Lost in Space [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 9.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 45.5%
  • Καλή

Votes: 13 29.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 13.6%
  • Κακή

Votes: 1 2.3%

• Total voters
    44
Τι λιγο ρε συ....σχεδον κινηματογραφικη παραγωγη ειναι δεν καταλαβαινεις με τιποτα οτι αυτο ειναι σειρα.

Ξεκίνησα τη σειρά μόλις πριν μια εβδομάδα και το έκοψα στο πρώτο, να ολοκληρώσω το Witcher που είναι 8.. Μετά σερί μου άφησε καλές εντυπώσεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ξεκίνησα και εγώ τον δεύτερο κύκλο (είδα τα 2 πρώτα) , νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω από την πρώτη σαιζόν σε σασπενς ως τώρα.

οσο περνανε τα επεισοδια γινεται και καλυτερο.
Οπως ειπε και ο Ναθ,η παραγωγη ειναι κινηματογραφικου επιπεδου,προβλεπω να μας κραταει αρκετα χρονια συντροφια.

Re: Απάντηση: Lost in Space [Netflix]

προβλεπω να μας κραταει αρκετα χρονια συντροφια.

Εχει ανακυψει ενα σοβαρο προβλημα βεβαια...

ο Γουιλ παραμεγαλωσε στο διαστημα που αργησε η παραγωγη για την 2η σαιζον. Αν κανουν παλι τοσο να στησουν την τριτη σαιζον θα εχει περασει τον πατερα του σε υψος και θα εχει μουστακια στην 3η σαιζον. :flipout:

Εχει ανακυψει ενα σοβαρο προβλημα βεβαια...

ο Γουιλ παραμεγαλωσε στο διαστημα που αργησε η παραγωγη για την 2η σαιζον. Αν κανουν παλι τοσο να στησουν την τριτη σαιζον θα εχει περασει τον πατερα του σε υψος και θα εχει μουστακια στην 3η σαιζον. :flipout:

Εντάξει εμένα δεν θα με πείραζε να το προχωράνε καθώς μεγαλώνει.. :cool:
όπως το Harry Potter..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Lost In Space Superfan Gets The Surprise Of Her Life | Netflix

Χεχε.. :cool:

Είδα και εγώ τα δύο πρώτα έχω περιέργεια να δω που θα πάει μέχρι στιγμής πολύ καλό. Να δω πότε θα το τελειώσω γιατί έφαγα κόλλημα με poldark

Εγώ μάλλον από εβδομάδα θα το ξεκινήσω..
γιατί έχω να τελειώσω κάτι ψιλά από κάτι άλλες..

Poldark τώρα το ξεκινάς.. ?
ή είσαι στην 5η σεζόν ?

Απάντηση: Re: Lost in Space [Netflix]

Εγώ ρούφηξα τη δεύτερη σεζόν μονοκοπανιά χωρίς ανάσα παραμονή Χριστουγέννων αν και δεν είμαι γενικά φαν των σειρών (δεν μπορώ με τίποτε να περιμένω νέες σεζόν). Πιστευω οτι σε όποιον αρέσει η επιστημονική φαντασία δεν θα τον απογοητέψει η σειρά, είναι καλοστημένη και οι ερμηνείες αρκετά καλές.