Lost in Space [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 9.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 45.5%
  • Καλή

Votes: 13 29.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 13.6%
  • Κακή

Votes: 1 2.3%

• Total voters
    44
Απάντηση: Lost in Space (2018, Netflix)

ωχχχ..δεν αντέχω ..θα πάω κατευθείαν στο 8....
δεν υπάρχει αύτο που βλέπω...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την τελείωσα .
Οικογενειακή , ευχάριστη και sci fi .
Η Smith από ένα σημείο και μετά άρχιζε να μου τη δίνει .
Πάντα κάτι γίνονταν στο τέλος και σώζονταν , δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό , γιατί γινόταν καρα προβλέψιμη η σειρά .

Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Και μένα μου την έσπασε.. αλλά γενικά αυτό θα γίνεται.. :cool:

Κάπως έτσι πήγαινε και η παλιά..
Lost In Space χωρίς Smith δεν γίνεται!

Lost in Space Theory: The Ending Doesn’t Mean What You Think
https://screenrant.com/lost-space-ending-theory-netflix-planet/

Lost In Space: What to Expect From Season 2
https://screenrant.com/lost-space-season-2-netflix-story-details/

Η αλήθεια είναι ότι όντως όλη η 1η σεζόν έμοιαζε σαν πρόλογος..

Εντάξει πάντως, δεν έχουμε πρόβλημα εάν το Netflix θα βγάλει πολλές σεζόν.. :p
Μπορεί να δει και τα αδύνατα σημεία της 1ης σεζόν και να τα διορθώσει!

10!!!! i did it...
ώρες ώρες απλα δε βλέπεται....
αν πάει έτσι και η επόμενη σεζον....χ
και η χαζομάρα έχει και τα όρια της

Kαλα ... κοιταξτε ...

εχουμε κανει εναν hardcore πυρηνα scifi fan, εδω μεσα, με ΠΟΛΥ ιδιαιτερα χαρακτηριστικα
και νομιζουμε οτι ολος ο υπολοιπος κοσμος ειναι περιπου σαν και μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Υπαρχει εφηβικο κοινο (κατω απο 16) που αντεχει μια χαρα χαζομαρουλες σαν το Lost In Space.
Kαι φυσικα .... δεν εχει δει ουτε BSG, ουτε Βabylon, ουτε Star Trek TNG .... ουτε φυσικα
Οδυσσεια 2001, Solaris, Contact και Interstellar.

Μια χαρα ειναι και το χαμπουργκερακι με μουσταρδα/κετσαπ και κοκακολιτσα.
Μην κρινετε εξ ιδιων ... -bye-...

τετοιες χαζομαρουλες ουρε τα 16χρονα δεν αντέχουν... το σκατοκαυσιμο ας πουμε με ξεπερναει....
στο τελευταίο δινει έδαφος για κάτι καλύτερο αλλά αν αρχίσουν πάλι να λένε χαζομάρες για να κλάψει ο άλλος και να ανοίξουν τα Ματια...εεεεεε...παμε για 5χρονο κοινο....

στο 10 το gui στη μαχη των ρομποτ ηταν αψογο..γιατί μας πρηξανε απο την αρχη σε όλες τις σκηνές με το ρομποτ απο το καρναβαλι της Πάτρας που κουνιοταν και λιγιοταν....!!

Last edited:

Ελα ... μην υπερβαλεις ... τα 5χρονα βλεπουν αυτο

jetsonsflyingcar.jpg

... και ειναι σαν να κοινωνουν Asimov !

Ελα ... μην υπερβαλεις ... τα 5χρονα βλεπουν αυτο

jetsonsflyingcar.jpg

... και ειναι σαν να κοινωνουν Asimov !
πιο σοβαρο το κοβω αυτο...χαχα

Μια χαρά fun ήταν η σειρά. Πολύ παιδική δεν θα την έλεγα με τίποτα.. Απλά κάλυψε όλα τα κοινά, με επιτυχία θα έλεγα. Δεν είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο.

Σαν παραγωγή εξαιρετική, όσοι δεν το καταλαβαίνουν ίσως έχουν ξεχάσει πως ήταν οι σειρές από εφέ πριν 10 χρόνια.. ;)

Από σενάριο ήταν αποδεκτό, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με κράτησε πολύ άνετα μέχρι το τέλος.

Μακάρι να είχαμε κι άλλες σειρές σαν αυτή.

Μια χαρά fun ήταν η σειρά. Πολύ παιδική δεν θα την έλεγα με τίποτα.. Απλά κάλυψε όλα τα κοινά, με επιτυχία θα έλεγα. Δεν είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο.

Σαν παραγωγή εξαιρετική, όσοι δεν το καταλαβαίνουν ίσως έχουν ξεχάσει πως ήταν οι σειρές από εφέ πριν 10 χρόνια.. ;)

Από σενάριο ήταν αποδεκτό, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με κράτησε πολύ άνετα μέχρι το τέλος.

Μακάρι να είχαμε κι άλλες σειρές σαν αυτή.

Ανάλυση βαθμολογίας με βάση την ηλικία!

