Ρε άρχοντεςμε πορώσατε τώρα!
Εχω δεί 2-3 φορές το κανονικό, ποτέ όμως το extended, είναι όντως 45 λεπτά παραπάνω η κάθε ταινία? :speechless-smiley-0
Εχω και τα βιβλία σκίζω φλέβα για τον Τόλκιν, τρομερός παραμυθάς.
Το έχω πάρει με το που βγεί αν έχει ελληνικούς υπότιτλους (Να μην το δούμε και μόνοι μας)
Αφου εχεις διαβασει τα βιβλια πιστεψε με αν δεις τα extended δεν θα ξαναδεις ποτε τα κανονικα....
Ναι ειναι 45 λεπτα παραπανω το καθενα...
Και καλως ηρθες στην παρεα..
Όσοι το έχουν και δε βαριούνται, ας κάνουν τις συγκρίσεις : :hmmmm2:
3:48:17
The Two Towers 2002 Extended
3:55:30
The Return of the King 2003 Extended
4:23:16
Μιλάμε, για πάνω από 12 ώρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε αυτές τις διάρκειες δεν περιλαμβάνονται και τα looooong play credits (20 λεπτά στο FotR....)
αυτο δεν το καταλαβα,για πες δυο κουβεντες παραπανω.
Σύμφωνα με το IMDb:
The Fellowship of the Ring 2:58
The Fellowship of the Ring Extended 3:38
The Two Towers 2:59
The Two Towers Extended 3:43
The Return of the King 3:21
The Return of the King Extended 4:11
Σε αυτές τις διάρκειες δεν περιλαμβάνονται και τα looooong play credits (20 λεπτά στο FotR....)
Αμαν ρε παιδια, εχω αγριεψει.... θα αρχισω μεσημερι και θα τελειωσω βραδυ, με τη μία μιλάμε θα τα δω ολα, μονοκοπανιά.
Τα θελω, τα χρειάζομαι...
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Kostas_Y;1056123263 Σοβαρά τωρα said:Ωραια σκηνη μονο που εχω καποιες ενστασεις....
Εχουν πολυ φαι παιδια τι να λεμε.
Επισης ειναι εξαιρετικα τα εξτρα για το πως γυριστηκε.Αυτα και αν θελουν χρονο, αλλα αξιζει για τους φανατικους...
Ακριβως ετσι ειναι οπως τα περιγραφει το IMDb!!!Σύμφωνα με το IMDb:
The Fellowship of the Ring 2:58
The Fellowship of the Ring Extended 3:38
The Two Towers 2:59
The Two Towers Extended 3:43
The Return of the King 3:21
The Return of the King Extended 4:11
Ρε άρχοντεςμε πορώσατε τώρα!
Εχω δεί 2-3 φορές το κανονικό, ποτέ όμως το extended, είναι όντως 45 λεπτά παραπάνω η κάθε ταινία? :speechless-smiley-0
Εχω και τα βιβλία σκίζω φλέβα για τον Τόλκιν, τρομερός παραμυθάς.
Το έχω πάρει με το που βγεί αν έχει ελληνικούς υπότιτλους (Να μην το δούμε και μόνοι μας)
blu ray vs blu ray ειναι?Κατι έχουν πειράξει οι τυποι ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.