ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

tom6

New member
28 August 2006
84
Στις 22/5 ο route66 ανοιξε thread
route66
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

--------------------------------------------------------------------------
''Σε λιγες μερες επειδη ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια θα σας δημοσιοποιησω μια απιστευτη ιστορια μιας ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και την οδυσσεια που περασα (φτανει στο τελος της ελπιζω) για να μαθουν ολα τα μελη του φορουμ πως φερονται στους ελληνες καταναλωτες οι μεγαλες εταιρειες που πουλανε τα προιοντα τους και ΚΥΡΙΩΣ το after sale support. Πραγματικα επειδη εχω τα στοιχεια στα χερια μου και καποια εκλεκτα μελη του φορουμ την ξερουν την περιπτωση το κανω για να δειτε τι σημαινει εξιδεικευμενο service και την αντιμετωπιση που ειχα. Κατανοηστε οτι δεν μπορω να το αναφερω αμεσως τωρα γιατι ειναι ακομα σε εξελιξη αλλα σε λιγες μερες σας υποσχομαι οτι θα το κανω και πραγματικα θα εκπλαγειτε απο την ολη διαδικασια. Η συνεχεια σε λιγες μερες που ελπιζω να τελειωσουν ολα. ''

Aρκετα μελη του Forum εξεφρασαν την συμπαρασταση τους και την κατανοηση τους και περιμεναν την συνεχεια που δεν ερχοταν ..............οσπου ο akren αλλιευσε το παρακατω ποστ απο αλλο thread που ειχε ανοιξει ο route66 2 μερες μετα το πρωτο
---Originally Posted by route66
''Η αποσταση ειναι γυρω στα 3.5 με 4 μετρα μια χαρα εβλεπα και με την προηγουμενη δεν κουραζονταν τα ματια μου.

Θελω να ευχαριστησω και δημοσια τον Μανωλη Καστρουνη και τον Νασο Μανιατη για τις πολυτιμες συμβουλες τους και την ανεκτικοτητα που εδειξαν (κυριως ο Μανωλης). Οσο για το αλλο thread που ειχα ανοιξει για την δημοσιοποιηση της περιπετειας μου λογοι ηθικοι και προσωπικοι που εχουν να κανουν με το εργασιακο μου περιβαλλον, και ανθρωπους που ερχομαι σε επαφη μαζι τους συχνα, απο τον χωρο που εχει αμεση σχεση με εικονα και ηχο ,και βοηθησαν στην αντικατασταση της προηγουμενης .δεν μου επιτρεπεται να συνεχισω το θεμα περαιτερω γιατι θα εκτεθουν και για λογους προσωπικης ευαισθησιας τελειωνω εδω την ιστορια.''-------------------------------------------------------- Πολλα μελη του forum αισθανθηκαν μια γευση κοροίδιας και το εξεφρασαν με ειρωνικα σχολια κυριως ,αναμεσα τους και εγω. Τοτε ευαισθητοποιηθηκε ο route66 και εγραψε
''ΘΑ ηθελα να παρακαλεσω καποια μελη του φορουμ να μην κανουν δηλωσεις εντυπωσιασμου ουτε εξυπνακιστικα σχολια , με ειρωνευτικες αιχμες γιατι αφενος δεν ξερετε τους λογους, και αφετερου εφοσον το φορουμ σας δινει το βημα να εκφρασετε την αποψη σας, να το κανετε με σεβασμο στα αλλα μελη και να μην απαξιωνετε την αποφαση μου αυτη. Ελεος δηλ. πως βιαζετε τοσο βιαστικα συμπερασματα για καποιον που δεν ξερετε προσωπικα και που ΤΟΛΜΗΣΑ τελικα να μην την δημοσιοπησω. Αφηστε λοιπον σε μενα να κρινω εγω αν εκανα καλα η οχι και στην τελικη ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου μετα απο σκεψη για πολυ σοβαρους λογους να μην το κανω. Αυτα και λυπαμαι που καποιοι εδω μεσα σκεφτονται τοσο στενομυαλα. Σας παρακαλω να κλεισει εδω το θεμα. ΤΕΛΟΣ ''
Στη συνεχεια ο εκ των διαχειριστων κ Μανιατης λογω της σύνεχισης των σχολιων οπως ειπε κλειδωσε το thread

Θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης
Με κατεπληξε τουλαχιστον αυτη η εξελιξη. Ηταν νομιζω αδικαιολογητη και αναιτιολογητη και ερχεται σε αντιθεση με το ηθος και το υφος των μελων του Forum αλλα κυριως των διαχειριστων του.
Παραβιαστηκε νομιζω η δυνατοτητα για την ισοτιμη συμμετοχη και εκφραση των αποψεων των μελων του Forum
Η ειρωνεια χωρις υβρεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραδεκτος τροπος, ιδιαιτερα οταν προκαλειται απο συμπεριφορες ''εργω υβριστικες'

Νομιζω οτι εφοσον ο ιδιος ο συντακτης της καταγγελιας εκανε πισω (προφανως επειδη εκλεισε το θεμα η αντιπροσωπια δινοντας τα λεφτα του πισω) δεν προκειται για λογοκρισια.

