Lost in Space [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 9.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 45.5%
  • Καλή

Votes: 13 29.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 13.6%
  • Κακή

Votes: 1 2.3%

• Total voters
    44
Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Άσε, μην το πιέζεις γιατί, όταν πάει με το ζόρι, όλα καταλήγουν να μοιάζουν έτσι!
ChubbyPerfectArabianhorse-max-1mb.gif

:laugh: :p

Ίσως αν έριχνες ένα βλέφαρο στο Expanse, να ίσιωνε το πράγμα.
Κι όταν σε πιάσει απορία για το τι έγινε με το Ρομπότη και τον πλανήτη, να δεις χαλαρά κάνα επόμενο επεισόδιο, γαρνιρισμένο με ωραιότατη παραγωγή.
;)

Έριξα μία ματιά στα 4 τελευταία επεισόδια σε κάποιες τυχαίες σκηνές και νομίζω πως είναι καλύτερα! :cool:

Αφενώς η κατάσταση στον πλανήτη θα οδηγήσει τα πράγματα και τις καταστάσεις να κινηθούν γρήγορα..

αλλά ιδίως το φινάλε, πρέπει να είναι πολύ καλό.. (το είδα και από την βαθμολογία του..)
και θα πρέπει να ετοιμάσουν μάλλον γρήγορα την επόμενη σεζόν!! :cool:

Σήμερα θα δω μάλλον κάτι άλλες σειρές.. Gotham και Legion..
γι' αυτό Μάνο στο έχω ξαναπει.. η ποικιλία κάνει καλό στην όρεξη !!! :p

Expand Your Universe! ;)

Χωρίς Smith και ρομπότ η σειρά δεν υπάρχει.. :p

Last edited:

Το πιο παιδικοσπαστικό του σεναρίου είναι ότι σε κάθε φορά ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνει κάτι στραβά ώστε να βγει το επεισόδιο, το πρέπει είναι τόσο ΠΡΕΠΕΙ που σχεδόν προβλέπεις κάθε φορά τι στραβό θα κάτσει...

Κάπως έτσι πήγαινε και η παλιά σειρά..
αλλά και το Space 1999.. :p

Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Μονο που εκει (στο Space 1999) ... το απροβλεπτο ηταν εξωγηινης προελευσης.
Δεν ηταν το κολπικο εκκριμα της κοριτσουδας για το αμουστακο καυλωμενο
αδρεναλινικα "σκεπτομενο" αγορακι.

Υπαρχει μια τοσοδουλα διαφορα.

Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Υπαρχει μια τοσοδουλα διαφορα.
:worshippy:

Χαχαχα... :laugh:
Εκεί δεν ήταν χαλαρά τα πράγματα!! :p

Άμα δεν έχεις και ένα καταρράκτη να δεις να πας για μπάνιο.. τι περιμένεις.. :p :laugh:

Last edited:

Χαχαχα... :laugh:
Εκεί δεν ήταν χαλαρά τα πράγματα!! :p

Άμα δεν έχεις και ένα καταρράκτη να δεις να πας για μπάνιο.. τι περιμένεις.. :p :laugh:

spgopz007.jpg

Περιμένεις την "νιρβάνα" για να βάλεις το μοντελάκι που έχεις κρύψει στο "μπαούλο"! :p :laugh:

Αλλά τότε οι ορμές σου έχουν "εκμηδενιστεί" και αυτές.. :p

Και τα 10 επεισόδια στο Netflix είναι σε Dolby Vision-Atmos.
Τα είδα και τα 10. Καλή. Περνάει ευχάριστα η ώρα. Όπως έχουν πει πιο πάνω είναι οικογενειακή-παιδική..... όπως το τελευταίο Star Wars .. -bye-

Στο τελευταίο σχόλιο μου αρκέστηκα να πω τα πιο πάνω μονο αν και τελειωσα την σειρά.
Η σειρά είναι μέτρια. Ως στερημένος fan των καλών Scifi ψήφισα καλή κυρίως λόγο παραγωγής. Είναι προβλέψιμη με πολύ λίγους ενδιαφέρον χαρακτήρες, μετριους ηθοποιούς και αδιάφορο σενάριο.
Ναι, την ίδια άποψη έχω και για το Star Wars. Και τα 2 θυμίζουν Disney Channel.

Re: Απάντηση: Lost in Space (2018, Netflix)

Υπερσπανια φωτο ....

Στο 99% των εμφανισεων της ... ΔΕΝ παρεπεμπε σε σκυλιτσα κατω απο οιστρο.

Όντως.. είχε εντελώς σοβαρό στυλ!

Καθηγήτρια να την είχες.. και θα ντρεπόσουν να σκεφτείς "οτιδήποτε" .. :p :laugh:

Στο τελευταίο σχόλιο μου αρκέστηκα να πω τα πιο πάνω μονο αν και τελειωσα την σειρά.
Η σειρά είναι μέτρια. Ως στερημένος fan των καλών Scifi ψήφισα καλή κυρίως λόγο παραγωγής. Είναι προβλέψιμη με πολύ λίγους ενδιαφέρον χαρακτήρες, μετριους ηθοποιούς και αδιάφορο σενάριο.
Ναι, την ίδια άποψη έχω και για το Star Wars. Και τα 2 θυμίζουν Disney Channel.

