Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Last edited:
δυστηχως δημητρη δεν βλεπω κατι αλλο,εαν μπορουσα να βρω υλικα απο εδω κατι θα γινοταν.
και δεν θελω τα αλλα τα μαυρα κλειστα κουτια.

Λιγο που τα ειδα δεν διαφερουν φοβερα
Το ιδιο ρεγκ φορανε
Και εγω τετοιο εχω απλα ειχε πιο πολλους πυκνωτες παραλληλους με μικροτερη τιμη
Ετσι μοιαζει απο οσο θυμαμαι
+20 μτς συν κουτι κλπ αναλογως

Αυτο εχει βλεπω και διπλη εισοδο οποτε μπορεις να το τροφοδοτησεις και απο μια μπαταρια...

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτο εχει βλεπω και διπλη εισοδο οποτε μπορεις να το τροφοδοτησεις και απο μια μπαταρια...

Ποιο ακριβώς;

Το τροφοδοτικο
Και μεσω αυτου ο.τι θες.

Δηλ η θα του δωσεις 230 και θα παρεις 9
η θα του δωσεις 12 απο μια μπαταρια και παλι 9 θα παρεις...
(Το 9 ενδεικτικο ειναι)

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Το τροφοδοτικο
Και μεσω αυτου ο.τι θες.

Δηλ η θα του δωσεις 230 και θα παρεις 9
η θα του δωσεις 12 απο μια μπαταρια και παλι 9 θα παρεις...
(Το 9 ενδεικτικο ειναι)

Από κάτω λέει πως η μέγιστη διαφορά εισόδου-εξόδου είναι 29 V DC...

Στο εναλλασσομενο υπαρχει και μτς
Λει οτι για 5 εξοδο θες μεχρι 34 εισοδο απο μπαταρια η μτς

Η καλύτερη αγορά (value for money) που έχω κάνει τα τελ χρόνια ειναι το synology ds413j μακραν! Εκτός του ότι παίζει άριστα ως server του sb παίζει και μονο του και στριμαρει σε οποία συσκευή υποστηρίζει AirPlay. Δηλαδή μ ένα airport express έχεις μια καταπληκτική πηγή ήχου με ευκολίες που δεν υπάρχουν..

Η καλύτερη αγορά (value for money) που έχω κάνει τα τελ χρόνια ειναι το synology ds413j μακραν! Εκτός του ότι παίζει άριστα ως server του sb παίζει και μονο του και στριμαρει σε οποία συσκευή υποστηρίζει AirPlay. Δηλαδή μ ένα airport express έχεις μια καταπληκτική πηγή ήχου με ευκολίες που δεν υπάρχουν..
Καλοριζικο!

Το DsAudio μπορει να αναπαράγει σε οποιαδηποτε συσκευη ειναι UPnP/DLNA ακομα και απο μακρια μεσω 3G/WiFi. Δεν περιορίζεσαι μονο σε συσκευες με airplay.. κατι που απο οσο γνωριζω δεν γινεται στα Qnap μιας και δεν εχουν media renderer.

Καλοριζικο!

Το DsAudio μπορει να αναπαράγει σε οποιαδηποτε συσκευη ειναι UPnP/DLNA ακομα και απο μακρια μεσω 3G/WiFi. Δεν περιορίζεσαι μονο σε συσκευες με airplay.. κατι που απο οσο γνωριζω δεν γινεται στα Qnap μιας και δεν εχουν media renderer.

Σωστό μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε media player υποστηρίζει dlna. Κι αυτο το κανει ενώ οργανώνει εύκολα και γρήγορα τη μουσική βιβλιοθήκη σου. Μη σου πω οτι το προτιμώ απο το logitech προγραμμα για να στριμαρω στο sb

Σωστό μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε media player υποστηρίζει dlna. Κι αυτο το κανει ενώ οργανώνει εύκολα και γρήγορα τη μουσική βιβλιοθήκη σου. Μη σου πω οτι το προτιμώ απο το logitech προγραμμα για να στριμαρω στο sb

Και εγω το προτιμώ.. ειναι πολυ πιο γρήγορο στο browsing και στα δικά μου ηχεία δεν υπαρχει αντιληπτή ηχητική διαφορα υπέρ του squeezebox.

Ομως το squeezebox app εχει σαφώς πολυ καλύτερο UI, το dsAudio υστερεί αρκετα μπροστά του. Πχ δεν μπορείς οταν ακούς κατι να πατησεις στο όνομα του artist ή στο album και να σου βγάλει τα album, και τα κομμάτια αντίστοιχα. Και φυσικα δεν εχει τα χορταστικα εξώφυλλα που εχει το squeezebox app.

Απο ui όντως υστερεί αλλα η εφαρμογή της logitech εχει πολλά προβλήματα με μεγάλες βιβλιοθήκες και η πιθανότητα να κολλήσει δεν ειναι μικρή ενω ψάχνει πχ για νεα αρχεία. Πάντως ο συνδυασμός synology + squeezebox θεωρώ πως ειναι οτι πιο εύχρηστο υπάρχει για αναπαραγωγή αυλης μουσικής