Logitech z-5500 *ΠΡΟΒΛΗΜΑ*

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Σήμερα ξαφνικα ανοιγοντας τα 5500 ,δεν μου εβρησκε πουθενα σήμα ήχου και οταν λέω πουθενα ούτε απο οπτικη (ps2) ,coxial (DVD) ,αναλογικη (TV) ,εγραφε στο πανελ ''NO DIGITAL DATA'' σε όλα.

Να υπογραμήσω πως τα έχω παραπάνω απο ενα χρόνο αγορασμένα απο το e-shop και ειναι το δευτερο πακετο που πέρνω με τα 5500 ,γιατι το πρωτο όπως το ξεπακετάρισα απο το e-shop ,και το εστησα ,μου εκανε ακριβος το ιδιο και τότε τα έστηλαν στην INFO-QUEST και παρέλαβα καινουρια μετα απο ένα μήνα απο τα e-shop πάλι.

Τώρα τί κανω?????

αναστάση έχω και γω τα ίδια ηχεία αλλά ουδέποτε είχα τέτοια προβλήματα
ούτε άκουσα και απο κανένα κάτι!!!
τώρα δεν γνωρίζω τι ποιότητα καλωδίων χρησιμοποιείς
αν έχεις εγγύηση ξανα άλαξέ τα και μαζί βάλε καινούργια και επώνυμα ποιοτικά καλώδια!!!
τώρα παραπάνω δε γνωρίζω να βοηθήσω

SERGION......dεν με λένε Αναστάση :laugh:

Αντώνη με λένε.....-bye-

Δεν νομίζω να φται κάτι στα καλώδια που δίνη η logi.

Εάν διάβασες προσεκτικά ποιο πάνω και το πρώτο πακέτο που είχα αγοράσει από το e-shop ,με το που το έβγαλα από την κούτα και το εγκατέστησα ,έκανε ακριβός το ίδιο πράγμα ,δεν μου αναγνώριζε καμιά πηγή ήχου ''NO DIGITAL DATA'' και σαν αποτέλεσμα να μην ακούω τίποτα από πουθενά ,με αποτέλεσμα να τα ξαναπακετάρο και να το πάω πίσω και μετά από ένα μήνα αναμονής από την INFO-QUEST & e-shop να μου δώσουν καινούριο τελικά από το e-shop δλδ. αυτό που έχω τώρα.

Πριν λίγο ευτυχώς βρήκα και την απόδειξη αγοράς με ημερ. 15/10/07 , η εγγύηση να με καλύπτει άραγε?.... 2 χρόνια δεν έχουν κανονικά?

tnx sergion.....

Last edited:
Πρώτα πάντα στο e-shop μιας και απο εκεί τα αγόρασες. Μετά στείλε ένα email στα κεντρικά της Logitech και ανάφερε το πρόβλημα σου. Ακόμα και να μην είναι στην εγγύηση μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ο φίλος στο επάνω post που σου έγραψε για τα καλώδια δεν νομίζω να εννοούσε τα καλώδια των ηχείων.
Αλλά το optical το coax και το rca που έχεις συνδεμένες της συσκευές σου με το decorder των logi.
Δοκίμασε να αλλάξεις κανένα από αυτά.

Ναι 2 χρόνια δίνει εγγύηση η Logitech.

Ο φίλος στο επάνω post που σου έγραψε για τα καλώδια δεν νομίζω να εννοούσε τα καλώδια των ηχείων.
Αλλά το optical το coax και το rca που έχεις συνδεμένες της συσκευές σου με το decorder των logi.
Δοκίμασε να αλλάξεις κανένα από αυτά.

Ναι 2 χρόνια δίνει εγγύηση η Logitech.

Α!!! Καταλαβα...

οχι φίλε μου δεν ειναι θέμα καλωδίων γιατι το εκανε ξαφνικά και στις 3 πηγες που έχω επάνω ,αλλα το τσεκαρα και αυτο για να είμαι οκ.

Θα πάω μια βόλτα αυριο απο τα e-shop και αν μου πούνε για service κτλ. όπως και στο πρώτο πακετο που ειχα θα τα πάω εγω ο ίδιος στην INFO-QUEST .

Christian ,txn για την πληρ. εγγύησης -bye-

icy 20 said:
Με direct εχεις δοκιμασει ποτε?Σε υπολογιστη δηλαδη....

oxi φίλε μου!

Last edited:
τελικά τα πακετάρισα για 2η' φορά και τα πήγα στο e-shop Καλλιθέας ,όπου ειχα αγοράση και το πρώτο και το 2ό' πακετο Ζ5500 αντικατάστασης και περιμένω να δω τι θα γίνει αυτή την φορά.

Επίσης τους ανέφερα όλο το ιστορικό που ειχα απο την αρχή με τα Ζ5500 αγοράσμένα απο το καταστημά τους και κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω ήταν ότι ,πριν μου αντικαταστήσουν τα Ζ5500 θέλανε από την INFO-QUEST να μου δώσουν όχι τα Ζ5500 που είχα , αλλά ένα πακέτο της Creative Gigaworks THX 7.1 και φυσικά τους είπα ''ούτε να το σκεφταιστε....Ζ5500 έφερα και με τέτοια θα φύγω ,αλλιώς τα χρήματα μου πίσω να πάω να τα αγοράσω από αλλού''...να μην μακρολόγο μετά από ένα μήνα μου έφεραν στο e-shop to πακέτο με τα Ζ5500 όπου όπως ανέφερα , προχθές μου βγάλανε το ίδιο πρόβλημα και αυτά με τα πρώτα που είχα αγοράσει.

Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει ,ευχομε να πάνε όλα καλά και να τελειώνω με αυτή την κατάσταση του ράβε-ξήλωνε κτλ ,πάντος τα παιδια στο e-shop Καλλιθέας για 2η' φορα στο προβλημά μου ήταν πολύ εξυπηρετικά και τους ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Εγω θα ελεγα να κανεις rma απο εξωτερικο.Ετσι θα σου στειλουν αλλα και θα κρατησεις και τα παλια σου...

Απάντηση: Re: Logitech z-5500 *ΠΡΟΒΛΗΜΑ*

Εγω θα ελεγα να κανεις rma απο εξωτερικο.Ετσι θα σου στειλουν αλλα και θα κρατησεις και τα παλια σου...

Αυτο που γράφεις δεν το γνωρίζω φίλε μου :nounder:,μπωρεις να με διαφωτίσεις σε παρακαλώ τι ακριβως να κάνω σε περίπτωση που στραβώση η δουλέιά με to service?

Σου έγραψα ποιο πάνω, στείλε ένα μήνυμα στην μαμά logi και πες το πρόβλημά σου. Δώσε και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και θα σου στείλουν καινούργια δωρεάν και θα κρατήσεις και τα παλιά.

Αν πάλι δεν έχεις εγγύηση τότε θα αγοράσεις καινούργια με έκπτωση 40% αν δεν κάνω λάθος.

Απάντηση: Re: Logitech z-5500 *ΠΡΟΒΛΗΜΑ*

Σου έγραψα ποιο πάνω, στείλε ένα μήνυμα στην μαμά logi και πες το πρόβλημά σου. Δώσε και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και θα σου στείλουν καινούργια δωρεάν και θα κρατήσεις και τα παλιά.

Αν πάλι δεν έχεις εγγύηση τότε θα αγοράσεις καινούργια με έκπτωση 40% αν δεν κάνω λάθος.

Τόσο απλά???

Δεν το ήξερα απο την αρχη να μην ταλαιπωρούμε.....

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολυ -bye-

Τελικά με ειδοποιήσανε σήμερα το πρωί από το e-shopότι θα γίνει αντικατάσταση των Ζ-5500 με καινούριο πακέτο Ζ-5500 (το 3ό μου πακέτο για την ώρα)

Πιστεύω να είναι και το τελευταίο ,και να μην ξαναβγάλει ζημία.

Last edited:
!!!ΦΡΙΚΗ!!!

Πήγα στο e-shop σήμερα το μεσημέρι για να παραλάβω
τα Ζ-5500.

Περιμένοντας κοιτάω το κουτί που μου φέρνανε και ήταν σε κακή κατάσταση και δεν είχε το εξωτερικό χαρτόκουτο για προστασία (όσοι αγόρασαν ζ5500 κατάλαβαν τι λέω).

ρωτάω των υπαυθηνω εκεί και του λέω: ''αυτό είναι καινούρια τώρα?''
γιατί το πακέτο με καινούρια ζ-5500 είναι μέσα σε χοντρό κουτί και μέσα είναι το κανονικό με όλα τα πράγματα.
Αυτό δεν το έχει το εξωτερικό κουτί και το εσωτερικό του είναι χάλια...''

και μου λέει: ''μάλλον λόγο μεταφοράς σε καμία παλέτα συμβαίνουν αυτά να χαλάσουν τα κουτιά κτλ.''

''οκ'' του λέω εγώ ,''να το ανοίξουμε ένα λεπτό να δούμε τα πράγματα...''

το ανοίγω και τα πράγματα που ήταν μέσα ήταν μεταχειρισμένα ,όλο σκόνη και χτυπημένα και πεταμένα μέσα στο κουτί.

του τα δείχνω κου του λέω: ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ''

''Έχετε δίκιο'' μου λέει ο άνθρωπος.....

και συνεχίζει:

''θέλετε να τα πάρετε να τα δοκιμάσετε αφού τα είδα και εγώ πως είναι μεταχειρισμένα και αν είναι ΟΚ και λειτουργούνε να τα κρατήσετε μου λέει?''

και του απαντώ...

''κοίτα εάν ήταν τα δικά μου τα οποία ξέρω πως τα είχα και τα πρόσεχα θα το έκανα ,τώρα μου στήλανε άλλουνου πακέτο επισκευασμένα ,που δεν ξέρω πως τα δούλευε κτλ και αν πιαστώ και από το θέμα πως είναι μες την σκόνη κα χτυπημένα δεν θέλει και πολύ να καταλάβω αν τα πρόσεχε.......και να μου βγάλουν πάλι ζημιές κτλ....με συγχωρείτε αλλά νομίζω πως ούτε και εσείς θα το δεχόσασταν αυτό.....όχι δεν τα παίρνω από άλλο χέρι,''

''και επίσης μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση με καινούρια και όχι ότι θα πάρω επισκευασμένα
και μου λέει ότι μπορεί να αργήσουν κτλ εγώ το ανέφερα για να μην καθυστερήσετε κτλ.
και του απαντώ: ''προτιμώ να περιμένω και να πάρω αυτό που δικαιουμε παρά να τρέχω ,γιατί τα χρήματα δεν είναι 40 και 50 ευρώ ...τα πλήρωσα 310 ευρώ.''

Και τώρα είμαι στο περίμενε πάλι.....

Last edited: