ραδιόφωνα (βρίσκονται αποθηκευμένα online στο mysqueezebox). Θα πρέπει να μπορείς να τα ακούς, ακόμα και με κλειστό τον SBServer στον υπολογιστή ή στον NAS server σου.
Φυσικά και τα ακούω αλλά με wifi connection οχι με ethernet
Kαι κλειστο το PC
Συγνώμη παιδιά αλλά τωρα που το τσέκαρα ξανά δεν κάνει ούτε αυτο.
Συνδεεται με ethernet αλλα δεν ακούω ούτε ιντερνετικά ραδιοφωνα και φυσικά καμία βιβλιοθηκη
:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
To tolal reboot δεν κάνει τίποτα
Θα δοκιμάσω την beta version μηπως και αλλλάξει κάτι.
Πως κλείνει το wifi απο το touch;
Μήπως ετσι καταφερω και δωσω static IP
μπορεί να έχει αποθηκευτεί με λάθος όνομα στη βάση τους ο δέκτης σου και να πρέπει να στο αλλάξουν manually.
Στην περίπτωση αυτή, δε θα έπρεπε να μη μπορεί να συνδεθεί καθόλου (ούτε μέσω Wi-Fi) στο internet?
Yπαρχει κατι αναλογο (φυσικα οχι σε αποδοση) σε πολυ χαμηλοτερο ευρος τιμης 50 -100 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.