Logitech Z5500 5.1 Αγορά από κίνα

karditsa1

New member
1 October 2014
5
Καλησπέρα και πάλι στην παρέα!
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα...
Ψάχνοντας για κάτι αγορές από κίνα έπεσε το μάτι μου στο Logitech Z5500 και ιδικά στην τιμή που το δίνει το aliexpress και συγκεκριμένα εδώ http://www.aliexpress.com/wholesale...d=SB_20141220145831&SearchText=Logitech+Z5500 και έχω μπερδευτεί αρκετά...
Είναι παλιό μοντέλο βέβαια αλλά αυτό δεν με απασχολεί.
Στην Ελλάδα διαπίστωσα πως η τιμή του ήτανε κοντά στα 300 ευρό και τώρα το έχουν τα pablic με 50 ευρό σχεδόν http://www.public.gr/product/sound-and-vision/hxeia/ixeia-5-1/speakers-logitech-z-5500/prod115063/
Και να μην ξεχάσω να σας πως στο ebay το βρίσκω διάφορες τιμές τον 200 ευρό και πολλών άλλων...
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και αν ξέρει κανείς τι παίζει με το Aliexpress και αν στέκει η τιμή που το δίνει.

Το Aliexpress δεν έχει paypal, μεγάλο μείον για μένα.
Αν προσέξεις στα χαρακτηριστικά λέει ότι ειναι 69watt συνολικά, τη στιγμή που η Logitech αναφέρει πως ειναι 505watt RMS. Οπότε καταλαβαίνεις πως είναι καραμαϊμού. Είμαι σίγουρος πως ούτε αποκωδικοποιητές θα έχει πάνω. Να ΜΗΝ το πάρεις για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!!

edit: τώρα είδα πως το βάρος του είναι μισό κιλό

Αν κάνεις την παραγγελία κρίνοντας απο την τιμή και το βάρος το πολύ πολύ να παραλάβεις μόνο το ένα ηχειάκι. Όπως είπα και πριν, μακρια......

Last edited:
Καλησπερα και απο μενα!Φιλε μου κωστη εχεις δικιο απλα να προσεξουμε μια παραμετρο.Δεν λεει πουθενα συνολικη ισχυ 69 watt!Απλα λεει για μεγιστη ισχυ (οπου μπορει να λεει για το καθε ηχειο).Αν δεις μεσα στην Logitech λεει οτι το κεντρικο ηχειο ειναι 69 watt και τα υπολοιπα 62 watt.Μισο κιλο δεν μπορει να ειναι ολο το συστημα,κανονικα ζυγιζει 26 κιλα.Απο τις διαστασεις δεματος αμα ειναι ολα τσιμα τσιμα ισως χωραγανε σε 30χ30χ30.
Στα public μην κοιτας τις τιμες σε εξαντλημενα πραματα που δεν ξαναφερνουν γιατι τις εχουν επειτηδες χαμηλα για παραπλανηση του καταναλωτη.Το ιδιο ειχα προσεξει και εγω με μια τηλεοραση.
Οποτε μηπως μιλαμε για ενα κομματι?Για ενα ηχειο?
Ο πωλητης δεν εχει ουτε 10 βαθμολογιες (Detailed Seller Ratings information is unavailable when there're less than 10 ratings).
Οποτε δεν ισχυει ολο το συστημα σε αυτη την τιμη και το κανει καθαρα για να κλεψει κοσμο.
Εχει γινει και στο ebay και μαλιστα ενα παλικαρι απο εδω μεσα αγορασε ενα media player με 12 ευρω που κανονικα κοστιζει 140 ευρω και περιμενει.Το αγορασε πριν ενα μηνα τωρα λογικα θα περιμενει μεχρι μετα τις γιορτες αλλα του ειπαμε τσαμπα περιμενει.
Οταν αυτα τα ηχεια εχουν 300 ευρω παντου παει να πει οτι οι εμποροι τα εχουν αγορασει γυρω στα 100 ευρω.Στην Logitech εχει κοστισει για κατασκευες και τα παντα 25-30 ευρω.Οποτε τα συμπαιρασματα δικα σου!

Απλα too good to be true. Θα σου προτεινα να μην ασχοληθείς καν, η πρόκειται για τρελή μαιμού η αλλιώς για 1 (ΕΝΑ) ηχείο απο το σύστημα. Σε 30χ30χ30 δεν χωράει ούτε το sub απο τα αυθεντικά Z5500.

Τα αυθεντικά ειναι σε συσκευασία 68*50*41 και ζυγίζει 26 κιλα.

4625962439_bf55624e88_z.jpg

http://www.aliexpress.com/item/MINI...NDROID-4-4-KITKAT-4K-IPTV-TV/32250774868.html
Αυτο που σου ελεγα φιλε μου.Ο πωλητης εχει αρχησει τις συναλαγες απο 10 Δεκεμβρη εχει πουλησει πανω απο 700 διαφορα τεμαχια με βαση τα 10 ευρω.Σε οσους δεν πανε τα πραματα και το ψαξουν το aliexpress θα στειλει mail για να επικοινωνησει μαζι του αλλα αυτος δεν θα ειναι πουθενα οποτε δεν θα του καταχωρησει τα λεφτα.Αλλα εκεινοι που δεν θα το ψαξουν το aliexpress θα θεωρησει οτι παρελαβαν τα πραγματα τους οποτε θα του δωσουν τα λεφτα.Η σελιδα σου δινει καποιες μερες να ζητησεις τα λεφτα σου πισω νομιζω απο 30 μεχρι 45 μερες μετα τα χανεις και τα παιρνει ο εμπορος.
Οποτε αμα αυτος ο τυπος κανει εικονικες πωλησεις οπως τωρα και δωσει 1500 πραματα (μεσα σε 10 μερες εχει δωσει 700) 1500 με 10 ευρω μα κανουν 15.000 ευρω αμα ζητησουν οι 1300 τα λεφτα τους απο το σαιτ θα τα παρουν αλλα οι αλλοι 200 που λενε ελα μωρε 10 ευρω ειναι ή περιμενουν και περνανε οι μερες,τοτε ο πωλητης εχει κερδος 2000 ευρω απο το πουθενα.Και στην κινα ειναι πολλα λεφτα.
Εδω αλλο http://www.aliexpress.com/store/pro...ULTRA-HD-3D-SMART-TV/1577024_32250762642.html μισο κιλο βαρος και διαστασεις δεματος 40χ40χ40

Την καλησπέρα μου και πάλι παιδιά...
Αυτό με το βάρος που αναφέρατε και το μέγεθος συσκευασίας το είχα δει και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο είναι σωστό η λάθος σαν πληροφορία κατά την σύνταξή της.
Κανονικά το Aliexpress δεν θα έπρεπε να ελέγχει τέτοιου είδους προμηθευτές και προϊόντα και να τα απορρίπτει από την σελίδα τους? Μιλάμε για καθαρή απάτη...
Ευχαριστώ όλους σας για της άμεσες απαντήσεις σας και την βοήθειά σας!

Ρε παιδιά εγώ ήξερα ότι ακρίβυναν
Να και ένα σχόλιο που το αποδεικνύει:

" ευτιχος εγω τα ειχα παρει πριν..τουλαχιστον 4-5 χρονια απτο eshop καπου 250-270ευρο αν θυμαμαι καλα!! και ακομα κ μετα απο τοσα χρονια αντι να πεσει η τιμη, ανεβηκε!! καθολου τυχαιο! "