Ισως απλως να βιαστηκε , η επειδη απειλησε να μιλησει να εγιναν τα αιτηματα του δεκτα.

πιο σωστος ειναι ο τιτλος AVClub γιατι το Avforum παραπεμπει στο αγγλικο φορουμ.

Νομιζω οτι ηταν μια ασχημη στιγμη του φορουμ (αλλη μια εζησα προσφατα με το μελος που εμπαινε και χαρακτηριζε χωρις κυρωσεις οντας διαχειριστης αλλου φορουμ) αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι..
Αλλωστε κανεις δεν μας υποχρεωνει να ειμαστε εδω,οποτε ειτε νιωθεις ασχημα ειτε αδικημενος(οπως εγω) ειτε φιμωμενος απλα συνεχιζεις την εντος του φορουμ "ζωη" σου προσποιουμενος οτι ολα ειναι οκ...
Αλλωστε τα καλα ειναι περισσοτερα απο τα κακα και αυτο το καταλαβαινεις απο τα pms που παιρνεις,τις γνωριμιες που κανεις και την επικοινωνια που αναπτυσσεις με συγκεκριμενα μελη.

Η θεση μου λοιπον ως προς την εξελιξη του θεματος που αναφερεις ειναι οτι ηταν μια ακομη κακη στιγμη του φορουμ σαν συνολο(καταρχην του μελους που ανοιξε το νημα και δεν τολμησε να συνεχισει,των διαχειριστων που κλειδωσαν το θεμα αφου ετσι αποφασισαν και τελος ολων ημων που σπευσαμε να καυτηριασουμε η καποιοι να ειρωνευτουν)

Μια κακη στιγμη που πρεπει να την αφησουμε πισω.

Νομίζω πως το παρών νήμα έπρεπε να ανοιχτεί στην κατηγορία Προτάσεις/Ανακοινώσεις/Ερωτήσεις. Επίσης θα διαφωνήσω με την άποψη "Η ειρωνεια χωρις υβρεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραδεκτος τροπος". Κατά την γνώμη μου οποιαδήποτε είδους ειρωνεία κατευθύνεται σε άλλα μέλη δεν έχει θέση στο φόρουμ.

Η άποψη μου για το νήμα που κλειδώθηκε είναι πως έπρεπε να διαγραφεί με το που ανοίχτηκε. Θεωρώ πως νήμα με προγραμματικές δηλώσεις για μελλοντική καταγγελία δεν έχει λόγο ύπαρξης και το μόνο που αφήνει είναι σύννεφα. Από την στιγμή που τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν θεωρώ το κλείδωμα λογική κατάληξη.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι επιτέθηκαν σε ένα μέλος επειδή θέλησε να μοιραστεί μια εμπειρία του και στη συνέχεια για δικούς του λόγους άλλαξε γνώμη και το κράτησε για τον εαυτό του.
Κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

καταρχην του μελους που ανοιξε το νημα και δεν τολμησε να συνεχισει,των διαχειριστων που κλειδωσαν το θεμα αφου ετσι αποφασισαν

Μια κακη στιγμη που πρεπει να την αφησουμε πισω.

τι εγινε εκεινες τις δυο ημερες?
διοτι τα πριν και τα μετα,ειδικα μετα την ευτυχη καταληξη του θεματος οπως φαινεται με χαροποιουν αλλα δεν γουσταρω να με χρησιποιουν σαν οργανο πιεσης για να κανει καποιος την δουλεια του,εμενα προσωπικα και ολα τα αλλα μελη του avclub.
θελω να πιστευω οτι ηταν μια κακη στιγμη και τιποτα παραπανω αλλα αναγνωριζω στον φιλο μας να κανει οτι εκεινος νομιζει στο δικο του thread.

Re: Απάντηση: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

Νομιζω οτι εφοσον ο ιδιος ο συντακτης της καταγγελιας εκανε πισω (προφανως επειδη εκλεισε το θεμα η αντιπροσωπια δινοντας τα λεφτα του πισω) δεν προκειται για λογοκρισια.

Ισως απλως να βιαστηκε , η επειδη απειλησε να μιλησει να εγιναν τα αιτηματα τοκριου δεκτα.

Mα δεν λογοκριθηκε ο συντακτης της ''καταγγελιας'' Γιαννη αλλα ολοι οι υ πολοιποι που το ριξαμε στη πλακα οταν καταλαβαμε με τι ασχολουμασταν οι μ@λ@κες[εμενα βριζω επιτρεπεται]

τι εγινε εκεινες τις δυο ημερες?
διοτι τα πριν και τα μετα,ειδικα μετα την ευτυχη καταληξη του θεματος οπως φαινεται με χαροποιουν αλλα δεν γουσταρω να με χρησιποιουν σαν οργανο πιεσης για να κανει καποιος την δουλεια του,εμενα προσωπικα και ολα τα αλλα μελη του avclub.
θελω να πιστευω οτι ηταν μια κακη στιγμη και τιποτα παραπανω αλλα αναγνωριζω στον φιλο μας να κανει οτι εκεινος νομιζει στο δικο του thread.

Τι όργανο πίεσης βρε συ;
Σιγά τα λάχανα!
Εγώ θυμάμαι μια άλλη περίπτωση,που κάποιος έλεγε οτι την είχε πατήσει από κάποιο μαγαζί πολύ άσχημα, αλλά δεν έλεγε το όνομα του μαγαζιού να προσέχουμε μήπως πάθουμε τα ίδια παρ ´όλες τις πιέσεις που δέχτηκε.
Εκείνο ήταν καλύτερο;

Last edited:
οπως ειχα ποσταρει και στο νημα εκεινο Κωστα:

"πολυ hype και οπως παντα μετα απο αυτο ερχεται η απογοητευση"

το νημα ανοιχτηκε,ο θορυβος εγινε,η δουλεια τελειωσε,το νημα εκλεισε.

Αντί να ασχολείστε με κάποιον που δεν έκανε κάποια καταγγελία, δεν ασχολείστε με τον (ή την :p) druuna που ο καημένος έκανε καταγγελία για το service ενός καταστήματος και αντί να δει μηνύματα συμπαράστασης, είδε μηνύματα που υποστήριζαν το κατάστημα και τις δικαιολογίες που του είπαν (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27161)!!!
Συμπαρασταθείτε σ' αυτούς που κάνουν καταγγελίες, για να έχουν και κάνα λόγο και άλλοι να κάνουν κάποια καταγγελία. ;)

Εγώ θυμάμαι μια άλλη περίπτωση,που κάποιος έλεγε οτι την είχε πατήσει από κάποιο μαγαζί πολύ άσχημα, αλλά δεν έλεγε το όνομα του μαγαζιού να προσέχουμε μήπως πάθουμε τα ίδια παρ ´όλες τις πιέσεις που δέχτηκε.
Εκείνο ήταν καλύτερο;

εδω ακριβως ειναι το θεμα:δεν ξερουμε καν περι τινος προκειται.
ολοι μας υποθετουμε π.χ οτι ειναι ενα μαγαζι,ειναι ομως?
εγω τουλαχιστον αυτο υπεθεσα στην αρχη, απο εκει και περα ομως ο καθενας οτι θελει βαζει με το μυαλο του,ετσι οπως πηγε το πραγμα.
ειμαστε και Ελληνες βλεπεις......
τεσπα...ας παει στην ευχη και ας ασχοληθουμε με τα πραγματα που μας αρεσουν δηλ το αντικειμενο του avclub φορουμ.

Εγω παντως δεν αισθανθηκα σαν μεσο πιεσης.Αντιθετως ειχα παρει την κοκα κολα μου , τα ποπ κορν..αλλα το εργο δυστυχως αναβληθηκε.Κριμα γιατι τετοια εργα εχουν τζερτζελε...Ετσι μου ερχεται να απαιτησω απο το μελος να το ξαναβαλει στα προσεχως..!! Που μας αφηνεις κυριε ετσι..τωρα θα περιμενουμε την χειμερινη προβολη ? :flipout:

Το παιδι εκανε πισω υποθετω για δικους του λογους.Οπως ειπωθηκε.Μπορει τελικα να το ξανασκεφτηκε ,να λυθηκε το προβλημα του η δεν ξερω εγω τι αλλο.Ακομα και ετσι λυθηκε το προβλημα ενος ανθρωπου.Αν πραγματι και μονο η αναφορα μεσω του avclub εχει τη δυναμη αυτη εγω χαιρομαι.Εμεις δεν παθαμε τιποτα..Αυτα.

Αυτα απο το αρχικο μηνυμα..τωρα τον τιτλο ''λογοκρισια'' κλπ δεν τον πολυκαταλαβα αλλα δεν με νοιαζει κιολας.

...Ετσι μου ερχεται να απαιτησω απο το μελος να το ξαναβαλει στα προσεχως..!! Που μας αφηνεις κυριε ετσι..

.....:flipout::flipout::flipout::flipout:

ουτε και εγω,βασικα δεν καταλαβα τιποτα,μονο υποθεσεις κανω, απλα ετσι καταλαβα οτι προσπαθησε να γινει.

γι αυτο γινονται οι δημοσιοποιησεις ,για να λυθουν καποια προβληματα που εχουμε,αλλοιως γιατι να το κανεις?

τελος απο εμενα.

Εαν επραξαν καλως οι διαχειριστες η οχι ας το κρινει ο καθενας μας. Προσωπικα καλα εκαναν και το κλειδωσαν, κατα την γνωμη μου αν δεν το εκαναν εκεινοι θα το ζηταγα εγω.
Επειδη εχουν πεσει οι τονοι, μετα το αρχικο thread θελω να τονισω οτι οντως υπηρχαν σοβαροι λογοι που δεν "δημοσιοποιησα" το γεγονος, ομως ΟΠΟΙΟΣ θελει μπορει να μου στειλει PM αν θελει να μαθει περισσοτερα.
Τhoma, Rivers, Manos, ευχαριστω.

Τοm 6
"Η ειρωνεια χωρις υβρεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραδεκτος τροπος, ιδιαιτερα οταν προκαλειται απο συμπεριφορες ''εργω υβριστικες" Μπορεις να γινεις πιο σαφης ειτε με PM ειτε οχι;
Σε ευχαριστω παραλα αυτα που ξανανοιξες το thread ισως μερικα πραγματα να μπουν στην θεση τους.

PS.
Mετα απο ολα αυτα, ασχετα με την καταληξη της ιστοριας, ευχομαι να απολαμβανω και παλι τις ταινιες μου στο καινουργιο πανελ μου που επειτα απο πολυ σκεψη και αλλαγες ΚΑΤΕΛΗΞΑ τελικα στην SONY 52W4000.Περιμενω καποιες εκρεμμοτητες ακομα να τακτοποιηθουν και αν ολα πανε καλα την αλλη εβδομαδα θα την εχω σπιτι.

Το παιδι εκανε πισω υποθετω για δικους του λογους.Οπως ειπωθηκε.Μπορει τελικα να το ξανασκεφτηκε ,να λυθηκε το προβλημα του η δεν ξερω εγω τι αλλο.Ακομα και ετσι λυθηκε το προβλημα ενος ανθρωπου.Αν πραγματι και μονο η αναφορα μεσω του avclub εχει τη δυναμη αυτη εγω χαιρομαι.Εμεις δεν παθαμε τιποτα..Αυτα.

μηπως, λεω μηπως αντι να μας γραψει
και να μας αφησει να περιμενουμε την συνεχεια ως μακακες,
επρεπε να γραψει ενα διγραμμο
-Παιδια σας ευχαριστω
το ζητημα τελειωσε;

Παντως αν το ξεκινησε για να πιεσει το καταστημα και να πετυχει το σκοπο του μπραβο του! Αν το καταφερε σημαινει οτι το φορουμ εχει δυναμη και οτι ειναι ενας καλος τροπος να πιεζουμε τα καταστηματα οταν δεν ειναι ενταξει απεναντι στους πελατες τους. Μηπως ετσι συμμορφωθουν οι μη επαγγελματιες και αλλαξουν προσωπο. Το να κατακρινουμε αμεσως καποιον δεν ειναι σωστο, αλλα τουλαχιστον να κρατησουμε τα θετικα της υποθεσης: Τη δυναμη του φορουμ και την ικανοποιηση του καταναλωτη. Οσον αφορα το Thread αφου πλεον δεν χρησιμευει σε κατι δεν νομιζω κανεις να εχει προβλημα αν διαγραφει κιολας.

Re: Απάντηση: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

Παντως αν το ξεκινησε για να πιεσει το καταστημα και να πετυχει το σκοπο του μπραβο του! Αν το καταφερε σημαινει οτι το φορουμ εχει δυναμη και οτι ειναι ενας καλος τροπος να πιεζουμε τα καταστηματα οταν δεν ειναι ενταξει απεναντι στους πελατες τους. Μηπως ετσι συμμορφωθουν οι μη επαγγελματιες και αλλαξουν προσωπο. Το να κατακρινουμε αμεσως καποιον δεν ειναι σωστο, αλλα τουλαχιστον να κρατησουμε τα θετικα της υποθεσης: Τη δυναμη του φορουμ και την ικανοποιηση του καταναλωτη. Οσον αφορα το Thread αφου πλεον δεν χρησιμευει σε κατι δεν νομιζω κανεις να εχει προβλημα αν διαγραφει κιολας.

+++++++++!!!!!!!:drummer: