Logitech z-5500

Status
Not open for further replies.

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Πωλούνται τα ηχεία στο παρακάτω Link:

http://www.logitech.com/en-us/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224

Τα ηχεία είναι αχρησιμοποίητα μόνο το Subwoofer έχει παίξει μια φορά και καθόταν για εφέ στο δωμάτιο.

Τα πήρα πριν κάνα μήνα αλλά δυό τρεις μέρες το είχα το Subwoofer έξω απ'το κουτί και τώρα είναι ξανά πακεταρισμένο όπως ήρθε και φυσικά με ότι είχε μέσα.

Τιμή 280ε συζητήσιμη. :ernaehrung004:

γεια σου.αθηνα μενεις?ενδιαφερομαι αλλα για 250.γιατι τα πουλας???

Αθήνα είμαι.

Τα χα πάρει για το Εφέ του... Subwoofer... Και τώρα που εφεδιάστηκα τα δίνω για να πάρω τίποτα άλλο.

Φυσικά και θα τα δεις έτσι,αλλά είναι όπως στα περιγράφω,στο κουτί και τα πάντα αχρησιμοποίητα μόνο το Subwoofer έχει ανάψει μια φορά αν αυτό μετράει...

Δικά σου στα 250,ότι ώρα θες στείλε πμ να το κανονίσουμε. -bye-

Βεβαίως,τα έχω ακόμα.

Αν τα θες για σίγουρα όμως θα σου απαντήσω αύριο γιατί έχω κανονίσει να επικοινωνήσω με τον Βαγγέλη από πάνω να δω αν τα θέλει τελικά.:ernaehrung004:

Επίσης ενημερώνω ότι λόγο επανειλημμένων προσπαθειών εξαπάτησης τα ηχεία θα δωθούν μόνο σε εμπιστεύσιμα και γνωστά ενδιαφερόμενα μέλη που προσφέρουν στο forum με σκληρή δουλειά και όρεξη,και δεν έχουν 70 posts μόνο για να βάλουν 2 σελίδες αγγελίες,ή μόλις κάνανε εγγραφή.

Εάν μου πει κάποιος να τα στείλω στην άκρη του κόσμου όπως στον βόλο και να κανονίσουμε την πληρωμή με κάποια τραπεζική συναλλαγή όταν τα χρησιμοποιήσει κάποιες μέρες και δει ότι λειτουργούν,ή αν ζητήσει να του στείλω κάποια απόδειξη και μετά να το κανονίσουμε,τον πληροφορώ ότι τον χρόνο του θα χάσει.

Η νοημοσύνη μου δεν εξαπατάται από τέτοιους "επιτήδειους".

Πάντα να προσέχετε με ποιόν κάνετε συναλλαγές και πάντα χέρι με χέρι σε ελεγχόμενο χώρο.

Ευχαριστώ.

Φιλε Johnson εχεις δικιο αλλα εν μερει δεν ειμαστε ολοι ετσι οπως τα γραφεις..

Ολοι μας εξαλλου κ ισως κ εσυ θα θελαμε μια ειδους διευκολυνση ειτε εξυπηρετηση ειτε χρηματικη ειτε κατι αλλο.
Μαλλον επεσες σε περιπτωση...

Επίσης ενημερώνω ότι λόγο επανειλημμένων προσπαθειών εξαπάτησης τα ηχεία θα δωθούν μόνο σε εμπιστεύσιμα και γνωστά ενδιαφερόμενα μέλη που προσφέρουν στο forum με σκληρή δουλειά και όρεξη,και δεν έχουν 70 posts μόνο για να βάλουν 2 σελίδες αγγελίες,ή μόλις κάνανε εγγραφή.

Εάν μου πει κάποιος να τα στείλω στην άκρη του κόσμου όπως στον βόλο και να κανονίσουμε την πληρωμή με κάποια τραπεζική συναλλαγή όταν τα χρησιμοποιήσει κάποιες μέρες και δει ότι λειτουργούν,ή αν ζητήσει να του στείλω κάποια απόδειξη και μετά να το κανονίσουμε,τον πληροφορώ ότι τον χρόνο του θα χάσει.

Η νοημοσύνη μου δεν εξαπατάται από τέτοιους "επιτήδειους".

Πάντα να προσέχετε με ποιόν κάνετε συναλλαγές και πάντα χέρι με χέρι σε ελεγχόμενο χώρο.

Ευχαριστώ.

Φίλε πωλητή σε βλέπω πολύ απόλυτο. Για σκέψου λίγο και την πλευρά του αγοραστή που βρίσκεται μακρυά. Εσύ του ζητάς να σου προπληρώσει- εξοφλήσει ένα μεταχειρισμένο προιόν χωρίς καμμία εξασφάλιση ότι το προιόν θα είναι όπως το περιγράφεις . Του ζητάς δηλαδή να εμπιστευθεί εσένα χωρίς ποτέ να σε έχει δει ή να σε ξέρει. Παντα αυτές οι συναλλαγές εμπεριέχουν κάποιο ποσοστό ρίσκου το οποίο ιδανικά πρεπει να μοιράζεται . Αν τώρα δεν θες να πάρεις το ρίσκο που σου αναλογεί, απλώς δήλωσε ότι το πουλάς μόνο με χερι-χέρι συναλλαγή χωρίς πολλά λόγια και τέλος. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός σε νέα μέλη ή άτομα που δεν είχαν την "ευτυχία" να μένουν στην πόλη σου (όπου και αν έιναι αυτό).
ΥΓ1 και εγώ μένω σε μια "άκρη του κοσμου" = Κρήτη και έχω κανει μια χαρά συναλλαγές μέσω αγγελιών του φόρουμ
ΥΓ2 πληροφοριακά δεν με ενδιέφερε ποτέ το συγκεκριμένο προιόν

