Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

πάντως στο duet, πατάς το + βγαίνει ένα μενού μέσα σε ένα πλαίσιο και κάπου 3-4η επιλογή είναι save to favorites.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

δε ξερω ρε γαμωτο,εχω απογοητευτει πολυ,μαλλον εχω πεσει σε ελλατωματικο κομματι.

δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

κακός χειρισμός είναι...:grandpa:

τι να πω,μεσω του πι σι ''εστειλα'' δυο favorits,αλλα απ'το ιδιο το πλαιερ δεν μπορω,χωρια οτι μου κανει συνεχεια επανεκκινησεις.

Μια γρηγορη ερωτηση. Search ενω παιζει καποιο κομματι μπορει να κανει?
Αυτο και το crossfade (το οποιο κανει), ειναι το κυριο προβλημα, για εμενα, με τα media players.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

τι να πω,μεσω του πι σι ''εστειλα'' δυο favorits,αλλα απ'το ιδιο το πλαιερ δεν μπορω,χωρια οτι μου κανει συνεχεια επανεκκινησεις.

Στο Squeezebox touch με το πληκτρο + δεν μπορεις να αποθηκευσεις favorites.
Για να αποθηκευσεις πρεπει να το κανεις ειτε μεσω Squeezebox.com ειτε με squeezebox server .Οταν τα favorites τα φτιαξεις μεσω Squeezebox.com ειναι διαθεσιμα και με κλειστο τον υπολογιστη .

Για τις επανεκκινησεις διαπιστωσα οτι σε μενα το κανει οταν ενω παιζει μουσικη το Squeezebox touch ανοιξω τον υπολογιστη οποτε ανοιγω πρωτα τον υπολογιστη και το προβλημα λυνεται .

Ελπιζω να βοηθησα .

είναι λίγο πιό πολυπλοκο
1. χτυπας τη διεύθυνση που λες στο πισί σου
2. διαλέγεις έναν από τους players που σου προτείνει
3. όταν ανοίξει αυτός και ακούς μουσική στο πισί σου κοπιάρεις την διεύθυνση που δείχνει δηλαδή κάτι σαν http://85.17.238.96:8060
4. Ανοίγεις τον squeezbox server στο πισί σου
5. μετά πας advanced>web remote control
6. όταν ανοίξει πάς στο ράδιο και στο παραθυράκι url που ανοίγει κάνεις paste την παραπάνω διεύθυνση.
Τώρα που την ακούς κάνεις +

Φυσικά τώρα που σου την έγραψα πάνω δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα.
κάνεις από το 4 και μετα