Look Who's Talking Now

Αυτή πάντως τους τρώει λάχανο!

Με το που τελείωσε το Πολυτεχνείο να διοριστεί, στα 25 της, κατευθείαν ...Νομάρχης! Μα τόσο άξια κοπέλα!

αυτό το βιογραφικό μόνο σαν χιούμορ μπορώ να το δεχτώ......
"Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και Χωροταξία. Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός στον κατασκευαστικό κλάδο και εκπόνησε μια σειρά μελέτες για την πόλη."

μα καλά, πότε πρόλαβε ????

αυτό το βιογραφικό μόνο σαν χιούμορ μπορώ να το δεχτώ......
"Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και Χωροταξία. Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός στον κατασκευαστικό κλάδο και εκπόνησε μια σειρά μελέτες για την πόλη."

μα καλά, πότε πρόλαβε ????

Την κουφάλα! Αυτός φταίει που εγώ δεν πήγα πενταήμερη!!! Όταν ήμασταν στην Β Λυκείου στο ΕΠΛ Ν. Φιλαδέλφειας, τα δικά μας φυντάνια είχαν πλακωθεί στην πενταήμερη με τα φυντάνια του ΕΠΛ Αμπελοκήπων, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην πραγματοποιηθούν κανονικές πενταήμερες εκδρομές!!!

Όσο για το πότε πρόλαβε να κάνει τις μελέτες, πολύ πολύ εύκολα λέω εγώ, αρκεί να δούλευε σε μελετητικό γραφείο. Ψάξε τώρα να δεις ποιος τον έκανε πρόεδρο του ΣΥΝ, και τι σχέση έχει με τέος πρόεδρο του ΤΕΕ και θα βρεις τη λύση...

Ρε Φώτη σταυρολεξα για δυνατούς λύτες μας βάζεις... Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;

Καλά, κάποιοι απορούν λες και ανακάλυψαν την φωτιά ή τον τροχό.
Με τους περισσότερους πολιτικούς ισχύει το:
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?

Παιδιά ότι και βιογραφικό να χει ο καθένας είναι αδιάφορο πλέον....

Ολοι τους είναι εκεί που είναι γιατί κάποιοι άλλοι ρίχνουν κάτι χαρτάκια με το όνομά τους σε ένα κουτί που λέγεται κάλπη, είτε από συνήθεια, είτε από άγνοια, είτε από συμφέρον....

Έχω ακριβώς την ίδια ηλικία με την κυρία (δηλ. είμαι 46 έτών). http://www.apostolakimilena.gr/apostolaki/server/cv_gr.asp

Δείτε το βιογραφικό. Κόρη στελέχους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ (από την Κρήτη), τελείωσε τη Νομική στην Αθήνα, μπήκε νομικός σύμβουλος στην Ολυμπιακή (επί Ανδρέα), αλλά μάλλον έφυγε με την Οικουμενική. Πήγε στις ΗΠΑ, όπου, ω του θαύματος (!!!), εργάστηκε σε εταιρεία δικηγορική, όπου δεν μπορείς να μπεις ακόμη κι αν είσαι ο άριστος των αρίστων χωρίς μέσο, αφού διαχειρίζεται διεθνείς αεροπορικές συμβάσεις, άρα ο έτερος συμβαλόμενος προτείνει το δικό του συτνεργάτη (έτυχε να την έχω επισκεφθεί την εταιρεία αυτή το 2001). Επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου επίσης, ω του θαύματος (!!!), την επέλεξε για νομικό σύμβουλο ο ίδιος ο Ανδρέας ως πρωθυπουργός της χώρας. Επί Σημίτη έγινε σύμβουλος του Μπέννυ. Τη θυμάμαι ως ένα πολύ λεπτό κι αμίλητο πλάσμα. Ετυχε να μιλήσουμε το 1998, αν θυμάμαι καλά όταν ήμουν ακόμη στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πήγα τη συζήτηση στο βιογραφικό της. Μου είχε πει ότι το Κϊνημα είναι ανοιχτό στον καθένα και ότι αν ήμουν άξιος (και μέλος) θα μπορούσα να είχα κάνει (στην ηλικία της) περισσότερα από αυτήν (!!!!). Δυο χρόνια μετά έγινε βουλευτής και κατευθείαν (τον ίδιο μήνα) υφυπουργός. Εντελώς τυχαία παντρεύτηκε μέλος της οικογένειας Συγγελίδη (της γνωστής).

Δεν τολμώ να πιστέψω τί θα ήμουν τώρα, αν είχα γίνει μέλος του Κινήματος την κατάλληλη ώρα. Θα ήμουν στη θέση του Πάγκαλου, του Παπακωνσταντίνου ή του Γιωργάκη;

:Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited: