Lost in Space [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 9.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 45.5%
  • Καλή

Votes: 13 29.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 13.6%
  • Κακή

Votes: 1 2.3%

• Total voters
    44
Re: Lost in Space (2018, Netflix)

To τελειωσα σημερα... και κατοπιν ψηφησα κιολας...

Αν και επισημανα καποια αρνητικα της σειρας, ψηφησα πολυ καλη γιατι υποσχεται για το μελλον και εχει μια καλη δυναμικη και, παρ'ολο που προκειται για "οικογενιακη υποθεση", αρκετη βια. Ασε που εχει εκπληξεις που ξαφνιαζουν πολυ θετικα, πχ το προσωπο που πιστευα πως δε θα μπορουσα να αντεξω, ο Ντρ. Σμιθ τελικα ειναι ο πιο ενδιαφερον χαρακτηρας και το νευρο της ιντριγκας, παρασαγκες απο την αστεια καρικατουρα του δειλου ανθρωπακου που γνωριζαμε.

Περιμενουμε λοιπον ην συνεχεια που απο "Χαμενοι σε εναν πλανητη στο διαστημα" θα γινει "Χαμενοι στο διαστημα"

Μπραβο στην Βιβιαν ποστηνλεν...την συγγραφεα σεναριογραφο. Εκει που νομιζαμε οτι οι γυναικες γραφουν ιστοριες μονο για ροδοσταματα...

Αντε στο περιμενε λοιπον ΠΑΛΙ...οποτε θα ξεκινησουμε μεχρι τοτε το Expanse.

Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

...οποτε θα ξεκινησουμε μεχρι τοτε το Expanse.

Οτι εκανα και εγω ....
Θα σου φανει πολυ παιδικο το Lost in Space .... μετα το Expanse (αλλα δεν γινεται κι αλλιως).
Δεν υπαρχει software που αναλογα με την διαθεση και γνωση του καθενος να του προτεινει
... αναλογη σειρα θεασης !

Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Οτι εκανα και εγω ....
Θα σου φανει πολυ παιδικο το Lost in Space .... μετα το Expanse (αλλα δεν γινεται κι αλλιως).
Δεν υπαρχει software που αναλογα με την διαθεση και γνωση του καθενος να του προτεινει
... αναλογη σειρα θεασης !

Τα παιδικα χρειαζονται...τα εχουμε αναγκη. Ολη η ανθρωποτητα τα εχει αναγκη για να ξαναμαγεψει τον κοσμο της που αρχιζει να μυριζει χλωριο :flipout::music-smiley-005: :drummer:

Re: Απάντηση: Re: Lost in Space (2018, Netflix)

Τα παιδικα χρειαζονται...τα εχουμε αναγκη. Ολη η ανθρωποτητα τα εχει αναγκη για να ξαναμαγεψει τον κοσμο της που αρχιζει να μυριζει χλωριο :flipout::music-smiley-005: :drummer:

A μπραβο.

back to the roots.

Είναι η πρώτη σειρά που τελειώσαμε οικογενειακώς, με τα μικρά να είναι ενθουσιασμένα και εγώ να είμαι πολύ ικανοποιημένος από το όλο reboot. Καλή ιστορία, φανταστική εικόνα σε 4Κ, ενδιαφέρον δρ.Σμιθ, λίγη εφηβική σάλτσα και μεγάλη ανυπομονησία για τη.συνέχεια (ειδικά για τα μικρά).

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαιρετω τους διαστημικους φιλους!

Ξεκινησα τον δωρεαν μηνα στο netflix αυτες τις μερες και ειπα να ξεκινησω με το lost in space.
Δεν θα πω πολλα, τα ειπαν αρκετοι απο τους προλαλησαντες. Αρκετα καλα εφε, καλη παραγωγη, ενδιαφερον το εξωγηινο ρομποτ, αλλα το σεναριο φτωχο. Ισως να φταιει και το οτι ειναι οικογενειακη σειρα.
Ελπιζω στη δευτερη σαιζον να "σοβαρεψει" αρκετα. Μεχρι τοτε, θα ξεκινησω και το expanse απο οτι ειδα στα σχολια εδω που το αναφερατε.

Altered Carbon είδες ??

Αυτό είναι για ενήλικες! :p
Οχι δεν το εχω δει αυτο! Ειναι και αυτο διαστημικο; Αν ναι, μπαινει και αυτο τοτε στα υποψην!