Λόγω πώλησης του iPhone μου πως το κανω ολικο reset? - Ερωτήσεις

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,071
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλημερα. 2 Ερωτησουλες:

1.Εχω ενα iPhone 3GS το οποιο το δινω σε ενα συγγενικο προσωπο.
Με ποιον τροπο το κανω πληρες Reset (σαν να το χρησιμοποιω για πρωτη φορα) ωστε να το παρει ο συγγενης μου και να το σεταρει απο την αρχη?
Εννοειται θα του δημιουργησω ενα Account δικο του στo iTunes με την πιστωτικη του κ.τ.λ

2.Εαν δεν το δωσω και το κρατησω για την γυναικα μου , γινεται εγω να εχω π.χ ενα iPhone δικο μου και η γυναικα μου το δικο της με διαφορετικο Account στο iTunes αλλα στον ιδιο υπολογιστη?
Δεν υπαρχει αλλο PC στο σπιτι.

Ευχαριστω!

Για να το επαναφερεις θα το κουμπωσεις στο itunes και θα το κανεις "restore" απο το κεντρικο menu εκει που βλεπεις το τηλ σε φωτογραφια παρακατω εχει κουμπι

στο myphone.gr ειχα διαβασει εναν οδηγο για πηρες ρεσετ και ελεγαν οι το ρεστορε δε σβηνει τα παντα
αφορουσε ακριβως αυτο . τι να κανετε πριν πουλησετε το iphone

για τον απλο χρηστη τα σβηνει

αλλα πληρης διαγραφη

Παιδια καλημερα , καλο μηνα & καλη εβδομαδα.
Τα φωτα σας παρακαλω:
Μετα απο συμβιωση με το PC μου γυρω στα 7,5 ετη με Windows Xp αλλαξα και πηγα σε Windows 7.
Ολα καλα αλλα οπως καταλαβαινετε ολα σβηστηκαν στο PC.
Εγκατεστησα λοιπον το Office ξανα,το iTunes και ολα τα συναφη!
Συνδεοντας το τηλεφωνο με το Itunes δεν μπορω με τιποτα να πετυχω 2 πραγματα και ας τα εκανα πριν με μεγαλη ανεση.Τωρα τιποτα!
Αυτα τα 2 ειναι:

1.Να περασω τα τηλεφωνα μου οπως ειναι τακτοποιημενα απο το iPhone στο Outlook που οπως σας ειπα πριν λογω Format ολα χαθηκαν.Οτι και να εχω κανει δεν το εχω καταφερει!

2.Οταν προσπαθησα να συγχρονισω το τηλεφωνο μου ξανα με το iTunes ωστε να τα εχω και εκει τα Apps , τα εικονιδια τους και τα λοιπα τακτοποιημενα οπως πριν , εκει εγινε ο μεγας χαμος....τα apps βγηκαν απο τα Folders που τα ειχα ωραια ομαδοποιησει,οι φωτο πανε και τα τραγουδια επισης.
Ευτυχως εκανα μια επαναφορα μεσω του iCloud μεσω του τηλεφωνου χωρις το pc και ευτυχως επαφες - εικονιδια - ρυθμισεις επανηλθαν.Με τα παραπανω τωρα τι να κανω?