Lost - Season 5

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Μέτρια

• Κακή

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
Tι το κουραζεις κι εσυ τοτε ?

Για τους τρελλους ανα τον κοσμο φανς παντως ο 5ος κυκλος ηταν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει απο πλευρας αποκαλυψεων και αναμενουν με τρελλη προσμονη τον 6ο και τελευταιο κυκλο.

Μετα θα μας λειπει ειναι βεβαιο.

O 5oς κύκλος σίγουρα και γιά εμένα ήταν ο καλύτερος έως τώρα,έγω απλά είπα ότι γενικά με έχει κουράσει αυτη η τόσο μεγάλη και τραβηγμένη ιστορία του Lost....ίσως γιατί είδα σχεδόν όλες τις σεζόν μαζί,εκτός της πρώτης!!!

Re: Απάντηση: Lost - Season 5

Xmm κατι ειχα ακουσει για κινηματογραφικο φινάλε στην μεγάλη οθόνη. Ισχυει ή αρβύλα?

Ότι έχει ακουστεί η αρβύλα έχει ακουστεί.

Μάλιστα δε θα με παραξένευε εάν είχαμε μεν τηλεοπτικό τέλος… και μια δυο ταινίες μετά για να εξηγήσει (ανεξήγητες) πτυχές. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα… :flipout::flipout::flipout:

Τελικά 17 είναι τα επεισόδια?

Ξέρει κανείς για το "destiny calls" (recap)? Πρέπει να το δω απαραίτητα ή ήταν ένα ζέσταμα πριν ξεκινήσει ο κύκλος?

Last edited:
Καλό είναι ως recap… αν δε με απάτα η μνήμη μου ορισμένοι ‛καμένοι’ είχαν προσέξει και ελάχιστα ‛νέα’ πλάνα. Γενικά και να μη το δείς… δε θα χάσεις και τίποτα.

EDIT: episode guide http://epguides.com/Lost/

Στην εκθεση Comic Con σι συντελεστες της σειρας εκαναν μια παρουσιαση ενος βιντεο με ολους τους χαρακτηρες που πεθαναν στην σειρα.

Οταν εφτασαν στον Charlie ο ηθοποιος πεταχτηκε πισω απο την σκηνη για να χαιρετισει....

Πιθανοτατα να τον ξαναδουμε.....κρινοντας και απο το ελαφρυ του προγραμμα γυρισματων μετα το Wolverine εχω μια βεβαιοτητα οτι ο Τσαρλι θα επιστρεψει στον τελευταιο κυκλο της σειρας.

Πιθανοτατα να τον ξαναδουμε.....κρινοντας και απο το ελαφρυ του προγραμμα γυρισματων μετα το Wolverine εχω μια βεβαιοτητα οτι ο Τσαρλι θα επιστρεψει στον τελευταιο κυκλο της σειρας.

Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε όλους τους "νεκρούς" και όχι μόνο τον Τσάρλυ.

Έχουμε πια και ημερομηνία έναρξης του 6ου κύκλου, 2 Φεβρουαρίου 2010, άντε λίγο υπομονή ακόμα.

Αντε αντε ποσο υπομονη WE WANT LOST NOW :BDGBGDB55: αν και το ξεραμε οτι θα παει τοσο μακρια ομως θελουμε να δουμε τελικα που θα καταληξει αυτο το εκπληκτικο σεναριο :grandpa: