logitech z5500 coaxial εισοδο ξεκολησε! :(

predatorGR

Established Member
20 June 2011
292
εστησα την νεα μου tv σημερα και πανω στα μερεμετια τραβηξα λιγο πιο αποτομα απο οσο θα επρεπε το μονοαξωνικο coaxial καλωδιο που πηγαινε απο το Pc στο logitech 5500 με αποτελεσμα να ξεκολησει η υποδοχη απο την πλακετα.
υπαρχει λετε περιπτωση να φτιαχτει με ηλεκτροσυγκοληση?
αν οχι υπαρχει περιπτωση για σχετικα φτηνο ανταλακτικο?

εστησα την νεα μου tv σημερα και πανω στα μερεμετια τραβηξα λιγο πιο αποτομα απο οσο θα επρεπε το μονοαξωνικο coaxial καλωδιο που πηγαινε απο το Pc στο logitech 5500 με αποτελεσμα να ξεκολησει η υποδοχη απο την πλακετα.
υπαρχει λετε περιπτωση να φτιαχτει με ηλεκτροσυγκοληση?
αν οχι υπαρχει περιπτωση για σχετικα φτηνο ανταλακτικο?

Μην αγχωνεσε προμηθευσου ενα φθηνο κολλητηρι των 10 απο ενα καταστημα ηλεκτρονικου εξοπλισμου της περιοχης σου και ξανακολλα τις επαφές παρατήρησε άν εχει τραυματιστει και κάποιος χαλκινος δρομος της διαδρομης που καταληγει στο ομοαξωνικο και προσθεσε ενα μικρο καλώδιο σε περιπτωση που εχει ξηλώθει καποιο μικρο τμημα.Δες και τα ξαναλέμε

ολα οκ πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και μου βαλαν ενα καινουργιο βησμα πανω.
παιζει κανονικα, το μονο που παρατηρησα ειναι οτι καθε 5-6 λεπτα κανει μια μικρη διακοπη.

ολα οκ πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και μου βαλαν ενα καινουργιο βησμα πανω.
παιζει κανονικα, το μονο που παρατηρησα ειναι οτι καθε 5-6 λεπτα κανει μια μικρη διακοπη.

Τωρα αυτό πάλι θέλει ψάξιμο παράξενο γιατι το προκαλεί ,πάντως έλενξε και το τροφοδοτικο σου και άμα μπορεις μετρησε το με το πολυμετρο για τις τάσεις εισοδου -εξοδου (παίρνει και δείνει σωστα αυτές;),άμα δεν μπορείς απευθήνσου στο κατάστημα που σε εξυπηρετήσανε τελευταία.

απιστευτο αλλα αληθινο! παρατηρησα οτι την διακοπη την κανει οταν αναβω καποιο φως στο σπιτι. πχ αμα αναψω το φως στο σαλονι κανει τη διακοπη! αμα κλεισω το φως παλι κλπ.
ΜΟΝΟ οταν ειναι ενεργη η coaxial εισοδο το κανει αυτο!
wtf???

Last edited:
πωω τι μου θυμισες..μου το κανε και εμενα αυτο παλια ο cav-a8 που ειχα.!!μονο σε coaxial συνδεση!δεν ξερω σε τι οφειλεται!