Lost in Space [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 9.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 45.5%
  • Καλή

Votes: 13 29.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 13.6%
  • Κακή

Votes: 1 2.3%

• Total voters
    44
Απάντηση: Lost in Space (2018, Netflix)

To μυνημα (κατα τον δεκαλογο του Soros) ειναι ..... "τους βοηθαμε ολους και ως νεκροι κανουμε απολογισμο" :flute:

H dr Smith,άφησε δεμένη και φιμωμένη την αδελφή της (δεν ξέρουμε αν βρέθηκε ποτέ), εκτόξευσε έναν άνθρωπο στο διάστημα, εγκατέλειψε στην τύχη του και σε θανατηφόρα καταιγίδα έναν άνθρωπο, έριξε αναίσθητη την άλλη ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει αυτούς που ανέβαιναν σε τροχιά, σαμποτάρισε τον προσπάθεια επικοινωνίας καταστρέφοντας τον φάρο...
Ε, δεν νομίζω να φτάσουν να μας την παρουσιάσουν και σαν μετανοιωμένη που τελικά θα την δεχθεί μαζί της η οικογένεια, στην 2η σαιζόν... Ηδη το οτι δεν την εκτόξευσαν στο διάστημα το θεωρώ μη ρεαλιστικό.
αν μου βρεις ΕΝΑ ρεαλιστικο θα σε παραδεχτω...χαχα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα την παραγωγή ,κρίμα τα φράγκα, κρίμα το μπόι τους καλέ....
Ενώ ξεκίνησε καλά , ενώ δεν υστερούσε σε cast , το άφησαν σε χέρια-μαχαίρια.
Μα να είναι μόνο δέκα επεισόδια και να βαριέσαι από την μηδενική πλοκή λες και βλέπεις κύκλο 26 επεισοδίων...
Απορώ...

Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο. Καταρχήν συγχαρητήρια στο Netflix που βελτιώνει συνέχεια την πλατφόρμα του (ενεργοποίησα ξανά την συνδρομή μετά από ένα χρόνο σχεδόν και είδα αρκετές αλλαγές και προσθήκες). Όσο για την σειρά καθαυτό είναι πολύ υψηλό το επίπεδο της παραγωγής , σκηνοθεσίας και ηθοποιίας αλλά είχε κάποια κενά διαστήματα που βαρέθηκα λίγο.

Mερικα θεαματα πρεπει να διαλεγεις πως θα τα βλεπεις και με ποια "μάτια".

Διαλεξα να δω αυτην την σειρα μαζι με τους μικρους μου γιατι πανω κατω και εγω στην ηλικια τους ή λιγο πιο μικρος ειμουν οταν εβλεπα την πρωτη αυθεντικη σειρα.

Οτι ειχα ζησει εγω με την θεαση της πρωτης σειρας (εκστασιασμος για το διαστημα και τα αναπαντεχα της αποστολης, αγαπη και θαυμασμος για το ρομποτ και ονειρα οτι εχω και εγω ενα ιδιο) τα ζουν τωρα και οι δικοι μου.

Η σειρα εχει ενα εξαιρετικο επιπεδο παραγωγης πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα, οι ηθοποιοι ειναι αρκετα πληθωρικοι και πολυ πιο συγχρονοι των παλαιων κλασσικοφαμιλιων το μονο ερωτημα ειναι η Dr.Smith που ειχαμε τις αμφιβολιες μας για το που μπορει να το πανε με δαυτην αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουσαν να επαναλαβουν τον αφελη στα ορια της κωμικης καρικατουρας Σμιθ του παρελθοντος και επρεπε να ξαναεφευρουν τον χαρακτηρα.

Εχοντας 2 επεισοδια να δω ακομα ειναι μακραν η πιο παιδικη σειρα που μπορουσα να δω με τα παιδια μου μαζι και να την φχαριστηθω τοσο πολυ.

Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Εχοντας 2 επεισοδια να δω ακομα ειναι μακραν η πιο παιδικη σειρα που μπορουσα να δω με τα παιδια μου μαζι και να την φχαριστηθω τοσο
πολυ.

Σε μια σειρα ..... ολα ! :proud:

Θα ψιλοανεβει το suspens στα υπολοιπα δυο επεισοδια ... αλλα οχι τιποτα συνταρακτικο.

