Lost, Κράτησε ο Εθισμός Καθόλου;

Re: Lost, κράτησε ο εθισμός καθόλου;

3) Lost / Αν και το είχα βαρεθεί, το 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν εισάγει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το σημαντικότερο ίσως στην μέχρι τώρα πορεία της σειράς. Για να δούμε τι θα γίνει. Παραμένει πάντως η πιο καλογυρισμένη από τις σειρές που παρακολουθώ και αυτή με το μεγαλύτερο βάθος.

ωστόσο το μεγαλύτερο έγκλημα με το lost ήταν μάλλον το παιχνίδι που είχε βγει, το experience... η σειρά όμως με ικανοποιεί πλήρως... το 07 συμφωνώ ήταν πολύ καλό...

πάντως με το άπλωμα του lost δεν πολυέχω πρόβλημα... θέλω να ελπίζω πως θα το μαζέψουν... έχει κανεις καμια ιδέα, τι στο καλό έκανε η λιλυ στο ψυχιατρείο μαζί με τον χοντρό; (επεισόδιο dave τέλος δεύτερου κύκλου)

είχατε προσέξει ότι ο λοκ όταν δούλευε στις επιθεωρήσεις σπιτιών, είχε επιθεωρήσει το σπίτι της γκόμενας του σαϊντ; μπάχαλο βρε παιδμ

το prison-break είχε καλή πρώτη season όντως απο δεύτερη όμως δύσκολα το πιάνεις.

το 24 όντως, 5η season για τα μπάζα.. (και η πρώτη)

αντε πάμε για το 08.

.... μπροστά στο σάπιο πρόγραμμα του σταυρού του νότου :argue: :argue: , λίγη διασκέδαση για σήμερα.... -bye- :BDGBDGB53:

Απάντηση: Lost, κράτησε ο εθισμός καθόλου;

Είδε κανείς το 11 του season 3;
Νομίζω ότι άρχισε να προχωράει λίγο το πράγμα με το νέο σχεδιάγραμμα (δεν λέω τίποτα παραπάνω)
Αν στο s3 ep12 δεν ξαναγυρίσει πάλι σε τίποτα μακρόσυρτα φλασμπακ, μπορεί να χει μεγάλο ενδιαφέρον...

Είδε κανείς το 11 του season 3;
Νομίζω ότι άρχισε να προχωράει λίγο το πράγμα με το νέο σχεδιάγραμμα (δεν λέω τίποτα παραπάνω)
Αν στο s3 ep12 δεν ξαναγυρίσει πάλι σε τίποτα μακρόσυρτα φλασμπακ, μπορεί να χει μεγάλο ενδιαφέρον...

To ειδα και το παει μια χαρα το πραγμα! Αντε γιατι ειχαμε κολλησει καπως!

Είστε πολυ μπροστά, εγω ακόμα στα μέσα του 2ερου κύκλου, που θα πάει σε μια εβδομάδα θα σας φτάσω...

Thanks to Vito Corleone ειδα σε ενα βράδυ 10 επισόδεια σερί.
Μιλάμε για πολύ πόρωση.

πω πω ζηλεύω, δοξασμένες εποχές... να μπορείς να βλέπεις σερί 10 επεισόδια..............

Πάντως πιστευω οτι η αγωνία να περιμένεις το επόμενο επισόδειο έχει την δική του γλύκα... + οτι ξανασκέφτεσαι ολες τις σκηνές απο το προηγούμενο και σου "μένει" καλλίτερα..

Δεν καταλαβες...ΕΓΩ ειμαι το τελευταιο μελος της Darhma initiative!:grinning-smiley-043

Ωπα! Και πως την έκανες από το νησί; (σε είδα στην πίτα!) :speechless-smiley-0
Δε μας λες και τι παίζει με την εταιρεία σας να μη μας τρώει κι η αγωνία;

Ωπα! Και πως την έκανες από το νησί; (σε είδα στην πίτα!) :speechless-smiley-0
Δε μας λες και τι παίζει με την εταιρεία σας να μη μας τρώει κι η αγωνία;

Αυτο που συμβαινει με την Darmha ειναι οτι...........φσσσσσσσσσσσσσ ΜΠΑΜ!:angel: :angel:

Απάντηση: Re: Lost, κράτησε ο εθισμός καθόλου;

Είστε πολυ μπροστά, εγω ακόμα στα μέσα του 2ερου κύκλου, που θα πάει σε μια εβδομάδα θα σας φτάσω...

Thanks to Vito Corleone ειδα σε ενα βράδυ 10 επισόδεια σερί.
Μιλάμε για πολύ πόρωση.

Φραγκίσκο μην διαβάσεις τη συνέχεια του thread μέχρι την άλλη βδομάδα, για να μη στο χαλάσουμε!