< 18 -> 8.1
18 - 29 -> 7.4
30 - 44 -> 7.1
> 45 -> 7.3

Μιά χαρά! :cool:

Ολο σας ψιλοξυνιζει, ολο παιδικο ειναι, ολο αφελες κλπ αλλα γραψατε ηδη 20 σελιδες και ολο εδω εισαστε...

Αντε να το ξεκινησω και γω...

Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Ολο σας ψιλοξυνιζει, ολο παιδικο ειναι, ολο αφελες κλπ αλλα γραψατε ηδη 20 σελιδες και ολο εδω εισαστε...

Αντε να το ξεκινησω και γω...
αι..ξεκινά και πες μας.....:)

...Μπορεί να δει και τα αδύνατα σημεία της 1ης σεζόν και να τα διορθώσει!

Ποιό να πρωτοπρολάβει...Το μικρό σκάφος στο διάστημα - κατά "το μικρό σπίτι στο λιβάδι" είναι...
Δεν μπορώ άλλο τις αγκαλιές συμπαράστασης κάθε 10 λεπτά και τα γονεικά μαθήματα παιδοψυχολογικής τόνωσης όταν καίγονται και γύρω καταρρέουν τα πάντα.
Δεν μπορώ άλλο τα μικρά παιδιά να μιλούν σαν σοφοί ενήλικες ενώ ταυτόχρονα παίρνουν πρωτοβουλίες που βάζουν σε κίνδυνο τους πάντες με μόνη τιμωρία το αυστηρό ύφος της μαμάς.
Δεν έχω βιασύνη να αρχίσει η 2η σαιζόν, κι εκεί θα δω τα 1-2 πρώτα. Αν πάει το ίδιο, με έναν καινούργιο κίνδυνο κάθε 5 λεπτά, σωτηρίες απο το πουθενά, κλπ, θα πάει στον κουβά.
Κατα τα άλλα, είναι η ιδανική σειρά που την βλέπει όλη η οικογένεια και στο τέλος μαζεύονται τα παιδιά γύρω απο τους γονείς και συζητάνε για τα διδάγματα του κάθε επεισοδίου.

Μάνα και κόρη, ρίχνουν αναίσθητη με ένεση την άλλη και φεύγουν για το αυτοκίνητο. Αν μπορεί καποιος να εξηγήσει πότε πρόλαβε η άλλη και συνήλθε, τακίμιασε με το ρομπότ και πρόλαβε τις άλλες πριν ξεκινήσουν να φύγουν με το όχημα, του βγάζω το καπέλο...

50 κουβάδες κοπριά πόσο υγρό καύσιμο έδωσαν και πόσα σκάφη αυτού του μεγέθους κατάφεραν να βάλουν σε τροχιά ?

Last edited:

Πρέπει να βάλουν στην περιγραφή Family..
όπως λέει και στην παλιά.. :p

Λοιπον ειδα 3 επισοδεια μεσα σε δυο βραδυα.

Μου κρατησε το ενδιαφερον γιατι εχει συνεχεια απιστευτες καταστασεις οπου λες "μα πως θα βγουνε απο κει ;"
Το αλλο που μου αρεσει ειναι τα περιοδικα φλας μπακ που μας χωνουν λιγο πιο βαθια στην ιστορια των χαρακτηρων.

Βεβαια η οικογενεια των Ροβινσωνων δεν εχει και πολλα κοινα με αυτη που γνωριζα και με ειχε συνεπαρει οταν ημουν παιδι.
Περιεργες καταστασεις και...."μοντερνα οικογενεια" παραλιγο ανασχηματισμενη.

Κατα τ´αλλα συμφωνω καπου με τον Βιος. Δεν αντεχω πια παιδοψυχολογια και να το πουλανε και Αϊνσταιν.

Κατι αλλο νομιζα οτι η επιλογη "του" Δρ Σμιθ θα μου ξενιζε πολυ...τελικα το αντιθετο, δινει μια αλλη διασταση στην πονηρια και την ιντριγκα.

Θα το συνεχισω...Ελπιζω να δουμε και κανα τερατακι (της προκοπης)....

Τελειωσε το (με το καλο) ... και υπαρχουν και πιο ωριμες σειρουλες -bye-

(Ευτυχως που με βαρουσε κατακεφαλα με το τηγανι ο Χαρης (Avpap) για να μου διωξει την βαρεμαρα :laugh: ...
Θελει και ο αγιος την φοβερα του :rolleyes: ... )

H dr Smith,άφησε δεμένη και φιμωμένη την αδελφή της (δεν ξέρουμε αν βρέθηκε ποτέ), εκτόξευσε έναν άνθρωπο στο διάστημα, εγκατέλειψε στην τύχη του και σε θανατηφόρα καταιγίδα έναν άνθρωπο, έριξε αναίσθητη την άλλη ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει αυτούς που ανέβαιναν σε τροχιά, σαμποτάρισε τον προσπάθεια επικοινωνίας καταστρέφοντας τον φάρο...
Ε, δεν νομίζω να φτάσουν να μας την παρουσιάσουν και σαν μετανοιωμένη που τελικά θα την δεχθεί μαζί της η οικογένεια, στην 2η σαιζόν... Ηδη το οτι δεν την εκτόξευσαν στο διάστημα το θεωρώ μη ρεαλιστικό.