Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Re: Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

ναι μεν ειναι η τριλογία άλλα δεν ειναι η extended με τα 6 bluray και τα extra dvd....

Δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο; Γιατί το απλό είχε 20 ευρώ και αυτό πάει στα 66, πιστεύω ότι έχουν κάνει λάθος στη διατύπωση, γι' αυτό σου έβαλα το λινκ.

ναι μεν ειναι η τριλογία άλλα δεν ειναι η extended με τα 6 bluray και τα extra dvd....

Αστα Κώστα, αν δείς πόσο έχουν το inferno θα τραβάς τα μαλλιά σου, σιγά μη κολλούσανε στο LOTR που πουλάει κιόλας...αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι λάθος διατύπωση στο site τους !

Αστα Κώστα, αν δείς πόσο έχουν το inferno θα τραβάς τα μαλλιά σου, σιγά μη κολλούσανε στο LOTR που πουλάει κιόλας...αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι λάθος διατύπωση στο site τους !

Nαι, μάλλον λάθος περιγραφή είναι.
Αναρωτιέμαι αν η Extended θα πέσει κάτω απο £40 στο Amazon ή να το αγοράσω τώρα...χμμ...

Λοιπόν το LORD OF THE RINGS EXTENDED δεν υπαρχει πουθενά σαν τριλογία.Σταμάτησε η εταιρια που το εβγαζε στην Ελλάδα γιατι μου ειπανε οτι γινεται αλλαγη προμηθευτή παραγωγης.Αγνωστο αν και ποτε θα ξαναβγει´...Συγκεκριμένα μου ειπανε...οπου βρεις άρπαχτο...Οπότε δυστηχώς για μενα δεν θα το βρω.Μεγάλη απογοήτευση

Λοιπόν το LORD OF THE RINGS EXTENDED δεν υπαρχει πουθενά σαν τριλογία.Σταμάτησε η εταιρια που το εβγαζε στην Ελλάδα γιατι μου ειπανε οτι γινεται αλλαγη προμηθευτή παραγωγης.Αγνωστο αν και ποτε θα ξαναβγει´...Συγκεκριμένα μου ειπανε...οπου βρεις άρπαχτο...Οπότε δυστηχώς για μενα δεν θα το βρω.Μεγάλη απογοήτευση

Το metropolis στην Πανεπιστημίου το έχει σε ντάνες.!!
Δεν έχεις κάποιο γνωστό να στο αγοράσει?
Δεν μπορείς να έρθεις Αθήνα ο ίδιος?

Πού μένεις ,αν επιτρέπεται?

Καστοριά φίλε μου μένω...Βρήκα βεβαια απο ενα site ενα διαθέσιμο κομμάτι άλλα αυριο θα ξερω αν ειναι διαθεσιμο...Οπότε αν δεν το βρώ μετά θα πρέπει να αγκαρεψω κάποιον απο Αθήνα γνωστό μου να πάει να το πάρει...Εκει μπορεί να έχει ντάνες...αλλά τα eshop στερεψαν :P

Re: Απάντηση: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Sorry που ξαναρωτάω (ψάχνω πάνω από μήνα σε Ελλάδα και web για να το βρω), αλλά πουθενά...στο Metropolis υπάρχει όντως η έκδοση αυτή με τα 15 DVD και τα 6 Βluray και σε ποια τιμή;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Sorry που ξαναρωτάω (ψάχνω πάνω από μήνα σε Ελλάδα και web για να το βρω), αλλά πουθενά...στο Metropolis υπάρχει όντως η έκδοση αυτή με τα 15 DVD και τα 6 Βluray και σε ποια τιμή;;;

Η τιμή στο Μετρόπολις είναι 64,50 ευρά.
Τσουχτερή σε σχέση με ιντερνετικά αλλά αν δεν τα βρείς αλλού?
Τους πας και δέκα cd/dvd ,σου δίνουν και έκπτωση 10 ευρω ,οπότε έρχεται στ 54,50.
Κάτι είναι κι αυτό...

Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Είναι το καλό; Αυτό που γράφει "extented"? :D :p
ναι το ΚΑΛΟ!!!χαχαχαχα πάλι καλά που πήγε γνωστός και το βρήκε...Ενω στο cosmos πριν τις 15 Δεκεμβρίου το είχανε σε ντάνες...αλλά τότε το περιφρονούσα...Πάντως εφτασε η στιγμή να το απολαυσω...40 κυμματα πέρασα για να το βρώ!

Το τσίμπησα και γω χτες στο Metropolis :D
Από τα τελευταία πάντως κομμάτια που είχανε στα ράφια τους...