Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

με το απλο , χωρις ρολοι ντακ τιποτα?

με εξωτερική τροφοδοσία και το buffalo dac. (δηλαδή αναίμακτες και ακατσαβίδιαστες επεμβάσεις)
Φυσικά αποδίδει ικανοποιητικότατα και χωρίς dac και με την δική του τροφοδοσία.
Όταν πχ κάνω μιά αναβάθμιση στο buffalo και θέλω να ακούω στο διάστημα αυτό το ακούω σκέτο.
Δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψ

Αυτοί είναι οι επίμαχοι κατάπτυστοι χαρακτηρισμοί. Αν ήταν μέλος του φόρουμ, έτσι θα του μιλούσαμε;

Τη γνώμη μου την είπα. Εξειδικευμένο εξάρτημα είναι το ρολόι. Δεν είναι ολοκληρωμένο καταναλωτικό προϊόν που πρέπει να συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης.

Κι όσο για το μεμονωμένο περιστατικό της αποστολής που χάθηκε, υπήρξε εκ νέου αποστολή του προϊόντος, έστω και με μερικά e-mail παραπάνω. So what?

Αν καποιος δεν σεβεται τους πελατες του ,και ηταν μελος του φορουμ,θα ακουγε τρεις φορες χειροτερα.Εδω βρισκομαστε,αν δεν κανω λαθος,για να επισημαινουμε οτι καλο και κακο συμβαινει στο χωρο και να καταθετουμε τις αποψεις μας και τις εμπειριες μας.Δεν σχολιασα το προιον του ,αλλα την κακη υποστηριξη.
Ο χαρακτηρισμος ,κρυοκωλος-δυσκοιλιος> προηλθε απο τον σνομπισμο και απαξιωτικο λογο που εξεφρασε για την Ελλαδα και τα ΕΛΤΑ

Last edited:
Τώρα περι οδηγιών: (αντιγράφω από τις γενικές που παρέχει)

6 - Remove the crystal and its associated components, usually one crystal, two small value ceramic capacitors and sometimes one or two resistors

note - The capacitors usually have one lead wire connected to the crystal, and the other lead wire of each capacitor joins together connecting to ground. The resistors will be connected in series or in parallel with the crystal. The capacitors and resistors will be situated within a 2cm/1" range of the crystal.

7 - Typical example of crystal circuit

Typical example of crystal with capacitors and 1M res

8 - Locate the C1/C2 clock pin into the CLOCK (CLK, XI , X-T1 etc) SIGNAL input. If you are not sure which pin you can simply check which is the input.

note - The point on the circuit board, where the two capacitors you have just removed, connect together, is GND.

Αυτές οι οδηγίες και ιδίως τα bold είναι εξαιρετικά ασαφείς και θα πρέπει να εξειδικευθούν γιά κάθε συσκευή. Δεν μπορείς να ξηλώνεις smd υλικά αβέρτα μπάς και είναι τα associated components. Κι αν δεν είναι? Αντε ξαναβάλτα πίσω αν μπορείς.

Σχετικά με τα ταχυδρομεία.
Μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζουν κανα δυό παροιμίες.
ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γαϊδαρος (αγγλος).
ή
μάθανε που γ..... (ΔΝΤ) πλάκωσαν κι οι γύφτοι (άγγλος).

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με διαδικτυακές αγορές πάντα η Ελλάδα ήταν στη μαύρη λίστα για τους άγγλους, πολλές φορές αντιμετώπιση εκτός ΕΕ, δεν είδα δεν ξέρω, μήπως χάθηκαν, πήρες τηλέφωνο στο ταχυδρομείο, εγώ πάντως το έστειλα...
Κι οι γάλλοι δεν πάνε πίσω.
Μόνο γερμανοί και αμερικάνοι είναι κύριοι.

Τώρα...για το κρυόκωλοι... Ε δεν τους θίξαμε και τον βασιλικό θεσμό....:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκ

Παρομοίως, λοιπόν, θα χαρακτήριζα & τον δικό μου "κρυοκωλο δυσκοιλιο Αγγλο", οπότε έχω κάποια βάση γιά να πιστέψω αυτό που λέει ο Πέτρος που σπάνια εκφράζεται έτσι.

Επομένως, με τις ευλογίες σου Βασίλη ως συντονιστής, για όποιον δεν διαβάζει το φόρουμ μπορούμε να γράφουμε δημόσια ό,τι χαρακτηρισμό μάς κατέβει, επειδή σε προσωπικά e-mail δεν μας άρεσε η επικοινωνία μαζί του;

Δέν χαρακτηρίζεται ούτε η ιδιότητά του,
ούτε η καταγογή του. Μόνο η πολιτική πωλήσεών του
Δέν το είπα γιά όλους τους άγγλους.
Η ντούικη κοινώτητα χαρακτηρίζεται κυρίως
από διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύη.
Αν τύχαινε να επικοινωνίσεις ποτέ με τους Brian και Russ της TP θα καταλάβαινες

Και δέν είμαι συντονιστής !
Αυτό θέλει ταλέντο που δέν κατέχω

Πάντως η επικοινωνία η δική μου με τον Brent ήταν άψογη και μπορώ να πω ότι είναι φιλικότατος και εξυπηρετικός.

Το ίδιο και ο Σάκης με το Micromega που έχει μιλήσει τηλεφωνικά πολλαπλές φορές με τον Brent και επίσης είναι πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και τις συμβουλές που δέχτηκε από τον Brent.

Τώρα αν ο Πέτρος τον τάραξε στα e-mail απαιτώντας tracking number ή δεν ξέρω γω για ποιον λόγο ταράχτηκε η μεταξύ τους σχέση, αυτό είναι προσωπικό θέμα δικό τους. Κι εφόσον λύθηκε με αποστολή νέου ρολογιού, είναι και λήξαν.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Η ντούικη κοινότητα χαρακτηρίζεται κυρίως
από διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύη.

Η προσφορά και η αλληλεγγύη στο παρόν νήμα έχει επιβεβαιωθεί τόσο από την ντιούικη παρέα όσο και εκτός αυτής. Δεν είναι μόνο προνόμιο της πρώτης.

Προνόμιο της πρώτης όμως βλέπω να είναι η επιθετικότητα και η ειρωνεία για ό,τι έχει να κάνει με έτοιμες λύσεις.

Το εμπαιδώσαμε, supersonic, ότι το τροφοδοτικό μπορείς να το φτιάξεις με 50-100 ευρώ. Δικαίωμά του όμως να πουλάει και ο Brent το δικό του με 300.

Για να πούμε και κάτι χρήσιμο, πέρα από γκρίνιες εκατέρωθεν, εγκατέστησα το Logitech Squeezebox Controller στο iPad2 και με ικανοποίησε πλήρως, περισσότερο από το iPengHD που χρησιμοποιούσα ως τώρα. Κι αφού και το app της μαμάς εταιρίας είναι και δωρεάν, δεν υπάρχει πλέον λόγος για χρήση άλλου app για τη χρήση του iPad ως τηλεχειριστηρίου για το Touch.

Η απόκριση στις εντολές είναι άμεση και η μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης αφής προσφέρει φυσικά πολλαπλάσια εργονομία και απόλαυση.

touchz.jpg

Το εμπαιδώσαμε, supersonic, ότι το τροφοδοτικό μπορείς να το φτιάξεις με 50-100 ευρώ. Δικαίωμά του όμως να πουλάει και ο Brent το δικό του με 300.

δεν είναι θέμα εμπέδωσης, αγαπητέ μου, άλλωστε εσύ είσαι καλός και τακτικός μαθητής (δεν κάνεις απουσίες) και είναι σίγουρο ότι το έχεις μάθει.
Πιθανόν κάποιοι άλλοι που μπορούν να πιάσουν απλώς το κατσαβίδι (δεν χρειάζεται τίποτα άλλο) να δελεαστούν στις εποχές που ζούμε:afro: και να θελήσουν να γλυτώσουν τα 200-250 επι πλέον ευρώ

δεν είναι θέμα εμπέδωσης, αγαπητέ μου, άλλωστε εσύ είσαι καλός και τακτικός μαθητής (δεν κάνεις απουσίες) και είναι σίγουρο ότι το έχεις μάθει.

Η ειρωνεία σου συνεχίζεται. Σε ενόχλησε η συχνή μου παρουσία στο νήμα; Θα έπρεπε να απουσιάζω;

Πιθανόν κάποιοι άλλοι που μπορούν να πιάσουν απλώς το κατσαβίδι (δεν χρειάζεται τίποτα άλλο) να δελεαστούν στις εποχές που ζούμε:afro: και να θελήσουν να γλυτώσουν τα 200-250 επι πλέον ευρώ

Υπάρχει και η λύση του Best of Two Worlds στα 135 ευρώ.

Το θέμα είναι να μην υπάρχει ειρωνεία για όποια λύση κι αν προτιμήσει κανείς (DIY-μεσαίας τιμής έτοιμη-υψηλής τιμής έτοιμη).

Δεν έχω δει να ειρωνεύεται κανείς την DIY λύση.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Για να πούμε και κάτι χρήσιμο, πέρα από γκρίνιες εκατέρωθεν, εγκατέστησα το Logitech Squeezebox Controller στο iPad2 και με ικανοποίησε πλήρως, περισσότερο από το iPengHD που χρησιμοποιούσα ως τώρα. Κι αφού και το app της μαμάς εταιρίας είναι και δωρεάν, δεν υπάρχει πλέον λόγος για χρήση άλλου app για τη χρήση του iPad ως τηλεχειριστηρίου για το Touch.

Η απόκριση στις εντολές είναι άμεση και η μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης αφής προσφέρει φυσικά πολλαπλάσια εργονομία και απόλαυση.

touchz.jpg

Καλό μεσημέρι σε όλους!!

θα συμφωνήσω απόλυτα!!..εγκατέστησα το Logitech Squeezebox Controller στο iPhone και μου δουλεύει άψογα και γρήγορα!!...έχω και το iPeng...όμως αφού το Controller δουλεύει άψογα και είναι free προτιμήστε το!!

Η ειρωνεία σου συνεχίζεται. Σε ενόχλησε η συχνή μου παρουσία στο νήμα; Θα έπρεπε να απουσιάζω;

Υπάρχει και η λύση του Best of Two Worlds στα 135 ευρώ.

Το θέμα είναι να μην υπάρχει ειρωνεία για όποια λύση κι αν προτιμήσει κανείς (DIY-μεσαίας τιμής έτοιμη-υψηλής τιμής έτοιμη).

Δεν έχω δει να ειρωνεύεται κανείς την DIY λύση.

Εάν το "εμπαιδώσαμε" που έγραψες πιό πάνω είναι ειρωνεία, τότε ίσως είναι και το δικό μου, με τη διαφορά ότι ξεκίνησες πρώτος.
Πάντως εγώ δεν το θεώρησα ειρωνεία - Απλά το θεώρησα ως χιούμορ και έτσι το συνέχισα.

Επίσης
Δεν είναι ειρωνεία να προσπαθείς να ενημερώσεις (όσους μπορούν) ότι πολύ φθηνότερα μπορείς να έχεις ένα καλύτερο τροφοδοτικό από αυτό του Αγγλου ή του Ολλανδού.
Είπαμε: το hiend άρωμα είναι κάτι που πολλοί το πληρώνουν.
Πολλοί όμως αρκούνται και στο απλό σαπούνι. (που σημειωτέον καθαρίζει, ενώ πολλές φορές το άρωμα καλύπτει οσμές - if you can get the point...):2thumb22sup:

(Σ.Σ. χιούμορ κάνω και μεταφορισμό. Σε παρακαλώ μην επαναλάβεις περί ειρωνείας....) - (:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:φατσούλες !)

Αυτό είναι το νήμα για το Touch? Για μια στιγμή νόμισα ότι μπήκα σε νήμα... καλωδίων ρεύματος! :argue:

Δεν είναι ειρωνεία να προσπαθείς να ενημερώσεις (όσους μπορούν) ότι πολύ φθηνότερα μπορείς να έχεις ένα καλύτερο τροφοδοτικό από αυτό του Αγγλου ή του Ολλανδού.

Το καλύτερο πώς προκύπτει; Έκανες συγκριτικό τεστ;

Υ.Γ. Φυσικά και δεν είναι ειρωνεία να ενημερώνει κανείς για τις DIY λύσεις. Ειρωνεία είναι να μη σέβεται κανείς όσους προμηθεύουν έτοιμες-ακριβές λύσεις ή/και όσους τις προτιμούν, σχολιάζοντας με δήθεν χιουμοριστικές εκφράσεις δημιουργώντας εντυπώσεις. Τέλος από μένα. Συγγνώμη σε όσους κούρασα με την τοποθέτησή μου.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτό είναι το νήμα για το Touch? Για μια στιγμή νόμισα ότι μπήκα σε νήμα... καλωδίων ρεύματος! :argue:

Θα μαθεις νεα οταν αλλαχθει το καλωδιο τροφοδοσιας
Προς το παρον ο Oscon αρχισε να στρωνει μαζι και το ρολοι του Brent,αλλα προφανως εχει δρομο ακομη.Αρχισε σιγα-σιγα να φευγει η επιθετικοτητα στο ακουσμα.
Οσο για τα υπολοιπα φιλτατε Γιαννη,εγω σταματω να ασχολουμαι με το θεμα Brent,με μια επισημανση .Στο Brent εστειλα 3-4 email ,σε διαστημα 4 εβδομαδων περιπου,αυτο μαλλον δεν ειναι πρηξιμο,απο τη στιγμη που δεν ενημερωνομουν.Οι σχεσεις με τον Brent ειναι μια χαρα,απο την στιγμη που φερθηκε σαν σωστος επαγγελματιας,στο τελος βεβαια.
Η προσωπικη επιθεση που δεχθηκα απο μερους σου,χωρις να σε προκαλεσω ουτε κατ ελαχιστον[για ποιο λογο αλλωστε?],παραμενει Ευχομαι και ελπιζω να μην συνεχισθει,γιατι προσωπικα με σενα δεν εχω κανενα προβλημα, και αν δεν κανω λαθος δεν θα πρεπει να εχεις και συ,μηπως κανω λαθος?

Είπαμε: το hiend άρωμα είναι κάτι που πολλοί το πληρώνουν.
Πολλοί όμως αρκούνται και στο απλό σαπούνι. (που σημειωτέον καθαρίζει, ενώ πολλές φορές το άρωμα καλύπτει οσμές - if you can get the point...):2thumb22sup:

:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Η προσωπικη επιθεση που δεχθηκα απο μερους σου,χωρις να σε προκαλεσω ουτε κατ ελαχιστον[για ποιο λογο αλλωστε?],παραμενει Ευχομαι και ελπιζω να μην συνεχισθει,γιατι προσωπικα με σενα δεν εχω κανενα προβλημα, και αν δεν κανω λαθος δεν θα πρεπει να εχεις και συ,μηπως κανω λαθος?

Δεν ήταν προσωπική επίθεση. Εξάλλου γνωριζόμαστε κι από κοντά και σου τρέφω μάλιστα και ιδιαίτερη συμπάθεια. Γι' αυτό και η έκπληξή μου ήταν διπλή όταν εσύ επιτέθηκες στον Brent με τόσο μένος και με τέτοιες εκφράσεις. Κι αυτό αποτέλεσε μια αφορμή να κάνω μια γενική τοποθέτηση, ότι υπάρχει διάχυτη μια διάθεση ειρωνείας και αρνητικής προδιάθεσης έναντι εκείνων που προμηθεύουν έτοιμες λύσεις. Τέλος και από μένα, και φυσικά συνεχίζουμε το νήμα για το αγαπημένο μας Touch.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Θα μαθεις νεα οταν αλλαχθει το καλωδιο τροφοδοσιας...

Το "νήμα καλωδίων ρεύματος" δεν αναφερόταν κατά κυριολεξία στο θέμα της τροφοδοσίας (απολύτως σχετική με την απόδοση του Touch, πιστεύω), αλλά στους υψηλότερους του συνήθους τόνους που επικράτησαν, με αφορμή τον Brent. Οι εντάσεις και αντιπαραθέσεις είναι κάτι σχεδόν... προβλέψιμο σε καλωδιο-νήματα, αλλά εδώ μού φάνηκε κάπως απρόσμενο :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Δεν ήταν προσωπική επίθεση. Εξάλλου γνωριζόμαστε κι από κοντά και σου τρέφω μάλιστα και ιδιαίτερη συμπάθεια. Γι' αυτό και η έκπληξή μου ήταν διπλή όταν εσύ επιτέθηκες στον Brent με τόσο μένος και με τέτοιες εκφράσεις. Κι αυτό αποτέλεσε μια αφορμή να κάνω μια γενική τοποθέτηση, ότι υπάρχει διάχυτη μια διάθεση ειρωνείας και αρνητικής προδιάθεσης έναντι εκείνων που προμηθεύουν έτοιμες λύσεις. Τέλος και από μένα, και φυσικά συνεχίζουμε το νήμα για το αγαπημένο μας Touch.

Γιαννη ας τελειωσει εδω,γιατι κουραζουμε τοσο τα υπολοιπα μελη ,οσο και τους διαχειριστες που δεν χρωστουν σε τιποτε να παρακολουθουν μην χρειασθει να επεμβουν,ας τους βοηθουμε οσο μπορουμε.
Και καλο ειναι να συνεχισουμε να γραφουμε τις εμπειριες μας,και μαλλον θα πρεπει να το θεωρησουμε ευτυχη συγκυρια οτι υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα αναβαθμισεων και με διαφορετικο τροπο υλοποιημενα.
Ετσι ισως γινουμε ουσιαστικοτεροι.