Και το δεύτερο μια χαρά ήταν και με λιγότερα διαστήματα χωρίς δράση. Είχε κάποιες υπερβολές/ανακολουθίες αλλά αυτές είναι αναμενόμενες καθώς μιλάμε για τηλεοπτική σειρά και όχι ντοκιμαντέρ.

Αισίως έχω φτάσει στο 5ο , το μόνο που ενοχλεί είναι κάποια κενά διαστήματα που δεν γίνεται τίποτα και υπάρχουν απλά για να τραβήξει παραπάνω , κατά τ'άλλα είναι πολύ καλή.

Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Σε μια σειρα ..... ολα ! :proud:

Θα ψιλοανεβει το suspens στα υπολοιπα δυο επεισοδια ... αλλα οχι τιποτα συνταρακτικο.

Τι λες ρε συ !!!

Τα παιδια μου ουρλιαζαν πως θα περιμενουν τωρα τοσους μηνες μεχρι να μαθουν τι εγινε !!!

Φανταστικη σειρα τελικα και ΘΕΙΚΟ επιπεδο παραγωγης...... Ελπιζω να το ανανεωσαν για 4-5 σαιζον.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Τι λες ρε συ !!!

Τα παιδια μου ουρλιαζαν πως θα περιμενουν τωρα τοσους μηνες μεχρι να μαθουν τι εγινε !!!

Φανταστικη σειρα τελικα και ΘΕΙΚΟ επιπεδο παραγωγης...... Ελπιζω να το ανανεωσαν για 4-5 σαιζον.

Την δικη σου γνωμη θα την ρωταμε ... μονο οταν ΔΕΝ πλαισιωνεσαι απο πιτσιρικαρια. :laugh:
Αλλιως ... η εκλογικη σου προτιμηση ειναι εντελως αλλοιωμενη. :flipout:

Ρε ουρλιαζανε λεμε ....

Πολυ μεγαλο impact εκανε το ρομποτ .

Και η σχεση του με τον Will φυσικα. Οπως εκανε και το παλιο σε εμας. Δεν μου κανει εντυπωση πως συνεβη το ιδιο, η συνταγη πετυχε απολυτα για το κοινο που στοχευε.......

Ναι αλλα ..... δεν ειχε μονο το ρομποτ και τον Will.

Δυστυχως ειχε και κατι εφηβικους ερωτες, ναζια και καπριτσια
που αναφυονταν ως σπερδουκλια (οπου να ναι και οποτε να ναι)
και κατι συζυγικα "αγαπη μου τι θα κανα χωρις εσενα, σ'αγαπω,
τραβα ζητα συγνωμη απ'την μικρη που της πατησες τον καλο"
καθε δεκα λεπτα.

Αυτο ηταν ψυχογραφημα για νιοπαντρους και πως να ισορροπουν
σε νεοσυστατες οικογενειες. Οχι SciFi story ...

Κάτσε βρε Μάνο μου...
Γιατί.. το Altered Carbon δεν είχε Love Story για ενήλικες ?? :p

Ασε να μάθουν και οι νεαροί τα πρώτα βήματα.. φιλάκια και ναζάκια.. :p
Αλλά θα πρέπει οι καλοί μπαμπάδες να μάθουν στα κοριτσάκια τους να μην μας κάνουν την ζωή των αγοριών δύσκολη όταν είμαστε μικροί.. :p

Σωστά το Netflix κοιτάει το σύνολο του κοινού του..
Δεν θα μπορούσε να σκέφτεται μόνο το πορωμένο με SciFi ενήλικο κοινό! :cool:

Last edited:

Το γραψα και στην αρχη ...

Δεν βρισκομασταν στο target group της σειρας !

Αλλα, δυστυχως ... ειμαστε scifi junkies .... ΑΥΤΟ τα εξηγει ολα.

Το ζήτημα είναι ότι πήραμε και από εδώ κάποια ωραία πράγματα πάντως!

Θα δούμε τι θα έχουμε στην συνέχεια!

Nαι ... πηραμε ...

The nebula stare ...

28430403_278587319342969_8855561598949916672_n.jpg

Πρωτα μαθαινεις δυναμικη νεφελωματος .... και μετα εκφρασεις προσωπου !