Logitech z 5500 vs Kef KHT 1005

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Νάσος Αγραφιώτης

AVClub Addicted Member
29 May 2007
1,629
Northwest
Ίσως φαντάζει αδόκιμη η σύγκριση διότι στη δεύτερη περίπτωση το μπάτζετ, μαζί με την αγορά ενισχυτή, είναι υπερτριπλάσιο.

1. Έστω ότι δεν υφίσταται θέμα χρημάτων, αν η β' περίπτωση βαθμολογείται με 10, η πρώτη με πόσο βαθμολογείται?
2. Έστω ότι τελικά αγοράζω ενισχυτή (π.χ. Denon 1909) τα Logitech μπορούν να συνδεθούν πάνω του? και αν ναι, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της σύγκρισης: Denon με Kef ή Denon με Logitech?

Ευχαριστώ.
 
Τα σετάκια τύπου logitec συνδέονται επάνω στο sub και απ' ότι βλέπω έχουν δικά τους DSP. Καμία σχέση με κανονικά ηχεία που οδηγούνται από το ρεύμα του ενισχυτή δηλαδή. Μόνο για PC ή HTPC

Κοίταξε για σετ όπως τα Kef που ανέφερες ή και από άλλες μάρκες γιατί θα είναι κρίμα να έχεις τα νέα format ήχου στον 1909 και να μην μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Εκτός και αν τα DSP των Logitec περιλαμβάνουν DTS HD Master Audio, που δεν νομίζω.