Καλησπέρα και από μένα!Σήμερα άνοιξα για πρώτη φορά το squeezebox και έχω 2 απορίες: 1)Επειδή με την έκδοση 7.7.2 στο pc δεν έτρεχε ο server και έβαλα την 7.6.1 και τρέχει κανονικά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα που το pc τρέχει πιο παλιά έκδοση από το touch?
2)γίνεται από κάπου να κάνει scan manually για βιβλιοθήκες? Κανονικά όταν πάω στο my music έκανε αυτόματα αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί με το laptop προσπάθησε 2-3 φορές και μετά δεν ξανάκανε scan στο my music .
Άνοιξα τις ports που χρειάζονται και τις βγάζει όλες ok απενεργοποίησα και το windows firewall για σίγουρα και τσέκαρα και τις ip του touch και του server στο pc έχουν τα 3 πρώτα νούμερα ίδια .
Το touch είναι κανονικά στο internet ο server τρέχει στο pc αλλά δε συνδέεται το touch με το laptop για να περαστεί η βιβλιοθήκη.Υπάρχει καμία λύση που μου διαφεύγει? Το να βάλω static ip βοηθάει?
Ευχαριστώ και σόρυ για το μεγάλο ποστ απλά έχω φάει πίκρα![]()
υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν νόρτον?
Καλησπέρα, ο server μου κάνει χαζά...είχα από την αρχή στο Ν36L WHS2011 και πρόσφατα γύρισα σε WIN7 PRO. Έχω εγκαταστήσει τον τελευταίο σέρβερ από λότζιτεκ και μου κάνει κουφά. Η μουσική μου δεν άλλαξε σε ποσότητα. ~1,5 τέρρα. Σε φακέλους,υποφακέλλους κλπ. Περιποιημένα. Έκανε καμιά 24ωρες για να σκανάρει όλη την βιβλιοθήκη από το 0. Ο σέρβερ επιτέλους ξεκινάει μόνος του να τρέχει με το που ανοίγουν τα windows (δεν το έκανε πάντα παλιά) ,αλλά παρόλο που όλες οι συνδέσεις κλπ είναι ΟΚ, IP ->ok, κλπ αποσυνδέεται συχνά, κάνει πάρα πολύ ώρα να αλλάξει φάκελο κλπ σε αναζητήσεις από το touch, πλέον όταν πάω να ψάξω μουσική με κριτήριο ένα καλιτέχνη....μου βγάζει EMPTY. Καμιά ιδέα??? Το έχω συνδέσει μέσω wifi.
Πετρο για το IOS 5,πως λεγεται η εφαρμογη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.