lord of the rings se 1080i

Re: Απάντηση: Re: lord of the rings se 1080i

Σωστός ο παίχτης....
Μπορεί να είναι καινούριος στην παρέα αλλά έχει μπεί στο ταχύρυθμο τμήμα...
icon12.gif

Να σαι καλα, για τα καλά σου λόγια...

-bye- -bye-

σκετος μπελας ειναι τα high definition εργα..Αλλα ωραιος μπελας!!Εγω παντως δεν εχω καταφερει να το δω σωστα ακόμα!!Στο powerdvd παιζει αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους.Στο media player classic και sto zoom player κολλαει!!πειτε μου καποιος τι να κανω...Και βασικα να μου λυσετε καποιες αποριες!οπως:χρειαζετται το ffdshow για να παιξω high definition video??

Το ffdshow δεν χρειάζεται για να παίξεις HD ταινίες , αφου υπάρχει πολύ περισσότερη πληροφορία , δοκίμασε να βγάλεις τα ticks , προσοχή θα πρέπει να έχει τουλάχιστον dual core εαν θες σίγουρα αποτελέσματα ...

Απάντηση: Re: lord of the rings se 1080i

σκετος μπελας ειναι τα high definition εργα..Αλλα ωραιος μπελας!!Εγω παντως δεν εχω καταφερει να το δω σωστα ακόμα!!Στο powerdvd παιζει αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους.Στο media player classic και sto zoom player κολλαει!!πειτε μου καποιος τι να κανω...Και βασικα να μου λυσετε καποιες αποριες!οπως:χρειαζετται το ffdshow για να παιξω high definition video??

Δεν μας γράφεις, πρώτα, το set up του υπολογιστή σου για να δούμε τι φταίει για τα κολλήματα??
Τι codec έχουν τα hd αρχεία που παίζεις??
Τι bitrate??

Έχεις την έκδοση σε TS που είναι γύρω στα 25 GB. Πάιζει πολύ καλά με Zoom Player αρκεί να ακολουθήσεις το guide του Στράτου.....

To βλέπω τέλεια σε P4 3.0GHz!!

Έχουν βγεί τα δύο πρώτα μέρη του Άρχοντα σε 1080i και κάτι ακούγεται ότι θα βγεί σπασμένη η έκδοση απο το Blue Ray!!!

τι codec να χρησιμοποιησω??πρεπει να περασω παλι το dscaller κ αυτα??η θα ειμαι οκ??Για media player classic?
Γιατι δεν προτεινει κανεις powerdvd7??
γιατι δεν μπορω να δω τους υποτιτλους με media player 11 h me to powerdvdv?ειναι σε srt και η ταινεια σε divx!

για υποτιτλους κατεβασε το vodsub

εχω p2,4,768mb ram και πολυ καλη καρτα γραφικών..Λετε να φταιει το pc μου..Με μπερδεψατε τωρα..στο αλλο post που ανοιξε για την αναπαραγωγη αναφερεται ως καλυτερος player o media player classic..Ζοομ η aftos?
το αρχειο ειναι .ts kai to bitrate 19000 αν θυμαμαι καλα..

εχω p2,4,768mb ram και πολυ καλη καρτα γραφικών..Λετε να φταιει το pc μου..Με μπερδεψατε τωρα..στο αλλο post που ανοιξε για την αναπαραγωγη αναφερεται ως καλυτερος player o media player classic..Ζοομ η aftos?
το αρχειο ειναι .ts kai to bitrate 19000 αν θυμαμαι καλα..

Και ο classic είναι πολύ καλός!!

Τι εννοείς P2,4 ???

Με p4 2,4 δεν την παλεύεις, καλύτερα να πας να προμηθευτείς έναν 3λιτρο ... ε δεν μιλάμε για αυτοκίνητα έτσι; 3 ghz ήθελα να πω ... Εαν θες να κάνεις αναβάθμηση , ψάξε για s939 3800+ χ2 πακέτο με mobo , μνήμη έχεις , θα σου βγει γύρω στα 100 ευρώ ...

η motherbord ειναι καλη.αλλα το socket ειναι 478.Κ δεν βρισκω επεξεργαστη!δεν θελω βεβαια να δωσω τωρα για αναβαθμιση τον ιουλιο θα φτιαξω κορυφαιο pc..quad-core..4gb μνημη..8800 gtx..klp
μα το powerdvd7 το παιζει το εργο κανονικα!χωρις να κολλαει!!αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους!

αν χωρισω το εργο και το γραψω σε 6 δισκακια στο dvd σε τι αναλυση θα το παιξει??mpeg-2 ειναι..Και το dvd εχει hdmi!
ξερει κανενας πως μπορω να το χςρισω?

λυπάμαι που σε απογοητευω , αλλά δεν διαβάζουν μεγαλύτερη ανάλυση απο SD απο κλασσικό DVD , εκτός εαν πάρεις κανα τέρας όπως το helios το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει ένα htpc , και είναι και όμορφο ...