Και οι επαρχιώτες έχουν ψυχή...:2thumb22sup:

Εντάξει, κάποια εξαίρεση θα ήταν. Ας επανέλθουμε παρακαλώ...:ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας αλλά προς θεού δεν αναφέρομαι σε άτομα που δεν μένουν στην πόλη μου,μην παρεξηγιόμαστε.
Μιλάω για άτομα που θεωρούν ότι είναι έξυπνοι και εμείς χαζοί ενώ η βρώμα της κομπίνας τους αναδύεται χιλιόμετρα μακριά και ξέρουμε απ'την αρχή τι ζητάνε.

Εφόσον όμως δεν ξέρει κάποιος τι έχει παιχτεί θα σας παρακαλούσα να μην βγάζετε κάποιο συμπέρασμα χωρίς να ξέρετε και τις δυό μεριές.

Για να 'μαστε σίγουροι κάνω συναλλαγές μόνο χέρι με χέρι για να ξέρω και εγώ ότι θα τον δω τον άλλον και θα με πληρώσει,και να είναι σίγουρος ο άλλος ότι δεν θα του στείλω πέτρες μέσα στο κουτί... Είναι δίκαιο πιστεύω...

Ακόμα και αν έστελνα κάποιο πράμα σε άλλο μέρος ποτέ πάντως δεν θα το έκανα (και ελπίζω ΚΑΙ εσείς) σε έναν που σου λέει θα τα στείλεις σε ένα σπίτι που ναι μεν δικό αλλά δεν μένει εκεί οπότε ίσως αργήσει να τα πάρει και να μου το πει,έχασε το κινητό πρόσφατα και δεν έχει σταθερό,και την πληρωμή μετά από καμιά βδομάδα χρήση επικοινωνεί αυτός για το πως θα γίνει.

Τέλος πάντων... Καλύτερα να γυρίσει η αγγελία σε κανονικούς ρυθμούς.:ernaehrung004:

Last edited:
ένα σχόλιο πρίν γυρίσει:

Με τα ebay standards περι δημοπρασιών και πωλήσεων, ο πωλητής εξασφαλίζει το πόσο και μετά αποστέλλεται το προϊόν. Φυσικά εκεί ο πωλητής έχει κριθεί απο τις συναλλαγές του και ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Εκτός αυτού υπάρχει και η προστασία αγοραστών του ίδιου ebay.

Στην περίπτωση του forum, δεν υπάρχει α) καμία προστασία β)κανένα rank αξιοπιστίας μελων εκτός απο την παρουσία του στο forum.

Οπότε μην βιαστείτε να κρίνεται τον φιλο Johnson για την επιλογή του αυτή, και εσείς στην θέση του παρόμοιες σκάψεις θα κάνατε. Φυσικά επειδή υπήρχε μια υπόνοια δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας αφού τα προβλήματα με τις αγοροπωλησίες ειδικά στο forum μας είναι ελάχιστα έως μηδαμινά ,μαρτυρώντας την αξιοπιστία των μελων.

καλή τύχη στην πώληση.

φιλε μου θεσσαλονικη τα στελνεις;
δεν ειδα αν υπαρχει αποδειξη αγορας;
ενδιαφερομαι πραγματικα

Θα μπορούσα να έστελνα πόρτα-πόρτα με αντικαταβολή.

Το θέμα είναι πόσο θα μας πάρει ο Courier...

Απόδειξη όπως καταλαβαίνεις στην κατάσταση που είμαστε... Υπήρχε αλλά δεν υπάρχει πλέον...

Αν θες στείλε ένα πμ να τα πούμε.

Γιατί δεν λαμβάνω πμ;:ADFADF1:

Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από γνωστό,σήμερα θα ρθει να κάτσουμε θα ενημερώσω για την συνέχεια.:Banane0:

Eνδιαφερομαι και εγω, για αμεση αγορα. Στο χωρο σου/χωρο μου με μετρητα, μεσα στη βδομαδα.Αμα δεν τα δωσεις καπου αλλου φυσικα.Χωρις...ιχνος εξαπατησης. Μενω Βορεια Προαστεια, Αθηνα.Ευχαριστω.

ΥΓ.Δεν μπορω να σου στειλω πμ!!!

Για τους ενδιαφερόμενους θα ενημερώσω το απόγευμα.:ernaehrung004:
Όσο για τα πμ το πρόσεξα και εγώ,πάτησα να στείλω στον εαυτό μου και λέει "Johnson has chosen not to receive private messages"

Τι είναι αυτό τώρα πάλι; Δεν θυμάμαι να έχω κάνει τίποτα...:7SFGSFG:

Edit: Άκυρο το έφτιαξα,ήταν η μεσαία επιλογή!
http://i46.tinypic.com/2zpo8jk.png

Last edited:
Τελικά τα πήρε ο γνωστός,ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και φυσικά το Forum για την φιλοξενία.:ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.