Από το 1ο επεισόδιο φάνηκε ότι το Netflix, δεν θέλησε να αλλάξει το παλιό στυλ της σειράς..
Την κράτησε "οικογενειακή" ... και για πιτσιρικάδες και νεαρούς..

Αλλά γενικά γι' αυτό το στυλ πιστεύω έκανε πολύ καλή δουλειά..
αναμενόμενα θα έλεγα, και για το όνομα του και για το όνομα της σειράς..

Σωστά το Netfix κοιτάει να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες και τα γούστα των θεατών του.

Σαφώς εμείς μπορεί να γουστάρουμε πιο πολύ Altered Carbon! :cool:

Μαα θα το έχεις καταλάβει Μάνο.. :cool:

Βλέπω σχεδόν τα πάντα..
και ξέρω να παίρνω αυτό που μου αρέσει!! ;)

Μια ζωή την έχουμε.. :p

Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

:laugh: αυτό που λες, αλλά δωσμένο σε οικογενειακό στυλ.

Τι να κάνουμε, είναι και οικογενειακη σειρά και θέλει να τους πιάσει όλους: παιδιά, έφηβους, ενήλικες -λίγο διάστημα, με μαύρες τρύπες (και παράλληλα και... άσπρες τρύπες... και όχι μόνο :laugh: :p)

Μιας και το συζητάμε, μην παίζει και το Space 1999 reboot προσεχώς; Όλα τα παλιά τα ξαναβγάζουν, γιατί όχι αυτό;
(Ή μήπως μου διαφεύγει κάτι; )

Κάπως έτσι πήγαινε και η παλιά σειρά..

Θα πιαστώ από το γενικότερο σχόλιο του Bluάκη, σχετικά με άλλες σειρές, γιατί το ένα "μάτσο προβλήματα" μετά το άλλο είναι χαρακτηριστικό σε διάφορα είδη.
Τι να πρωτοπει κανείς!
Homeland (μόνο την πρώτη σεζόν έχω δει), Outlander, breaking bad, Poldark, House of Cards, μην πω "μικρό σπίτι στο λιβάδι", :p κτλ κτλ.

Κι αυτή τέτοιου είδους είναι. Βέβαια το family στυλ είναι που τα στήνει όλα έτσι όπως τα βλέπουμε, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα σε όσους δεν τους αρέσει είναι το εξής:

Έχει βάσεις για κάτι βαρύτερο και δυνατό, αλλά εκτός ύφους της κλασσικής σειράς - παντελώς μη οικογενειακού στυλ αν της έκαναν μία μεταμόρφωση σε καθαρό Sci-Fi.

Έλα μου, όμως, που η εκτέλεση στόχευε σε family edition.
Light κατάσταση και κάποια συγκεκριμένα σκοτεινά σημεία.

Το "πρόβλημα" είναι η δυνατή επιλογή των σεναριογράφων στις καταστάσεις που επέλεξαν να βάλουν για την ιστορία!

εν μέρει σπόιλερ

-Ένας πλανήτης μία κινητή γεννήτρια δημιουργίας προβλημάτων με τελικό πρόβλημα την εξάλειψη.
(Μέσα σε αυτό το μοτίβο, κάποιες "πινελιές", όπως το όχημα των γονιών Ρόμπινσον μες στην πίσσα και τα σχετικά με τη σχέση τους, είναι πανέξυπνο για οικογενειακή σειρά.
Χώρια που το συγκεκριμένο σημείο αλλάζει και κάποια δεδομένα στην οικογενειακή ατμόσφαιρα, άρα και στη συνολική πλοκή και στις αποφάσεις που θα παρθούν στη συνέχεια).

-Απεγνωσμένοι κάποιοι να διαφύγουν για να σωθούν με ό,τι καύσιμα υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι ας ψοφήσουν (πιστεύω θα προκύψει μεγάλο θέμα____).

-Ένα σούπερ μυστηριώδες φονικό εξωγήινο ρόμποτ-εργαλείο που, όποιος το έχει και το καθοδηγεί, μπορεί να επιβάλλει τη θέλησή του απόλυτα...

-Ένας ύπουλος κακός με την hiden agenda του να τα παίζει όλα για επιβίωση μα και για να μην φυλακιστεί στη γη της επαγγελίας, (όπου όλοι πιστεύουν ότι θα πάνε -αν και μάλλον δεν θα τους φανεί έτσι αν πάνε εκεί... -κάτι λέχθηκε σχετικά από τον Γουεστ)

-Εξελιγμένοι εξωγήινοι που ίσως να εμφανιστούν - ποιος ξέρει με τι προθέσεις...
(μήπως όμως αυτό βγει σε καμιά δεύτερη σεζόν :hmmm:)
Αν τα φανταστούμε αυτά τα ευρύματα προσαρμοσμένα σε μια σειρά sci-fi για ενήλικες (προφανώς με πολύ βιαιότερο χαρακτήρα εξέλιξης του θέματος), ετούτη -ως οικογενειακή- απλά ξενίζει!

Ξέρω να παίρνω αυτό που μου αρέσει!! ;)

Ψιλοαισχρό μου ακούγεται αυτό...
t1567.gif

:p

-----
Πάντως αν είχε η σειρά και τίποτα 25αρες-30αρες που ψάχνονταν για μαντραχαλάδες, πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο πλήρης ως οικογενειακή!
:p:p:p

tumblr_ob9br4F4C21umcyqao1_500.gif

Μην την παρακολουθούσα κάπως έτσι, ένα πράμα! :flipout: